Sunday, May 19, 2013

Prezentarea colectiei VAWK for Ebay la Toronto

Saptamana aceasta, si anume in seara de marti, 14 mai, am participat la un eveniment de prezentare a noii colectii VAWK for Ebay, realizata de designerul canadian Sunny Fong, cel care se afla in spatele brandului VAWK.

Despre VAWK stiam de mai mult timp, caci este un creator de moda care isi prezinta frecvent colectiile in cadrul Saptamanii Modei Toronto; si iata ca de data aceasta am avut ocazia sa-l cunosc personal. 

Evenimentul cocktail a avut loc intr-un club elegant (si fitos, he-he) din centrul Toronto-ului, The Spoke Club, care este situat pe 600 King Street West din Districtul Modei, unul din cele mai elegante si glamoroase cartiere din Toronto. Nu este prima oara cand merg la acest club; am mai avut ocazia sa merg acolo pentru participarea la un eveniment monden organizat de vedeta TV canadiana Tré Armstrong in vara lui 2011. 

Trebuie sa mai mentionez ca Ebay a facut si alte colaborari cu creatori de moda in trecut; una despre care am scris mai demult a fost o colectie de bijuterii pentru Sfantul Valentin, care s-a numit Valentine Collective, creata in colaborare cu 3 designeri canadieni de bijuterii, si anume Dean Davidson, Rebekah Price, precum si echipa de doua creatoare Jennifer Ger si Suzie Chemel din spatele brandului Foxy Originals.

Petrecerea mondena de prezentare a noii colectii lui Sunny Fong in colaborare cu Ebay a inceput la 5.30pm, si am mers acolo dupa serviciu. Nu puteam sa stau prea mult, cred ca am stat in total vreo jumatate de ora, dar mi-a fost suficient sa-l cunosc pe Sunny Fong, desigenrul VAWK (si sa-i inmanez discret cartea mea de vizita), sa fac poze, sa socializez cu cei prezenti.

Designerul Sunny Fong, alias VAWK
La petrecere am intalnit-o pe o tipa, scriitoare de moda (scrie in special despre bijuterii si accesorii), pe care de fapt o stiam de mai inainte – am cunoscut-o la o prezentare de moda la care am fost in 2011. Ea a fost prima care m-a recunoscut, mi-a spus ca ne-am mai intalnit la un show de moda, si mi-am adus aminte ca da, ne-am intalnit atunci, la prezentarea de moda The Heart Truth Fashion Show din martie 2011.

Dar sa revin la Sunny Fong si la noua sa colectie VAWK for Ebay. Este o colectie limitata, care cuprinde 7 piese, si care va fi disponibila pe Ebay.ca la preturi fixe Buy It Now, cu shipping gratuit in Canada, in perioada 12 august – 15 septembrie 2013. Cele 7 piese sunt:

Rochie, $119

Esarfa, $79 (prototip)


Esarfa, $99 (prototip)
Guler cu blana de vulpe, $79
Capa, $69
Bratara cu blana de vulpe, $59
Cravata de piele, $69
De obicei la acest tip de evenimente invitatii primesc cate un cadou din partea organizatorilor, goody bag. Cadoul pe care l-am primit de data aceasta a constat intr-un cupon de $25 pentru cumparaturi pe Ebay, plus un mic gadget, un pix personalizat Ebay, toate ambalate intr-o punga verde Ebay. Am mai primit si un stick de memorie cu poze si informatii despre colectie. Mai am un cupon asemanator Ebay in valoare de $50, de la un alt eveniment Ebay la care am fost toamna trecuta, dar n-am apucat sa-l folosesc nici pana acum (n-am cumparat niciodata de pe Ebay). In fine, cu acesti $75 pe care ii am si pe care pot sa-i cheltui pe Ebay.ca, poate imi iau o piesa din aceasta colectie, inca nu m-am hotarat care. :)

Alte poze de la eveniment:












Photo credit: Victoria West

10 comments:

  1. Great photos! I love the slits of the dress.

    xxoo
    Melanie
    www.aetherlily.net

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Melanie, welcome to my blog if this is the first time you're here, and thank you for your comment. :)
      Have a great week ahead!

      Delete
  2. I absolutely love the capelet! Thank you for stopping by my blog, I appreciate it :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Georgina, thank you too for visiting. :)
      My favorites are the scarves. :)

      Delete
  3. Hi Rakel, thanks for your comment.
    Enjoy your day!

    ReplyDelete
  4. seemed really fun!

    would you like to follow each other?
    http://only4feet9.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Annick, welcome to my blog and thanks for stopping by.
      Yes it was a fun event, I had the opportunity to meet the designer and to talk to him. :)
      I'll check out your blog.
      Have a great day!

      Delete
  5. This looks like a fun show. I enjoyed scrolling thru the photos. Such unique pieces! :)
    Do you want us to follow each other? Let me know!

    xx, Mela
    www.wearismela.com

    P.S. You might want to join my Oasap Giveaway: http://www.wearismela.com/2013/05/oasapcom-x-wearismelacom-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Mela, welcome to my blog and thank you for your comment. I'm glad you liked the pictures. I really had a good time at this event. As to the pieces, the scarves are my faves. :)
      I'll check out your blog.
      Cheers!

      Delete

Thank you for your comments!