Saturday, March 05, 2016

Cumparaturi recente

In articolul de astazi vom vorbi despre cumparaturi, si as vrea sa va arat cele mai recente achizitii ale mele. Sunt doar noutati de beauty, nu si haine. In continuare ma tin de treaba, adica de rezolutia mea de a nu cumpara haine noi in acest an, si ma tin departe de magazine si mall-uri. Au trecut deja doua luni din acest an, suntem in a treia luna, si inca n-am cumparat nicio haina noua. Am fost o singura data la cumparaturi thrift, si am luat cateva chestii pentru proiectele mele de refashion pe care le voi folosi in curand (si pe care vi le voi arata la momentul oportun), iar in rest am facut doar cumparaturi de beauty.

Cadoul pe care l-am primit de Craciun de la John a fost acest set de 10 mostre de parfumuri.
Scopul unui asemenea set este sa testezi un numar de parfumuri, 10 in cazul de fata, si sa te hotarasti care din aceste 10 parfumuri iti place cel mai mult, si pe urma mergi la magzinul de unde a fost cumparat setul de mostre, si primesti acel parfum in varianta intreaga, 30 sa 50 ml. Setul avea un card cadou, si atunci cand ma hotaram ce parfum imi placea, mergeam la Shoppers Drugmart si imi luam parfumul cadou cu acel card inclus in set, fara sa mai platesc nimic in plus.

Cele 10 parfumuri-mostre din set sunt:

Dolce & Gabbana Light Blue, apa de toaleta, 50 ml;

Prada Candy, apa de parfum, 30 ml;

Yves Saint Laurent Black Opium, apa de parfum, 50 ml;

Hugo Boss Hugo Woman, apa de parfum, 50 ml;

Versace Bright Crystal, apa de toaleta, 50 ml;

Ralph Lauren Midnight Romance, apa de parfum, 50 ml;

Lancome La Vie Est Belle, apa de parfum, 30 ml;

Marc Jacobs Daisy Dream, apa de toaleta, 50 ml;

Juicy Couture Viva La Juicy, apa de parfum, 50 ml;

Calvin Klein Eternity Now, apa de parfum, 50 ml.

Din aceste 10 parfumuri, momentan detin Lancome La Vie Est Belle, cadou de Craciun de la John in 2014; si in trecut am avut Dolce & Gabbana Light Blue, de doua ori, cadou de la John de Craciun doi ani la rand, acum 7 si 8 ani. John stie ca imi plac parfumurile, imi ia des, mai ales cand e in pana de idei pentru cadouri de ziua mea, Craciun sau alte ocazii, si stie ca un parfum bun ii va salva obrazul. :) Si avand in vedere ca am (sau am avut) aceste doua parfumuri, nu le consideram sa fie alesul meu din cele 10. Vroiam sa aleg un parfum nou, unul pe care nu l-am mai avut pana acum, asa ca urma sa aleg unul din celelalte opt. In afara de asta, pe lista preferatelor mele erau apele de parfum versus apele de toaleta, cele de 50 ml versus 30 ml, asa ca primele pe lista de preferinte au fost Yves Saint Laurent, Hugo Boss, Ralph Lauren, Juicy Couture, Calvin Klein; urmate de Prada; urmate de Versace si Marc Jacobs.

