Saturday, September 29, 2012

Eveniment Bask-It-Style dedicat festivalului de film TIFF din Toronto


In timpul festivalului TIFF care s-a desfasurat la Toronto in decursul acestei luni a avut loc o intreaga serie de evenimente mondene dedicate festivalului; iar unul din acestea a fost un eveniment denumit Bask-It-Style Lounge, organizat de companiile de relatii publice toronteze Rayol Public Relations si GLO Communications. Bask-It-Style Lounge este un eveniment anual, iar editia din septembrie 2012 a fost cea de-a patra.

In cadrul acestui eveniment cele doua companii PR si-au promovat clientii din lumea modei, frumusetii, diverstismentului, lifestyle prin a oferi cadouri din partea acestora celebritatilor care au venit la Toronto pentru TIFF.

Bask-It-Style Lounge s-a desfasurat intr-un penthouse fabulous cu doua nivele de la etajul 52 al unui zgarie-nori din Downtown Toronto (33 Bay Street), o cladire eleganta situata la doar metri distanta de malul Lacului Ontario, cu o panorama spectaculoasa a lacului si a centrului Toronto-ului. Inainte ca vedetele de la TIFF sa viziteze Bask-It-Style Lounge, cele doua companii PR care au organizat acest eveniment glamoros i-au invitat pe jurnalistii de moda din Toronto pentru o zi de intalnire cu presa, ocazie cu care jurnalistii au avut oportunitatea sa cunoasca si sa testeze produsele oferite de sponsorii evenimentului.

Intalnirea cu presa la Bask-It-Style Lounge a avut loc pe 5 septembrie. Printre cei prezenti au fost si unii din sponsorii si partenerii evenimentului (firme, branduri, producatori, edituri de carte, scriitori, pictori, fundatii de caritate – toti fiind din Canada) care au oferit cadouri invitatilor, constand in propriile lor produse si creatii. Astfel, cei care si-au dat concursul la Bask-It-Style Lounge 2012 au fost:

Reteaua de magazine de incaltaminte Brown Shoes;
Brandul de bijuterii Foxy Originals;
Brandul de produse cosmetice Mereadesso;
Brandul de imbracaminte pentru barbati GOTSTYLE;
Creatoarea de moda Sully Wong;
Editura DK Publishing;
Editura Harlequin;
Editura Random House of Canada Limited;
Edituta Penguin Group Canada;
Revista pentru barbati Sharp: The Book for Men;
Scriitoatele Adrienne Cress si Tanis Rideout;
Pictorita Donna Koster;
Compania de decor AllDecor Home Staging, in persoana designerului de interior Nancy Hoag;
Fundatiile de caritate Fashion Cares si F*CK Cancer;
Apa plata ESKA;
Producatori din industria alimentara si a bauturilor fine.

Pictorita toronteza Donna Koster a avut un display al lucrarilor sale de arta abstracta in timpul acestui eveniment, cand si-a prezentat 50 din picturile sale.

Editurile DK Publishing, Harlequin, Penguin si Random House au prezentat cate o colectie de noi aparitii editoriale.

Scriitoatele Adrienne Cress si Tanis Rideout si-au prezentat cele mai recente volume, de-abia publicate – The Friday Society de Adrienne Cress (Penguin) si Above All Things de Tanis Rideout (Random House).

Home designer Nancy Hoag a prezentat o mostra de design interior in incinta penthouse-ului unde a avut loc evenimentul.

Sponsorii din industria alimentara au pregatit aperitive delicioase pentru oaspetii Bask-It-Style Lounge, cu produse si ingrediente din cele mai fine.

Punga de cadou din partea Bask-It-Style a fost o afacere foarte voluminoasa si grea, care continea un numar impresionant de articole dintre cele descrise mai sus, si anume:

Tablou din partea pictoritei Donna Koster;
Cartea The Friday Society de Adrienne Cress (Penguin) – cand am primit eu insami acest volum, autoarea mi-a dat si un autograph;
Cartea Above All Things de Tanis Rideout (Random House);
Cartea SH*T Girls Say de Kyle Humphrey si Graydon Sheppard (Harlequin), o carte-pamflet avand la baza o serie de filmulete Youtube care, din cate am aflat, a avut un succes foarte mare, cu peste 30 milioane de vizualizari pana acum;
Numarul current al revistei pentru barbati Sharp: The Book for Men;
Un ghid turistic al Toronto-ului (DK Publishing) – m-am si hotarat sa vizitez unele galerii de arta si muzee din Toronto despre care am aflat din acest ghid;
Un set de cosmetice pentru ingrijirea pielii Mereadesso;
Un set de cercei din partea bijutierilor Foxy Originals;
O geanta de voiaj din partea creatoarei de moda Sully Wong;
Sosete pentru barbati GOTSTYLE;
O sticla de vin Shiraz Cabernet din 2009;
O sticla de apa plata ESKA;
Bauturi racoritoare, gustari, gift cards, si altele;
Iar toate aceste cadouri au fost impachetate in genti verzi (ecologice) Brown Shoes.

Printre celebritatile care au vizitat Back-It-Style Lounge si care au primit cadouri din partea organizatorilor si sponsorilor acestui eveniment au fost: Sir Elton John; Helen Hunt; Susan Sarandon; Pierce Brosnan; Charlotte Casiraghi, Printesa de Monaco; Rachel McAdams; si multi altii.

Va arat mai jos cateva poze de la acest eveniment.

Cadouri oferite la Bask-It-Style LOunge
Pictoria Donna Koster
Scriitoarea Tanis Rideour si noua ei carte "Above All Things"


O priveliste spectaculoasa a Toronto-ului si a Lacului Ontario de la etajul 52:


Sursa poze: Victoria West

2 comments:

Thank you for your comments!