Sunday, April 24, 2016

Cumparaturi recente

In articolul de astazi vom vorbi despre cumparaturi, si astazi as vrea sa va arat cateva din cumparaturile mele recente, produse de ingrijire, frumusete si accesorii.

De curand am fost la salonul spa Allure Body Bar situat in zona greaca a Toronto-lui, si v-am povestit mai multe despre aceasta vizita pentru o sedinta de epilare cu ceara in acest articol. In acea zi, cand am avut sedinta respectiva, am avut un pic de timp liber la dispozitie inainte sa ajung la Allure Body Bar, si l-am petrecut plimbandu-ma prin zona greaca. Am intrat prin magazinele locale de pe strada Danforth Avenue, unde era si salonul, si am cumparat cateva chestii – produse de frumusete si accesorii.
Doua perii de par, si un burete de baie. Periile de par pe care le aveam inainte s-au uzat si nu mai erau bune, asa ca le-am inlocuit. Mi-am luat doua, ca sa am una acasa si una la birou. Aceeasi poveste si cu buretele de baie – ala pe care il aveam in baie “s-a terminat” si trebuia inlocuit. :)
Alte doua “maruntisuri” utile prin casa – un set de clesti care pot fi folositi la produse de ingrijire si frumusete din baie, ambalate in tuburi. Cand podusul in tub aproape se termina (pasta de dinti, crema, fond de ten etc.), pui clestele la capatul tubului, si in felul acesta poti sa scoti si acel continut de la capat, pe care altfel e mai greu sa-l scoti. Si un obiect de birotica, o cutie pentru pixuri. Alex isi tine cariocile Crayola in aceasta cutie.
Crema de baie Dove cu alune si hibiscus. Inca nu am incercat-o, ca deocamdata mai am doua geluri de dus in baie (un Nivea si un Lush) si nu vreau sa le aglomerez, dar Dove-ul asta miroase foarte fain. :) Dintotdeauna mi-au placut produsele de ingrijire Dove, iar sapunurile si produsele pentru baie (in speta cremele pentru baie) sunt preferatele mele.

Ciorapi colanti capri bleu, i-am gasit si pe acestia intr-un magazin din zona greaca in acea zi, si i-am luat. O sa-i port la vara. Ultima oara am purtat stilul asta de ciorapi colanti capri acum cativa ani (am avut o pereche negri), sunt buni pentru fuste mai scurte, si nu pari asa despuiata daca ii combini cu fuste mini. Iar cealalta pereche de ciorapi negri e o pereche obisnuita, nimic iesit din comun; si sincer, i-am cumparat dintr-un magazin local de pe Danforth Avenue ca sa-i fac vanzare omului. Era un magazin din asta de cartier, vanzatorul de acolo era si proprietarul magazinului, genul de magazin mom and pop shop, si i-am cumparat ca sa sustin un business local. Conglomeratele astea internationale gen H&M si Zara si Walmart si Sears fac destui bani, dar este important sa sustinem si economia locala, cea de pe strada noastra, din comunitatea noastra, din orasul nostru. Altfel, inca n-am purtat ciorapii de la greci niciodata, inca sunt ambalati, dar o sa le vina si lor randul.
Mi-am luat si revista Fashion de curand, numarul de aprilie, ca n-am mai citit o revista print de luni de zile. Momentan nu sunt abonata la nicio revista de moda, si mi s-a facut dor sa citesc una. In ziua cand am cumparat-o, vroiam de fapt sa cumpar Flare, editia de aprilie, dar m-am oprit la vreo doua chioscuri si n-am gasit-o; se vanduse peste tot in intregime; asa ca pana la urma am cumparat Fashion, a doua revista mea preferata de moda fin Canada, prima fiind Flare, evident. Revista Fashion din aprilie 2016 are si un supliment creat in colaborare cu magazinul The Bay, unul din cele mai mari magazine de moda din Toronto.

Trec la produse de ingrijire si frumusete.
Sampon Head & Shoulders, doua balsamuri de par Garnier, rimel L’Oréal Telescopic. N-am mai folosit un sampon Head & Shoulders de ani de zile, si m-am gandit sa iau unul sa vad cum mai sunt aceste sampoane. Dar sincer nu m-a incantat, parul meu nu a fost fericit cu acest sampon, asa ca n-o sa mai iau.

Balsamurile Garnier sunt frecvente in baia mea, le cumpar des. Ultima perioada am folosit produse pentru ingrijirea parului Pantene (sampoane, balsamuri si masti de par, inca mai am o masca de par Pantene in baie), dar m-am plictisit de Pantene, si m-am hotarat sa revin la Garnier.