Le-am testat in aceasta perioada de la Craciun incoace, unele mi-au placut mai mult, altele mai putin, si pana la urma m-am hotarat sa-mi iau Hugo Boss Hugo Woman, apa de parfum, 50 ml, pe care l-am luat de la Shoppers Drugmart astazi.
Style
Hugo Woman is daring and confident, yet feminine. It is the scent for modern, stylish women who live life their own way. Feminine with a contemporary boyish twist; it is distinctive, individual and wonderfully unconventional.
Celelalte cumparaturi pe care le-am facut de la ultima sedinta de shopping au fost cateva produse de ingrijire din gamele massmarket.
Sampon Herbal Essenses cu rodii, balsam pentru par Pantene (in dublu exemplar), gel de dus Nivea. Un sampon de la Herbal Essenses pe care l-am mai folosit in trecut a fost samponul cu miere "Honey, I'm Strong" care s-a dovedit a fi foarte bun, si m-am hotarat sa incerc si alte arome de la Herbal Essences, asa ca l-am ales pe acesta cu rodii. Inca nu l-am incercat, caci vreau mai intai sa il tremin pe cel pe care il am acum in baie (un Pantene), dar sper sa fie bun. Despre balsamurile de par Pantene v-am mai spus, le apreciez foarte mult, asa ca mi-am luat doua de data aceasta. Balsamurile mele de par se consuma foarte repede, avand in vedere ca ma spal pe cap in fiecare zi, si unul din acesta ma tine 1-2 saptamani, asa ca mi-am luat doua ca sa nu trebuiasca sa ma gandesc iar ca trebuie sa-mi cumpar balsam saptamana urmatoare. Si in sfarsit, gelul de dus Nivea cu portocale si bamboo, aceasta aroma este una noua pentru mine, l-am incercat deja si e foarte fain, vi-l recomand cu drag daca il vedeti prin supermarketuri.
O alta serie de produse de ingrijire, pe care mi le-am luat astazi -- doua deodorante Dove, precum si o crema de maini cu glicerina, ca mi se termina cele pe care le am acum in baie. De multe ori imi iau cate doua produse odata, pentru comoditate, cum a fost si cu aceste doua deodorante Dove -- unul il voi tine acasa, si unul la birou, in rucsacul meu de gym pentru zilele cand merg la sala.

Voi ce cumparaturi ati facut in ultimul timp?

Sa aveti in continuare un weekend frumos!

Photo credit: Victoria West

12 comments:

  1. Replies
    1. Buna Coquette si bine ai venit pe blog daca esti aici pentru prima oara, si multumesc pentru vizita, ma bucur sa te vad. :)
      Si mie imi place foarte mult parfumul, ma bucur ca l-am ales pe acesta.
      Scuze pentru intarzierea cu care iti raspund, dar de-abia azi am avut mai mult timp pentru blog, aici in Canada e sarbatoare legala, Vinerea Mare catolica, duminica aceasta e Pastele catolic, si avem weekend lung, profit de ocazie sa petrec mai mult timp pe blog si pe FB.
      Te pup si te mai astept cu drag!
      Xoxo,

      Delete
  2. super tare setul de parfumuri si eu caut asa ceva :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Bianca, multumesc pentru vizita si bine ai venit pe blog. :) Un set din asta e o idee extraordinara cred eu, atat ca idee de cadou pentru cineva drag, ca si pentru propria folosinta, ca sa te hotarasti ce parfum iti place cel mai mult, si sa poti alege parfumul perfect pentru tine. :) Cand sotul meu a plecat la farmacie sa-mi ia cadou de Cracun, stia el ca vrea sa-mi ia un parfum, nu stia ce fel de parfum, si presupun ca vanzatoarea de acolo i-a sugerat acest set, si lui i s-a parut o idee buna si l-a luat. Nu mi-a displacut cadoul. :)
      Sa ai un weekend frumos si te mai astept cu drag!
      Xoxo,

      Delete
  3. te rasfeti, nu gluma! :)
    sa-ti zic ceva, chiar ieri am incercat un Hugo Woman...ce chestie...are fiica-mea si m-am parfumat sa vad daca-mi place...si azi il vad la tine!

    ReplyDelete
  4. Oricat mi-as propune, oricat m-as stradui, mi-e imposibil sa stau departe de magazinele cu haine. Mai nou imi place rozul si nu am rezistat si mi-am cumparat de curand o bluza si o esarfa roz. Cred ca ma inspira natura...
    Dintre parfumurile mentionate de tine in articol mie imi place Bright Crystal. Dar imi doresc mult de tot un Miss Dior Blooming Bouquet. :D Imi pare a avea o aroma potrivita pentru anotimpul fresh in care ne gasim. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa le porti cu placere Nice. :) Si mie imi place roz, am multe haine roz (si nuante in aceeasi familie) in garderoba, port des. Stilul meu este perceput a fi unul plin de culoare, printre colegi si prieteni aici la Toronto. :)
      Pupici,

      Delete
  5. wow so many awesome products I love!

    nice post dear , thanks for the share.

    90's Technobae outfit HERE


    Facebook |Bloglovin |♥Instagram | Lookbook |Google✚


    Stay Gold

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Suvarna for stopping by and for leaving a comment.
      Sorry for late response, I just saw your comment today. :)
      Enjoy the rest of your week!
      Xoxo,

      Delete

Thank you for your comments!