I also write for / Scriu si pentru


I also write for / Scriu si pentru

Revista Tango Romania


Sunday, October 21, 2012

Saptamana Modei Toronto va putea fi urmarita in direct pe Youtube

Va spuneam intr-un articol recent de-al meu ca Toronto Fashion Week incepe saptamana viitoare, si va dura 5 zile – intre 22 si 26 octombrie 2012.

Tocmai am descoperit ca Saptamana Modei Toronto va putea fi urmarita in direct, in comfortul casei si din fata calculatoarelor, pe Youtube. Maybelline New York si Youtube va aduc Saptamana Modei acasa! Toronto Fashion Week va putea fi urmarita pe Youtube Maybelline Fashion Week Live, o pagina Youtube dedicata transmiterii in direct a celui mai important eveniment de moda din Canada al anului.

Link – Youtube Maybelline Fashion Week Live

Nu este prima oara cand Youtube transmite saptamani ale modei in direct. La inceputul acestui an am avut ocazia sa urmaresc online prezentari de moda de la New York Fashion Week (in februarie) si Toronto Fashion Week (in martie), cand creatorii de moda americani si canadieni si-au prezentat noile colectii de toamna-iarna pentru sezonul 2012-2013. Iar acum, Youtube ne aduce din nou moda la cel mai inalt nivel la noi acasa, cand vom putea vedea in primetime colectiile de primavara-vara pentru anul viitor.

Daca intrati pe pagina Youtube Mabelline Fashion Week Live, veti vedea si un countdown pana la inceputul Saptamanii Modei Toronto, care va da startul prezentarilor de moda maine seara, la 7pm. La ora la care scriu acest articol, mai sunt o zi, o ora si 20 de minute pana cand incepe oficial Toronto Fashion Week.

Asadar, vom putea urmari online o parte din show-urile de moda care vor fi prezentate la Saptamana Modei Din Toronto. Youtube Maybelline Fashion Week Live va transmite in direct prezentarile colectiilor urmatorilor designeri canadieni (ora Toronto-ului, 7 ore diferenta fata de ora Romaniei):

Luni, 22 octombrie
8pm – Pink Tartan
9pm – Pavoni

Marti, 23 octombrie
7pm – Mercedes-Benz Start Up National Final
8pm – Melissa Nepton

Miercuri, 24 octombrie
6pm – Lucian Matis (creator de moda canadian de origine romana)
8pm – Mackage
9pm – Joe Fresh

Joi, 25 octomrbie
8pm – Arthur Mendonca

Vineri, 26 octomrbie
8pm – VAWK
9pm – Express.

Nu toate show-urile acestei Saptamani vor fi transmise in direct pe Youtube. Cand am consultat prima oara calendarul Saptamanii Modei Toronto din acest sezon, ma gandeam sa merg la show-ul lui Adrian Wu, care va avea loc marti, 23 octobrie, la ora 3pm. Dar acum, avand in vedere ca pot urmari Saptamana Modei si de acasa, m-am razgandit sa ma mai deplasez pana in centrul Toronto-ului pentru asta. Nu voi avea timp sa urmaresc toate show-urile in direct pe Youtube, dar ma voi stradui sa vad cateva din ele, si mi-ar placea sa urmaresc prezentarile designerilor Pink Tartan, Lucian Matis, Joe Fresh, Arthur Mendonca.

Iar pana maine cand incepe Toronto Fashion Week, Youtube trasmite pe aceeasi pagina inregistrari ale show-urilor de la ultima Saptamana a Modei din Toronto, cea din martie 2012. Tocmai am vazut prezentarea lui Lucian Matis (o colectie supreba, de altfel), dar pot fi vazute si prezentarile altor designeri. Durata in medie a fiecarui show a fost de 15-20 minute.

Mai multe detalii despre Toronto Fashion Week pot fi vazute pe site-ul oficial al Saptamanii, WorldMasterCardFashionWeek.com.

Vizionare placuta!

2 comments:

 1. bravo , multumesc de veste :)
  salutari si o saptamana minunata !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Cu placere Coco. :)
   Sa ai si tu o saptamana excelenta.

   Delete

Thank you for your comments!