I also write for / Scriu si pentru


I also write for / Scriu si pentru

Revista Tango Romania


Thursday, February 16, 2012

Clientii Sensiblu isi pot testa intoleranta alimentara cu York Test

Amira Syoufi, Country Manager York Test Romania

Bucuresti, 14 februarie 2012 – De la inceputul acestei luni, York Test Romania a demarat o colaborare extinsa cu reteaua de farmacii Sensiblu, in urma careia doar posesorii cardurilor de fidelitate Sensiblu vor beneficia de oferte exclusive la realizarea testarilor de intoleranta alimentara. Una dintre oferte este reducerea de peste 50% oferita de York Test la efectuarea pre-testarii, care stabileste daca o persoana sufera sau nu de intoleranta.

“Strategia de dezvoltare York Test Romania vizeaza, in mod expres, asocierea cu partenerii care ofera servicii premium. Pentru noi, premium se traduce in calitate, inovatie si viziune, valori pe care mizam si in extinderea colaborarii noastre. Astfel am ales Sensiblu, lider de piata si partener de incredere, pentru ca avem un publicasemanator: persoane preocupatede uns til de viata sanatos, care pun accent pe preventia problemelor de sanatate”, subliniaza Amira Syoufi, Country Manager York Test Romania.

“Clientii nostril fideli s-au obisnuit sa gaseasca in Sensiblu solutii inovatoare pentru mentinerea sanatatii, iar York Test este una dintre aceste solutii pentru persoanele preocupate de o nutritie corecta in special, si de un stil de viata sanatos in general”, afirma Dan Nicolescu, Marketing Director Sensiblu.

Doar posesorii cardurilor Sensiblu pot efectua, cu numai 19 euro, analiza de pre-testare York Test. Pentru detalierea alimentelor la acre prezinta intoleranta si pentru consultatii private si diete personalizate, acestia pot allege pachetul complet de servicii, in valoare de 360 euro. De asemenea, toti cei care opteaza pentru pachetul York Testvor primi si un voucher cadou din pareta sensiblu, valabil in toate filialele.

Clientii retelei de farmacii interesati de mai multe informatii despre intoleranta alimentara si despre serviciile York Test pot gasi detalii pe site-ul Sensiblu sau in revista Blu distribuita lunar, gratuit.

Despre York Test

York Test, adus in Roamnia de catre Gaya Health Services in 2011, a fost recunoscut de nuemrosi oameni de stiinta din intreaga lume. York Test detine cele mai dezvoltate laboratoare in domeniu, recunoasterea sa fiind adusa inclusiv de catre Regina Marii Britanii, prin acordarea titlului “Queen’s Award for Enterprise: Innovation”.

York Test reprezinta o procedura simpla si non-invaziva de recoltare a unei probe de sange pentru stabilirea intolerantei alimentare. Proba este prelucrata in laboratoarele din Marea Britanie, iar rezultatul este gata in 15 zile lucratoare. Serviciul York Test include si o consultanta de nutritie, in cadrul careia sunt interpretate rezultatele si este alcatuita o dieta personalizata. York test acopera o arie de 113 alimente – fructe, legume si produse de provenienta animala.

Despre Sensiblu

Sensiblu este de 15 ani lider pe piata de sanatate si frumusete din Romania, fiind cea mai mare retea de farmacii sub un singur brand. Propunerea unica a Sensiblu, adresata pacientilor si clientilor celor peste 300 de farmacii din intreaga tara, este imbinarea solutiilor pentru o viata sanatoasa cu cele pentru frumusete si o stare de bine.

Comunicat de presa oferit de: PR GolinHarris
Sursa photo: PR GolinHarris

10 comments:

 1. Replies
  1. Hi Francesca, thank you for stopping by.
   Have a great weekend!

   Delete
 2. Thanks for your comment dear, I watched most of the shows on FTV, is it also available on your side of the world? happy Friday!

  ReplyDelete
 3. You're most welcome Sam, and thank you too for coming back. :) Yes, the NYFW was available here too, I live in Canada and I could watch it on Youtube. :) Pity I only had time to watch just a couple of them, I was looking forward to see more, but I didn't have time, and now the Fashion Week is over. :))
  Happy Friday to you too my dear, and enjoy your weekend!

  ReplyDelete
 4. O super idee! Cei de la Sensiblu mereu mi s-au parut mai implicati in relatiile cu posibilii cumparatori.Te pup Victoria si o zi cat mai placuta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Buna Andreea, mie imi placea foarte mult Sensiblu cand locuiam in Romania, era farmacia mea preferata si eram clienta lor fidela. :) Am avut si un card din ala de fidelitate, si cred ca il mai am si acum prin casa. :)
   Te pup si eu si sa ai o zi minunata, si un weekend superb!

   Delete
 5. Replies
  1. Buna Butterfly, mersi pentru vizita. Weekend placut!

   Delete
 6. Replies
  1. Buna It's Friday, ma bucur sa te vad.
   Sa ai o duminica placuta (ce a mai ramas dine a) si o saptamana minunata!
   Xoxo,

   Delete

Thank you for your comments!