Thursday, December 30, 2010

Revista Flare Canada, ianuarie 2011

In unul din articolele mele precedente va spuneam ca m-am abonat la revista canadiana de moda Flare, care a devenit preferata mea. In acel articol spuneam despre numarul din decembrie 2010, iar astazi vreau sa va spun cateva cuvinte despre urmatorul numar al revistei, cel din ianuarie 2011.

Ceea ce apreciez foarte mult la aceasta revista este ca ne ofera multe detalii pertinente la moda pret-à-porter, si nu doar high-fashion. E o revista din care chiar te poti inspira, si este adresata femeilor cu buzunare atat de marime medie, cat si mare. De exemplu, coperta acestui numar prezinta trei modele – romanca Irina Lazareanu, estoniana Tiiu Kuik si nativa Republicii Dominicane Arlenis Sosa. Fetele sunt incantatoare. Si cum sa nu imi placa revista si sa nu ma simt mandra ca de pe coperta acesteia ma priveste o compatrioata de-a mea, foarte draguta de altfel (vezi poza, bruneta din stanga).

Cele trei modele (este doar o coincidenta ca nici una din ele nu s-a nascut in Canada, dar in acelasi timp o dovada ca in Tara Artarului e loc pentru toata lumea) de pe coperta acestui numar ne prezinta un brand canadian get-beget – Joe Fresh Style. Moda si stil nu inseamna neaparat preturi mari si nume sonore de designeri, iar acest brand care se gaseste in magazinele canadiene si care are preturi foarte prietenoase (cu oferta pentru femei, barbati si copii) este o dovada a acestui fapt. Joe Fresh Style isi prezina noile colectii la fiecare Saptamana a Modei din Toronto, de doua ori pe an. Am fost si eu tentata de acest brand, si mi-am luat acum cativa ani o gecuta Joe Fresh Style crem foarte draguta, la fabulosul pret de $20.

Dar sa revin la revista. Ce am mai gasit in acest numar? In calitate de partener media al Saptamanii Modei din Toronto, Flare a fost si de data aceasta acolo. Nu am fost prezenta la ultima LG Fashion Week din octombie, asa ca un update a fost binevenit. Am citit cateva articole faine in Flare din ianuarie cum ar fi Get Over It despre iertare ca act de sine-vindecare, sau The Written Word despre scrisul de mana ca mijloc de comunicare pe cale de disparitie (din pacate).

In rest, multe outfituri frumoase pentru toate ocaziile, beauty tips, noutati din lumea modei, ultimele evenimente de pe scena modei din Toronto si Canada, si multe altele.

2 comments:

  1. Pe Irina Lazareanu am intalnit-o in paginile revistelor americane de vreo 2 ori. Trebuie sa recunosc ca pana atunci nu auzisem de ea. Dupa parerea mea, e cea mai frumoasa din cele 3 de pe coperta. Nu mai stiu daca ai pomenit in articolul anterior de vreo legatura intre revista Elle si Flare. Vad ca folosesc aceleasi fonturi... banuiesc ca sunt din acelasi trust de presa, nu?

    ReplyDelete
  2. Buna Americanca, nu sunt sigura daca Elle si Flare fac parte din acelasi trust de presa, avand in vedere ca Elle e o revista internationala, printata in mai multe limbi si tari, iar Flare e revista canadiana, printata doar in Canada. Desi, s-ar putea ca acest lucru sa nu fie un impediment. :)

    La multi ani!

    ReplyDelete

Thank you for your comments!