Tuesday, December 27, 2016

Ultimele cumparaturi din acest an – mini-haul de frumusete

A trecut Craciunul, urmeaza Revelionul, suntem in ultimele zile din acest an, si astazi as vrea sa scriu despre cumparaturile pe care le-am facut in ultima perioada, ultimele pe acest an care se va incheia in mai putin de o saptamana. Am tinut sa scriu acest articol acum, la sfarsitul lui decembrie, ca sa inchei anul cu tot ce e de incheiat, inclusiv cumparaturile pe care le-am facut, iar anul nou ce vine sa il incep cu forte proaspete si cu o doza noua de energie, din toate punctele de vedere, inclusiv subiectele despre care scriu pe blog.

Sunt doar cateva produse de frumusete pe care le-am cumparat in ultimele zile si pe care le voi mentiona mai jos, dupa cum urmeaza.
Lumanare parfumata si buretel blender pentru machiaj, de la Winners. Am un magazin Winners langa jobul meu unde merg des in tmpul orei de pranz, si pe acestea doua le-am luat de acolo. Toamna aceasta am facut o pasiune pentru lumanari, si am inceput sa cumpar lumanari mai des. Iar in privinta buretelului, am tot vazut acesti buretei blender prin blogosfera, si m-am gandit sa incerc unul, sa vad cum functioneaza. La scurt timp am primit un alt buretel blender in cutia mea lunara de frumusete Topbox monthly beauty box, acelasi model. Prima oara cand l-am vazut in cutie, m-am gandit ok, ce fac cu doi buretei, oare am nevoie de doi in trusa mea de cosmetice? Pana la urma am inceput sa-i folosesc pe ambii, pe rand, ca sa am unul de rezerva si sa nu ma cramponez la un singur buretel blender.
Masca de par cu ulei de argan -- e grozava! Ultima oara am folosit o masca de par Pantene, un produs foarte bun, dar produsele cu ulei de argan sunt de departe preferatele mele, asa ca de data aceasta am revenit la gama mea preferata. Iar in afara de masca de par, au mai fost si aceasta crema de baie cu iaurt grecesc, miere si vanilie; precum si o perie de baie.
O alta lumanare parfumata, de data aceasta cu aroma de placinta de mere
Am lasat cartile pentru la sfarsit -- mi-am completat colectia de carti coffee table books cu aceste doua carti. Prima se numeste Paris by Laduree si este un ghid al locurilor cele mai chic din Paris -- restaurante, cofetarii, magazine, cele mai fierbinti locuri pentru iubitorii de moda, frumusete, vintage, vinuri, etc. A doua carte se numeste A Bunch of Pretty Things I Did Not Buy de Sarah Lazarovic, o autoare din Toronto, si este o carte dedicata modei sustenabile.

Photo credit: Victoria West

20 comments:

  1. great post... have a nice day...
    www.soslubadem.blogspot.com.tr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Soslu, thanks for stopping by and for leaving a comment.
      Have a nice day as well!

      Delete
  2. I love your input, I hope you had a Merry Christmas!!!🌲🌲

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Carolina for your visit, I hope you also had a great Christmas!

      Delete
  3. Hahaha, A bunch of pretty things I did not buy, made me laugh, lol. Cool title, need to check that book out, lol. Lovely haul, Victoria. Hope you had a wonderful Christmas with your loved ones.
    Happy holiday season and a wonderful New Year!
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Lenya, great seeing you. That book, "A bunch of pretty things that I did not buy", is a book about sustainable fashion, the author is from Toronto. It's a pretty and cool book (and yes I agree the title is cool LOL), although not the strongest book about sustainable fashion that I have ever read, could have been a blog post for what I know, but I enjoyed reading it and learning about the author's perspective on sustainable fashion, a topic that I have a strong interest in.

      Happy holiday season to you too, and an awesome new year!

      Delete
  4. Replies
    1. Thank you Mary, same to you, Merry Christmas and happy holidays.

      Delete
  5. Great post and beautiful photo. I like your choise... kisses

    Do you want to follow for each other? If you want to tell me on my blog.

    www.jovanica92.blogspot.rs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Jovana, welcome to my blog if this is your first time here, tank you for visiting and for leaving a comment. Yes I would like to, I'll check out your blog.
      Please come again!

      Delete
  6. Replies
    1. Hi Suvarna, have a nice day as well, great seeing you, thanks for stopping by.

      Delete
  7. Just wonderful shopping. I love it.
    I'm following you, if you like, follow my blog too.
    Kisses
    http://virginiaferreira91.blogspot.pt/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Virginia, thank you for your support and for following, I'll check out your blog as well.

      Delete
  8. Nice post *_*

    http://makeyourperfectstyle.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  9. I Love Candles ! Nice collection Hun xxx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Angelica, I also love candles, I always have them in my house. :) I enjoy a cinnamon scented candle right now as I write this comment. :)
      Please come again!
      Xoxo,

      Delete

Thank you for your comments!