Tuesday, August 20, 2013

Vogue September Issue intarzie sa apara in Canada

De cateva zile tot pandesc la chioscurile de ziare din Toronto sa vad daca a aparut editia de septembrie a revistei Vogue si inca nu este. Am inceput sa trag cu coada ochiului pe rafturi de vinerea trecuta, si saptamana aceasta in continuare m-am uitat dupa ea in fiecare zi, dar inca nu a venit. Ce dumnezeu se intampla de nu mai apare?

Nu citesc fiecare editie a revistei Vogue, dar o citesc de doua ori pe an, in fiecare martie si septembrie, iar editia mea preferata este cea din septembrie, fiind cea mai mare pe tot parcursul anului. De obicei Vogue apare la inceputul lunii in SUA, si la mijlocul lunii si in Canada, asa ca saptamana trecuta, adica la mijlocul lui august, ma asteptam sa gasesc la chioscuri editia de septembrie, dar niciun noroc, tot aia de august era. M-am uitat si azi in vreo doua locuri (desi nu era cazul – daca nu exista in locul 1, inseamna ca nu exista nici in locul 2, si nici in alte locuri, ci o primesc toti comerciantii in aceeasi zi), dar bineinteles ca era de negasit; pe cand anul trecut, imi aduc aminte foarte bine, editia de septembrie a revistei era deja in magazine pana la aceasta data.

Azi am vazut pe pagina Facebook a revistei Vogue o poza cu Anna Wintour citind editia de septembrie (pe care americancele o citesc deja demult, duh), insotita de textul:

Anna Wintour reads ‪#‎TheSeptemberIssue‬. Do you? Show us on Instagram and Twitter by using ‪#‎voguestagram‬.

Photo credit: Facebook.com/Vogue

Pai as citi si eu The September Issue cu mare placere daca ar aparea odata in Canada! Maine o voi cauta din nou, sper sa apara. Iar daca nu, macar pana la sfarsitul acestei saptamani… Pana atunci, nu pot decat sa admir coperta revistei cu actrita Jennifer Lawrence si cu cifra 902, cu doar 14 pagini mai putine decat a avut editia de septembrie 2012.

Vogue, hurry up, I want to read you!

Photo credit: Zeitgeschmack.com
Sa aveti o zi minunata!

5 comments:

  1. Ahhhh J. Lawrence looks so beautiful here! :)

    Hayfa
    http://chic-and-cliche.blogspot.co.uk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Hayfa, I'm glad to see you and thank you for stopping by. :)
      Have a lovely day!

      Delete
  2. Uraaa, a aparut revista, mi-am luat-o in aceasta dupa-amiaza!
    La chioscurile din Toronto incepand cu 22 august. :)
    Sa aveti un weekend minunat!

    ReplyDelete
  3. i love vogue!
    want to follow each other?
    www.bebagottel.blogspot.com

    ReplyDelete

Thank you for your comments!