Wednesday, May 15, 2013

Prezentarea noilor colectii Oakley in Toronto

Saptamana trecuta (miercuri, 8 mai), am participat la un eveniment de prezentare marca Oakley, un brand nord-american de imbracaminte si accesorii sport. Evenimentul a avut loc la sediul firmei PR a brandului Oakley, Edelman, situat in centrul Toronto-ului (150 Bloor Street West).

Edelman este una din cele mai mari firme PR din Toronto, specializata in industria modei. Cunosc echipa Edelman de multi ani, si am fost pana acum la multe evenimente organizate de aceasta firma de relatii publice pentru clientii lor din lumea modei. Swarovski este unul din clientii lor, si am o relatie apropiata atat cu brandul austriac de bijurerii, cat si cu cei care se ocupa de relatiile lor publice. Un alt client de-al lor cunoscut in lumea intreaga este Ebay.

Dar sa revin la evenimentul cocktail de miercuri seara. Prezentarea Oakley a inceput la 5.30 pm, si am mers acolo dupa serviciu. Presa de moda din Toronto a fost invitata la sediul Edelman pentru a vedea o parte din noile colectii de imbracaminte si accesorii sport Oakley, si anume colectia curenta pentru primavara-vara din acest sezon, respectiv colectia de toamna-iarna pentru sezonul ce urmeaza. In cadrul acestui eveniment au fost prezentati si ochelarii de soare Oakley. Colectiile Oakley sunt potrivite atat pentru sportivii profesionisti, cat si pentru cei care fac sport in timpul liber – jogging, yoga, fitness, gym.

In ceea ce priveste ochelarii de soare, Oakley foloseste tehnologii inovatoate in designul acestora, care sa asigure o eficienta mai mare atunci cand ii purtam in timpul activitatilor sportive si cand suntem mai dinamici decat in mod obisnuit. De exemplu, atunci cand facem jogging in parc nu suntem foarte comfortabili sa purtam ochelari de soare (desi ne-ar prinde bine), daca dupa 5 minute de alergat ne transpira fata si ne aluneca ochelarii de pe nas. Dar asta se intampla cu ochelarii de soare obisnuiti, nu si cu Oakley. Unul din modelele de ochelari Oakley sunt conceputi in asa fel incat atunci cand alergi si inevitabil transpiri, ochelarii nu iti aluneca de pe nas, ci dimpotriva, stau ficsi. Un alt model de ochelari Oakley evita agatarea parului atunci cand ii porti pe frunte, tot datorita unui design inovator. De cate ori nu ni se intampla vara sa intram de afara intr-un spatiu inchis, si sa punem ochelarii de soare pe frunte, din comoditate, pentru ca nu vrem sa-i punem in trusa lor imediat ce intram intr-un local sau cladire. Si de cate ori nu ni se intampla ca ochelarii sa ne agate parul atunci cand ii scoatem de pe frunte sa-i punem iar la ochi. Ei bine, cu ochelarii Oakley s-a terminat cu parul agatat. Acestia sunt conceputi in asa fel incat firele de par nu se mai prind printre rame. Am incercat ambele modele de ochelari si chiar se simte diferenta fata de o pereche de ochelari obisnuiti, datorita acestor functii ale lor.

Colectiile de imbracaminte Oakley prezentate la acest eveniment au cuprins tinute sport si casual, adica tinute potrivite atat pentru activitati sportive, cat si pentru a fi purtate in timpul liber – tricouri, maieuri, hanurace, pulovere, geci, pantaloni. Imbracamintea si accesoriile Oakley sunt disponibile pe Oakley.com.

Cateva poze de la eveniment.



































P.S. Tocmai am publicat articolul cu numarul 300 pe blog. :)

Photo credit: Victoria West

5 comments:

  1. Replies
    1. Buna So Delicate, bine ai venit pe blog, acum am ocazia sa-ti raspund in romana. Multumesc pentru vizita. :) Am intrat si eu pe blogul tau, foarte dragut. :)

      Delete

Thank you for your comments!