Wednesday, June 15, 2011

Revista Flare Canada, iulie 2011

Un nou numar al revistei Flare Canada se afla pe biroul meu, cel din iulie 2011. Numarul curent nu este la fel de voluminos ca si cele precedente – noutatile de moda, stil si frumusete prezentate de Flare in aceasta luna sunt cuprinse in 132 pagini, aceasta fiind cea mai “lejera” editie a revistei canadiene din ultimele 8 luni.

Este o editie speciala Flare dedicata celebritatilor canadiene – actori, cantareti, modele si mai ales creatori de moda. Pe coperta din aceasta luna o vedem pe Elisha Cuthbert, o actrita canadiana de 29 ani. Am avut ocazia sa o intalnesc pe Elisha la o prezentare de moda anul acesta in martie, mai exact la The Heart Truth Fashion Show. Revista cuprinde si un pictorial dedicat actritei, realizat de fotograful Chris Nicholls.

Flare Canada, iulie 2011 - actrita canadiana Elisha Cuthbert

Elisha Cuthbert

Elisha Cuthbert

Elisha Cuthbert

Printre creatorii de moda canadieni prezentati in aceasta editie speciala a revistei sunt Greta Constantine, Denis Gagnon, Pink Tartan, Angela Chen, Klaxon Howl, Danier, Aldo, Town Shoes, Joe Fresh Style, si altii.

Danier, cel mai cunoscut brand de imbracaminte si accesorii de piele din Canada, a inceput o colaborare de succes cu Greta Constantine, o colaborare in urma careia a fost creata colectia de haine de piele Skin. Cei doi designeri din duetul Greta Constantine, Kirk Pickersgill si Stephen Wong (numele brandului Greta Constantine provine de la numele Greta, numele mamei lui Stephen; si Constantine, numele bunicului lui Kirk), au lansat noua colectie Danier Skin in Toronto pe 16 mai 2011. Colectia va fi disponibila in 20 magazine Danier din Toronto si Canada incepand cu mijlocul lunii august 2011, preturile colectiei fiind cuprinse intre $399 si $999.

Kirk Pickersgill si Stephen Wong, colectia Skin, Greta Constantine for Danier

Colectia Skin, Greta Constantine for Danier

Colectia Skin, Greta Constantine for Danier

Colectia Skin, Greta Constantine for Danier

Colectia Skin, Greta Constantine for Danier

Alte doua colaborari de succes marca “All Canadian” sunt Aldo si Greta Constantine, precum si Aldo si Denis Gagnon. Tocmai a fost lansata colectia de toamna-iarna 2011/2012 Greta Constantine for Aldo, inspirata din folclorul rusesc:

Greta Constantine for Aldo

Greta Constantine for Aldo

Greta Constantine for Aldo

Colectia de primavara-vara 2011 Denis Gagnon for Aldo a fost lansata in mai 2011 la Montreal. Este o colectie limitata, pusa la vanzare de catre designerul canadian in exclusivitate in magazinul sau din Montreal, la pretul de $150 perechea. Lansarea colectiei coincide si cu deschiderea primului butic al creatorului de moda montrealez.

Denis Gagnon for Aldo

Denis Ganon for Aldo

Alte vedete canadiene care au fost prezentate in aceasta editie speciala a revistei Flare au fost Shania Twain, Katy Perry, Justin Bieber, modelul Heather Marks. Dintre tendintele acestei luni as mentiona doar sandalele flat si trendul alb, care sunt foarte in voga in acest sezon, si care au fost prezentate in mai multe reviste de moda din ultimele luni.

P.S. Astazi am publicat articolul numarul 100 pe blog. :)

2 comments:

  1. Felicitari pt. articolul nr. 100!

    Imi plac botinele Aldo - cele albastre cu toc. Cred ca mi-ar placea sa le port cu niste jeansi foarte lungi si evazati.

    ReplyDelete
  2. Mersi Americanca. :)
    Botinele Greta Constantine for Aldo sunt grozave! Nici nu stiu care imi plac cel mai mult, cred ca tot alea albastre, dar si alea rosii.
    Imi mai place colectia Skin, piesa din ultima poza mi se pare cea mai faina.

    ReplyDelete

Thank you for your comments!