Sunday, July 29, 2012

Expozitii in Toronto

Anul acesta au loc (sau vor avea loc) mai multe expozitii interesante in Toronto care merita vizitate, si astazi as vrea sa va aduc la cunostinta doua din acestea care sunt deschise la ora actuala si care isi vor tine portile deschise pentru public pana la anul viitor.

Una dintre ele este deschisa la Bata Shoe Museum din Toronto, un muzeu dedicat istoriei si evolutiei incaltamintei, situat la 327 Bloor Street West. Este o expozitie de pantofi Roger Vivier pe care celebrul designer i-a creat de-a lungul carierei sale. Expozitia se numeste “Process to Perfection”, a inceput pe 9 mai 2012 si va fi deschisa pana pe 7 aprilie 2013. Printre exponatele din cadrul acestei expozitii se numara modele de pantofi creati in 1934, 1961, 1964, 1965. Partenerii media si promotionali ai acestei expozitii fabuloase din cadrul Bata Shoe Museum din Toronto sunt revista canadiana de moda Fashion, ziarul torontez Toronto Star, postul de televiziune Fashion Television Channel, Consulatul General al Frantei din Toronto.









O alta expozitie curenta din Toronto este o expozitie de tutu-uri de balet deschisa la Design Exchange din centrul Toronto-ului (234 Bay Street). Expozitia se numeste “The Tutu Project” si este menita sa celebreze 60 de existenta a Baletului National din Canada. Tutu-urile fac parte din costumatia spectacolelor de balet si au fost purtate de balerinele canadiene in cei 60 de ani de cand a fost infiintat Baletul National din Canada. Expoztia a inceput pe 11 iulie, si se va incheia pe 2 septembrie 2012.









Mi-am propus sa vizitez ambele expozitii in aceasta vara, si voi reveni cu mai multe detalii despre acestea.

Va doresc o saptamana minunata!

Sursa poze: BataShoeMuseum.ca, National.Ballet.ca

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comments!