Saturday, January 21, 2017

Primele cumparaturi din acest an – Shopping lately

De obicei in weekend am chef sa scriu despre subiecte frivole, asa ca pentru astazi m-am gandit sa scriu despre cele mai recente cumparaturi pe care le-am facut de curand, acestea fiind si primele sedinte de shopping pe care le-am facut in noul an -- produse de frumusete, accesorii, filme, birotica. 

Incep cu produsele de frumusete si ingrijire.
Pudra Rimmel London, demachiant pentru ochi si buze CoverGirl, servetele umede pentru uz general, servetele demachiante, dischete demachiante. Am sa spun doar cateva cuvinte despre pudra Rimmel London, dar si despre dischetele demachiante. Ultimele dati am folosit pudre compacte L'Oréal, si de data aceasta m-am gandit sa incerc o alta pudra. Candva am folosit un blush din aceeasi colectie Rimmel London care mi-a placut, si m-am gandit ca mi-ar placea sa incerc si pudra. Am folosit-o pana acum de cateva ori, si din primele mele impresii despre acest produs sunt multumita. 

Dischetele demachiante -- de obicei folosesc din acelea rotunde clasice, dar de data aceasta m-am gandit sa le incerc pe acestea dreptunghiulare, fiind atrasa de suprafata lor mai mare, deci putere de acoperire mai mare. Inca nu am inceput sa folosesc aceste dischete, avand in vedere ca inca mai folosesc pachetul meu cu dischete rotunde pe care le mai am in baie, dar imi voi face o parere despre ele cat de curand.
Sare de baie, margele de gel parfumate cu arome fructate pentru dulapuri si dressinguri, lumanare parfumata Glade cu aroma de vanilie. Imi place sa fac bai relaxante cu sare de baie in weekend (sau cand am timp); imi place sa tin astfel de margele de gel parfumate prin dulapuri, asa cum as folosi clasica levantica pentru acest scop; si sunt o mare amatoare de lumanari parfumate, si am lumanari tot timpul in casa.
Geluri de dus Dove -- primul cu aroma de rodie, al doilea gel exfoliant. Imi plac gelurile de dus Dove, sunt foarte delicate, si in trecut am folosit diferite arome. Nu sunt sigura daca le-am folosit vreodata pe acestea doua, si le-am ales acum.
Buretei de baie. De curand am aruncat doi bureti de baie vechi, si i-am inlocuit cu acestia. Fiecare cu buretele lui.

Filme, accesorii, diverse.
Filmul documentar Valentino, despre creatorul de moda Valentino. Uhhh, inca nu mi-am facut timp sa-l vad, dar sper sa-l vad cat de curand. Un alt film documentar despre personalitati din lumea modei pe care il am in colectia personala de filme este The September Issue, despre Anna Wintour si crearea revistei Vogue din septembrie 2007.

Bonet pentru baie si dus...

Si cateva accesorii, cum ar fi aceste manusi pentru telefoane inteligente. De asemenea, mi-am completat colectia de sosete cu aceste trei seturi (a cate doua perechi fiecare, 6 perechi in total). Mi-am luat sosete bleumarin si nu negre ca sa nu le confund la spalat cu cele ale sotului; desi materialul si designul oricum sunt diferite, si nu exista riscul sa le confund, dar oricum, ca sa fiu sigura. :)

Am lasat obiectele de birotica pentru la sfarsit.
Mi-am luat aceste 4 carnete -- am o pasiune speciala pentru carnete, jurnale, agende. Nevoia de a scrie, fie online fie offline, este prezenta in mine tot timpul, si imi place sa am carnete si agende la dispozitie tot timpul. Imi plac atat cele de marime standard, cum ar fi cele doua din stanga, maro inchis si maro deschis, cat si carnetele mici, cum ar fi cel colorat cu litere pe coperta. Si unul negru, de marime medie. Am carnete si agende in biroul meu de acasa tot timpul, nu plec niciodata de acasa fara sa am o agenda in geanta, si nu ma pot abtine, mereu sunt tentata sa cumpar carnete si agende noi. Cateodata fac eforturi supraomenesti sa ma tin departe de sectia de birotica si papetarie fina din librariile Indigo din Toronto (una dintre ele fiind chiar langa jobul meu), ca sa nu cumpar mai multe agende decat am timp sa folosesc.

