I also write for / Scriu si pentru


I also write for / Scriu si pentru

Revista Tango Romania


Saturday, May 28, 2011

Revista Flare Canada, mai 2011

Numarul din mai 2011 al revistei canadiene de moda Flare ne aduce multe noutati din lumea modei, tendintelor, frumusetii, celebritatilor, despre care as vrea sa scriu in acest articol.

Pe coperta revistei din aceasta luna o vedem pe actrita Zooey Deschanel, purtand o rochie Prada in stilul Stripe din actuala colectie de primavara-vara 2011. Pe Zooey o cunoastem din filme precum 500 Days of Summer sau Yes Man. De asemenea, Zooey Deschanel este imaginea Rimmel London pentru campania de publicitate a rimelului Lash Accelerator.

Flare Canada, mai 2011 - actrita Zooey Deschanel

Designerul american Michael Kors aniverseaza 30 de ani de cariera in moda in acest an, si mai multe evenimente de celebrare in onoarea creatorului de moda au avut loc atat la New York, cat si la Ambasada Statelor Unite din Paris.

Michael Kors

Cat despre stilurile si tendintele pe care Flare Canada ni le propune in aceasta luna, una dintre noile tendinte pentru acest sezon este stilul Flight Club, in printuri dragalase cu fluturi – bluze, rochii, lenjerie, pantofi, posete, bijuterii, accesorii. H&M, Alexander McQueen, Fossil, Lanvin, Carlos Miele se numara printre casele de moda care ne propun acest stil.

Carlos Miele, colectia butterfly print, primavara-vara 2011

Alexander McQueen, colectia butterfly print, primavara-vara 2011

H&M, colectia butterfly print, primavara-vara 2011

Un alt trend propus de revista pentru aceasta vara este stilul stelar – imbracaminte si accesorii in printuri si modele stelare. Christopher Kane, Comme des Garçons, Miu Miu, Zara si alti designeri ne aduc acest stil pentru actualul sezon. Dintre toate colectiile stelare lansate in acest sezon, cea de la Miu Miu a atras cea mai mare atentie.

Rochii stelare Miu Miu, colectia de primavara-vara 2011

Rochii stelare Miu Miu, colectia de primavara-vara 2011

Geaca stelara Miu Miu, colectia de primavara-vara 2011

Alte trenduri in voga in acest sezon sunt cel floral si cel japonez. Va mai aduceti aminte de rochia de inspiratie japoneza semnata Vera Wang si stilul japonez prezentat in Flare Canada martie 2011 de care va spuneam acum cateva luni? Tendinta de inspiratie nipona este in continuare preferata in lumea modei. Trendul floral ne este propus de Jil Sander, Louis Vuitton, Dries van Noten, Miss Sixty, Stella McCartney, Miu Miu, si alti designeri; iar cel japonez ne este propus de Christopher Kane, Vera Wang, Nickolas Kirkwood, Alexandre McQueen, Akris, Sears.

Jil Sander, trendul floral, colectia de primavara-vara 2011

Christopher Kane, trendul nipon, colectia de primavara-vara 2011

Revista Flare Canada, in colaborare cu brandul canadian de incaltaminte si accesorii Aldo, au creat un nou pantof, Flare & Aldo shoe, care este disponibil in unele magazine Aldo din Canada la pretul de $135. O petrecere de celebrare dedicata noilor pantofi Flare & Aldo a avut loc in Toronto pe 26 aprilie 2011, iar incepand cu 27 aprilie acestia au fost lansati in magazinele Aldo.

Pantofii Flare & Aldo

Dintre stilurile clasice prezentate in acest numar al revistei (versus cele uni-sezon descrise mai sus) sunt rochia cocktail si trendul alb. Trendul alb este mentionat aproape in fiecare revista de moda pe care le-am citit in ultimele luni. In aceasta vara se va purta, din nou, alb.

Emma Watson purtand o rochie de cocktail Valentino

Rochii albe H&M, colectia de primavara-vara 2011

Unele din brandurile si casele de moda canadiene prezentate in acest numar al revistei sunt Sears, Jessica by Sears, Roots, Aldo, Smart Set, Danier.

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comments!