Tuesday, March 01, 2016

Primavara draga, bine ai venit!

Azi dimineata mergeam la serviciu cu trenul, rasfoiam Facebook-ul pe telefon, si dintr-odata mi-am dat seama – stai putin, azi e intai martie, e primavara! Peretele meu de pe Facebook era plin de martisoare virtuale, toata lumea isi ura martisor fericit, primavara frumoasa, si eu nici macar n-am realizat ca e primavara, pana cand n-am aflat vestea de pe Facebook. Noroc cu Facebook, ca altfel, ramaneam in urma cu stirile. :)

De altfel, ieri ma bucuram ca suntem intr-un an bisect, si ca am avut o zi in plus de iarna – cea de-a 29-a din februarie, caci am putut sa-mi inchei niste socoteli pe care le-am avut cu iarna asta si pe care nu voiam sa le aduc cu mine in primavara. Si cred ca raritatea zilei de 29 februarie m-a facut sa uit ca primavara ne bate la usa, si ca a venit momentul sa spunem adio iernii.

Daca tot a venit, o primesc cu drag. Primavara adica. Si va doresc si voua sa aveti o primavara frumoasa, splendida, stralucitoate, eleganta, plina de soare si culoare, si cu tinute glamoroase si incantatoare.

Martisor fericit!

6 comments:

  1. O primavara insorita, parfumata si plina de bucurii si dorinte implinite, draga Victoria. :) Din pacate nu am avut timp sa scriu un articol dedicat acestui eveniment, insa m-am pregatit cum se cuvine din punct de vedere vestimentar. :P Sper. :D Luni, pe 29(ca tot aminteai in articol) am fost si mi-am cumparat ceva nou pentru a sarbatori cum se cuvine martisorul.
    Pusesem ochii de vreo luna pe o geanta si abia acum am avut bani sa mi-o achizitionez. Mi-am gasit si o bluzita nice. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Nice pentru vizita si pentru urari. :)
      Sa porti cu placere lucrurile pe care ti le-ai cumparat!
      Te mai astept cu drag. :)
      Xoxo,

      Delete
  2. amazing post! thanks for visit my blog<3
    I follow you back!
    Have a great day<3
    xoxo
    http://stargazershia.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Alice for following and for your support, appreciate. :)
      Enjoy your day!
      Xoxo,

      Delete
  3. sa ai o primavara frumoasa Victoria!

    ReplyDelete

Thank you for your comments!