Rimelul L’Oréal Telescopic este un produs bun, l-am mai folosit acum cativa ani. De curand mi s-a terminat rimelul (un Clinique), si l-am luat pe acesta de la L’Oréal. Mi-a fost candva recomandat de o bloggerita ca fiind unul bun, si i-am urmat sfatul. Mi-a placut cand l-am incercat prima oara, asa ca acum am revenit la el.
Si pentru ca nu mi-a placut acel sampon Head & Shoulders, am revenit la vechea mea iubire, uleiul de argan. Am fost de curand la Winners, de unde imi place sa cumpar produse organice, naturale si aromaterapeutice, si mi-am luat acest sampon si balsam cu ulei de argan. Alta treaba! Si mi-am mai luat acest sapun lichid pentru maini cu arome marine. Cand e vorba de produse pentru spalat si pentru baie (sapunuri, geluri de dus, creme de baie, etc,), cele cu arome marine sunt preferatele mele. Samponul si balsamul cu ulei de argan sunt fabricate in Grecia, iar sapunul lichid cu seaweed este fabricat in Scotia.
Raman in acelasi registru, adica uleiul de argan. Avand in vedere ca samponul si balsamul cu ulei de argan pe care l-am luat de la Winners sunt in ambalaj mai mic, 200 ml fiecare, acum sunt pe cale sa se termine, asa ca am facut o alta vizita, la HomeSense de data aceasta, si mi-am luat inca un set de sampon si balsam cu ulei de argan, mai mari de data aceasta, 500 ml, ambele fabricate in Italia. Am folosit produse din aceasta gama si in trecut, si am fost foarte multumita de ele.
Cu ocazia unei alte vizite de-ale mele la HomeSense, mi-am luat aceasta crema de noapte cu levantica si acest deodorant, ambele produse organice. De curand mi s-a terminat crema de noapte pe care am folosit-o ultima oara, dar nu mi-am cumparat alta imediat, si in urmatoarea perioada am folosit crema mea de zi (o crema Nivea) si pe post de crema de noapte. Numai ca, dupa cateva zile in care am folosit acea crema Nivea atat dimineata cat si seara, mi-am dat seama ca aceasta nu face nimic pentru tenul meu daca o folosesc pe post de crema de noapte. Dimineata cand ma trezeam, vedeam in oglinda din baie ca am tenul tern, fara nicio luminozitate, parea ca tenul meu isi pierde elasticitatea, etc. Asa ca mi-am facut timp sa ajung la HomeSense, pentru ca apreciez produsele de ingrijire naturale, organice si aromaterapeutice care sunt disponibile acolo, si mi-am luat aceasta crema de noapte. Mi-am luat si acest deodorant solid, ca m-am plictisit de alea din comert. Ultima oara foloseam un deodorant stick Dove si voiam sa il mai schimb, asa ca l-am luat pe acesta de la HomeSense.
Alte produse de ingrijire si frumusete – servetele umede pentru uz general, servetele umede pentru incaltaminte si geci de piele, crema BB Garnier. Am sa va spun doar cateva cuvinte despre crema BB de la Garnier – sunt convinsa ca va este familiar acest produs. Eu il folosesc de ani de zile, prima oara l-am descoperit in 2012 sau 2013 sa fie, nu mai tin minte exact, atunci cand cremele BB au inceput sa cucereasca piata cosmeticelor. E un produs foarte bun, acopera bine, si sunt foarte multumita cum isi face treaba, asa ca i-am fost fidela toti acesti ani.
Pe astea doua le-am cumparat ca sa le folosesc la birou – servetele umede pentru uz general si gel desinfectant pentru maini cu mandarine.
Si in final, aceste doua gentute pentru uz cosmetic Yves Rocher, si acest mini-parfum Hugo Boss Hugo Woman, dar nu le-am cumparat, ci le-am primit cadou de la o colega de serviciu. Colega respectiva m-a rasfatat de-a lungul anilor cat am lucrat impreuna, si i-a facut placere sa-mi faca multe cadouri. Anul trecut de exemplu, cand a revenit dintr-o vacanta in Italia, mi-a facut cadou o poseta neagra de seara, si o pereche de sosete stil ballerina. De data aceasta mi-a dat aceste doua genti pentru cosmetice Yves Rocher, ca a zis ca nu ii vor folosi, si a preferat sa mi le dea mie. Iar parfumul, stia ca am deja un parfum Hugo Boss Hugo Woman in varianta normala, 50 ml, stia ca e un parfum care imi place, iar ei nu i se potrivea (mi-a zis ca acest parfum nu face nimic pentru ea), si mi l-a dat mie. De fiecare data i-am acceptat cadourile cu drag. Daca i-a facut placere sa mi le dea, eu nu le-am respins. 

Si atat pentru azi.
Va doresc o saptamana cat mai reusita!

Photo credit: Victoria West

12 comments:

  1. sa le folosesti cu drag!
    parfumul este chiar unul din favoritele mele!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Cooc, ma bucur sa te vad :)
      Multumesc!
      Sa ai o zi frumoasa. :)
      Xoxo,

      Delete
    2. Am vrut sa spun Coco, scuze. :)
      Sarbatori fericite!

      Delete
  2. Such a huge haul of cool products. I have the same cute little storage boxes but in white for all those bits and pieces.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Lenya, thanks for stopping by and for leaving a comment, please come again.
      I find those little boxes very useful, I ended up giving it to my son, and he keeps his Crayolas in it. :)
      Have a wonderful week ahead my dear!
      Xoxo, Victoria

      Delete
  3. Sa le folosesti cu placere!
    Pupici


    http://strumfette.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  4. Produsele pentru par mi-au captat atentia. Sa te bucuri de toate!
    Sa ai un weekend frumos! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc frumos Alexantza. :)
      Bine ai venit pe blog daca esti prima oara aici, si te mai astept cu drag. :)
      Sa ai si tu un weekend frumos!
      Xoxo,

      Delete
  5. Thank you Beba for stopping by and for leaving a comment, please come again.
    Have a great weekend!
    Xoxo,

    ReplyDelete

Thank you for your comments!