Sunday, February 16, 2014

Iesirea de Valentin

Ieri am iesit in oras cu John si Alex sa sarbatorim Sfantul Valentin… N-am mai iesit vineri seara, pentru ca eram obositi dupa o saptamana de munca, dar si pentru ca nu gaseam o masa libera in oras cu siguranta, si nu apucasem sa fac rezervare din timp, asa ca am lasat-o pe sambata. Am mers la un restaurant japonez aproape de casa noastra, care este unul din localurile noastre preferate din Whitby, si unde se mananca un sushi grozav.

Vremea nu a fost foarte rece, doar cateva grade sub zero, ceea ce mi-a permis sa ma imbrac mai lejer, mai ales ca nu trebuia sa stam mult afara – am iesit din casa si am intrat in masina, iar pe urma am iesit din masina si am intrat in restaurant, intelegeti ideea.

Am purtat o fusta albastra cloche Topshop pe care am cumparat-o acum vreun an, si pe care nu o mai imbracasem de cateva luni. Motivul pentru care nu o port des este ca e mai scurta decat majoritatea fustelor mele, si o port doar in timpul liber, nu si la serviciu. Mi s-a facut dor sa o port din nou, si am profitat de aceasta iesire ca sa o scot din garderoba. Am combinat-o cu o bluza in polka dots, un bolero negru, ciorapi cu model, botine negre, si o haina alba Jane Norman; iar ca accesorii am purtat o esarfa rosie Bandolino, geanta Louis Vuitton, colier Swarovski, inel statement Rebekah Price (creatoare de bijuterii din Toronto), o bratara H&M, cercei vintage.

Haina pe care am purtat-o ieri in oras este una din preferatele mele, si o am de cativa ani buni. E o haina de primavara-toamna, si nu apuc sa o port de prea multe ori pe an, caci zilele nici calde nici reci pentru care este potrivita sunt putine pe an, aici la Toronto. In filmul The Devil Wears Prada personajul principal Andy Sachs poarta o haina alba Chanel in una din zilele ei obisnuite din New York, aceasta fiind tinuta mea preferata a lui Andy din intreg filmul. Cand am vazut filmul prima oara si am vazut aceasta haina pe care o purta Andy, imediat m-am gandit la haina mea alba Jane Norman. :)

Cand am iesit din restaurant, l-am rugat pe John sa-mi faca pozele de mai jos. Intre timp se mai racise afara, batea vantul… ma rog, n-au fost cele mai grozave conditii pentru a face poze, motiv pentru care nici nu am facut prea multe. Imi vedeti si voi fata schimonosita de frig, iar John a exclamat: "Ce sacrificii faci de dragul modei!" Am facut doar vreo trei poze si am plecat de acolo. In fine, asa a aratat tinuta mea de ieri.





Haina – Jane Norman 
Esarfa – Bandolino 
Fusta – Topshop 
Bluza – no-name 
Bolero (nevizibil in poza) – no-name 
Ciorapi – no-name 
Botine – no-name 
Geanta – Louis Vuitton 
Colier – Swarovski 
Inel – Rebekah Price 
Cercei – vintage 
Bratara (nevizibila in poza) – H&M 

Si aceasta este haina alba Chanel de care aminteam mai sus, purtata de Andy Sachs in The Devil Wears Prada.


Dupa restaurant John si Alex au plecat la cumparaturi intr-o parte a orasului, iar eu am plecat in alta parte, singura. De obicei merg cu Alex prin oras peste tot, il iau cu mine pe unde merg, si nu mi se iveste prea des ocazia ca petrec ceva timp doar pentru mine. Iar cand plec la cumparaturi cu Alex, trebuie sa ma grabesc, nu pot sa colind magazinele chiar dupa bunul meu plac, caci Alex isi pierde rabdarea… intr-un cuvant, nu e cel mai mare fun. Asa ca de data aceasta, fiind singura, m-am bucurat din plin de cele 2-3 ore pe care le-am petrecut prin magazine pentru mine, cand nu a trebuit sa ma grabesc in cabina de proba, si cand nu am fost nevoita sa-mi impart atentia in mai multe directii, asa cum se intampla cand sunt cu Alex prin oras.