Voi ce cumparaturi ati facut de curand?

Sa aveti un weekend frumos!

Photo credit: Victoria West

39 comments:


  1. Great post!xx
    Have a great day!

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    Could you please click on the links in this post : http://living-like-v.blogspot.ba/2017/01/romwe-wishlist.html It'd help a lot! Thank you! xoxo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Vildana, thank you for stopping by, I'm glad you liked the story.
      Yes sure, I'll check out your link.

      Delete
  2. Si eu am o pasiune pentru agende, la fel ca tine, incerc sa ma tin departe de ele :)) Pe birou am una personalizata, primita cadou de la Cosmetic Plant, cu numele meu pe ea. La job am vreo 2, primite de la colaboratori, iar in biblioteca (modulara, de la Ikea) am un patrat intreg cu agende. Ieri am primit una de la Redd`s, dar nu o pot folosi, deoarece la transport s-a spart o sticla, presupun, si este facuta praf.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Alina, multumesc pentru comentariu. Ce bine suna toate agendele alea, personalizate, oooh! :) Sa le folosesti cu placere! La librariile Indigo din Toronto, cand iti iei agende, poti sa le personalizezi. Deocamdata nu mi-am luat nicio agenda personalizata de la Indigo, dar este o optiune la care voi reveni daca vreodata imi doresc neaparat. :))))

      Delete
  3. Love your shopping. Epson salt is so good ! Kiss x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Angelika, thank you for your visit. I love that salt, I just tried it out the other day and it's really great and relaxing. :)

      Delete
  4. That berries jar looks interesting :))
    I've following your blog, and I hope you don't mind to following me back

    xo
    ayudamayanthi.blogspot.co.id

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Ayu, welcome to my blog if this is your first time here, thank you for following and and for your support. Yes sure, I'll check out your blog.
      Please come again!
      Xoxo,

      Delete
  5. Wow! Would love to have those planners and great haul there! Thanks for your wonderful comment on Qing's Style. Hope to hear from you soon!

    Follow me on Instagram and Twitter and don't forget my GIVEAWAY!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Qing, thank you too for stopping by and for leaving a comment, I'm glad you like it.
      Have a wonderful day!

      Delete
  6. Replies
    1. Hi Aliss, welcome to my blog if this is your first time here, thank you for visiting and for your comment, please come again. :)
      Yes I would love to, I'll check out your blog.

      Delete
  7. great blog dear x
    www.blog017.blogspot.com ♥

    ReplyDelete
  8. Great products. Love them all.

    everydayema.blogspot.ba

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Ema, thank you for your comment, I'm glad you like it.
      Please come again and have a great day!

      Delete
  9. Great products! Amazing post. :)

    http://lifella2.blogspot.com/ i'm following you, please follow back♥

    ReplyDelete
  10. Very nice products! Have a lovely Day! 💚💚💚

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Carolina, great seeing you, thank you for your comment, have a lovely day too!

      Delete
  11. You've done some great shopping, Victoria. Those mittens look so cute and warm, love the gray color and the pattern. Happy new week, hun.
    kisses
    Lenya
    New update: Excited

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Lenya, great seeing you, have a happy week as well! Thanks for sharing your new story, I'll check it out.

      Delete
  12. Nice blog. Let me know if you want to follow each other!!

    www.fancyfashioncastle.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Andrea, welcome to my blog if this is your first time here, please come again. Yes I would love to, please go ahead and I'll follow back.
      Have a great week!

      Delete
  13. Wow looks like they are great items *_* I love dove products and also I love the nootebooks <3 Have a nice day,
    Amra <3

    http://makeyourperfectstyle.blogspot.ba/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Amra for your comment. Have a nice day too!

      Delete
  14. Wow! Great purchase!
    I love Dove products!
    www.recklessdiary.ru

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Anya for stopping by and for leaving a comment. Dove are really great, those shower gel are among my favorites. :)

      Delete
  15. Very nice products!
    Best wishes, Moni form Glam & Shine

    ReplyDelete
  16. Replies
    1. Thank you Carolina, I'm glad you like it. Have a lovely day too!

      Delete

Thank you for your comments!