Photo credit: Victoria West & Google Images

24 comments:

  1. Love the layering! Great look!
    Visit my blog when you get a chance, maybe we could follow each other? Let me know!

    xoxo
    Veronica

    Deal Diary

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Veronica, welcome to my blog if this is your first time here and thank you for your comment.
      Sure, I'll check out your blog.

      Delete
  2. Hi Victoria, you look so beautiuflly eleagant, you have the most sophisticated style. I havent read the book as yet, thanks for giving me your take on it. Have a great and productive week ahead!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Sam, great to see you! Thanks you for your kind words.
      You have a fantastic week too!

      Delete
  3. Hey Victoria!! I like your style^^ Have a nice week...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Spoonstories, welcome to my blog and thank you for your visit, appreciate it.
      Have a nice week too!

      Delete
  4. You look fabulous!! I adore your style :)

    Thanks a lot Victoria for your sweet comment on my blog!! I'm following you back on gfc and facebook! Hugs <3

    Keep in touch
    Charu
    http://www.myglossyaffair.com/

    ReplyDelete
  5. Chiar astazi la metrou admiram o tipa cu haina alba de genul acesta, imi plac la nebunie, iar fustele clos au devenit si ele o obsesie in ultimul timp. Imi plac si accesoriile..pup

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Butterfly, ma bucur sa te vad din nou si multumesc pentru vizita si comentariu.
      Si eu am facut o obsesie pentru fustele clos, :) mi-am luat 3 in ultimul timp, si cu asta Topshop din tinuta prezentata sunt 4 pe care le am momentan in garderoba.
      Ma bucur ca ti-a placut tinuta. :)
      Pupici si sa ai o saptamana cat mai reusita!

      Delete
  6. Replies
    1. Thanks Valentina for stopping by, glad to see you, hope you visit again soon. :)
      Have a great week ahead!

      Delete
  7. Amei seu look como um todo!!
    Abraços,
    Sandra

    ReplyDelete
  8. Eu am facut o adevarata obsesie pentru alb. Doar iarna asta mi-am cumparat vreo trei puloverase si o bluzita in aceasta (non)culoare :D Ieri am mers prin H&M si am mai vazut un altul super dragut, dar a venit primavara si cum era destul de grosut am renuntat la ideea de a mi-l achizitiona. Imi place mult haina ta si, de asemenea, am vizionat cu mare incantare filmul la care faci referire in articol. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bine ai venit Nice si multumesc pentru vizita. Si eu sunt pasionata de alb, dar si de culoarea untului, indiferent de sezon, chiar si iarna. De altfel, haina Jane Norman din aceste poze e de culoarea untului, foarte deschis ce-i drept, aproape alb. De curand mi-am mai luat o haina in aceeasi culoare, dar alt model, din piele intoarsa, cu blanita la guler si maneci. :) Iar inainte de sarbatori mi-am luat o rochie culoarea untului, pe care am purtat-o de revelion.
      Te mai astept cu drag pe aici!

      Delete
  9. Intodeauna mi-a fost frica de hainele albe, cred ca as murdari-o imediat, imi plac mult dar prefer doar sa le admir la alte persoane:d Foarte frumoas cromatic tinutei! Pupicei!

    Pink Wish Blog
    Pink Wish Facebook
    Pink Wish Instagram

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bine ai venit Julie Pink, ma bucur sa te vad aici si multumesc pentru vizita. Eu ador hainele albe! De acord ca sunt mai pretentioase, dar din punctul meu de vedere merita efortul, imi place foarte mult cum acest stil de haina alba te scoate in evidenta.
      Te pup si eu si te mai astept cu drag!

      Delete
  10. Nice to see you!
    Imi plac tare mult botinele alea, ceva de genul ala imi lipsesc si tare mult mi-ar placea dar nu am zarit nimic asemanator pana acum. Si haina ta dar si cea de pe manechin sunt superbe! Eu ador culoarea alb, hainele albe, interiorul alb, mobila alba, florile, decoratiunile. Sunt bolnava cu asta dar nu pot sa imi fac de cap cum vreau :P.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Federova, mersi pentru comentariu, ma bucur ca ti-a placut tinuta.
      Si mie imi plac hainele albe foarte mult, mai ales vara port alb la greu -- camasi, topuri, fuste, pantaloni, sacouri etc. :)

      Delete

Thank you for your comments!