Sunday, October 01, 2017

Evenimentul Bask-It-Style 2017 in Toronto, editia a noua

De curand am fost invitata la un eveniment monden care are loc in fiecare an in septembrie, in timpul zilelor TIFF -- Toronto International Film Festival, iar editia din acest an a festivalului de film a avut loc intre 7 si 17 septembrie. Printre vedetele care au venit la TIFF anul acesta au fost Halle Berry, Diane Kruger, Angelina Jolie, Andrew Garfield, James Franco, Idris Elba, Kate Winslet, Emma Stone, Eric Clapton, Jessica Chastain, Rachel McAdams, Nicole Kidman, Jennifer Lawrence, Jake Gyllenhaal, Helen Mirren, Donald Sutherland, Drake, Lady Gaga, Julianne Moore, George Clooney, Elle Fanning, si altii. In acest an, festivalul TIFF s-a aflat la cea de-a 42-a editie.

Evenimentul anual Bask-It-Style este organizat de compania de relatii publice GLO Communications din Toronto, condusa de Jessica Glover pe care o cunosc de cativa ani, iar anul acesta a avut loc cea de-a noua sa editie. Scopul evenimentului Bask-It-Style este promovarea unor branduri si produse din Toronto care participa ca sponsori la acest eveniment, si cadorisirea cu aceste produse a vedetelor ce vin la TIFF, pentru a fi promovate. In timpul acestui eveniment care dureaza cateva zile, media de moda si divertisment din Toronto este de asemenea invitata pentru a primi si testa acele cadouri oferite de sponsorii evenimentului, in ziua ce precede inceperea festivalului. Astflel, ziua Bask-It-Style din acest an adresata presei din Toronto a avut loc pe 6 septembrie, iar festivalul TIFF a inceput pe 7 septembrie. In fiecare an, festivalul TIFF incepe in ziua de joi de dupa weekendul lung cu ocazia Zilei Muncii din septrembrie, iar presa de moda si divertisment din Toronto este invitata la evenimentul Bask-It-Style cu o zi inainte de inceperea festivalului, adica miercurea de dupa weekendul lung.

Este a sasea editie Bask-It-Style la care am mers in calitate de media (prima oara am fost in 2012), iar evenimentul din acest an a avut loc la Thompson Hotel din vestul Toronto-ului, pe strada Wellington West. Printre sponsorii evenimentului Bask-It-Style care au contribuit cu cadouri pentru vedetele prezente la TIFF in acest an, dar si pentru presa, s-au numarat scriitori, designeri, reprezentanti ai unor branduri de frumusete, producatori de produse alimentare, producatori de bauturi alcoolice si nealcoolice, reprezentanti din domeniul tehnologiei, si altii.

Iata si cateva poze de la Bask-It-Style 2017.
Lista sponsorilor evenimentului Bask-It-Syle 2017, prezentate la intrare
Coltul reprezentantilor HP: mini-imprimata Sprocket cu care poti imprima instant poze de pe social media -- Facebook, Instagram, etc.
Coltul reprezentantilor HP
Coltul HP si mini-imprimanta Sprocket de la HP
Mini-imprimanta Sprocket de la HP si diferite poze imprimate de aceasta
Coltul HP
Coltul ceaiurilor David's Tea
Ceaiuri David's Tea. Am fost servita la eveniment cu un ceai David's Tea din aceasta selectie, si a fost un ceai grozav! 😊
Coltul ceaiurilor David's Tea
Coltul de lectura -- noi aparitii editoriale de la editura toronteza DK Publishing
Coltul de lectura -- noi aparitii editoriale de la editura toronteza DK Publishing
Scriitoarea toronteza Adrienne Kress si noua sa carte pentru copii "The Explorers"
Cartea "The Explorers" de Adrienne Kress
Scriitoarea toronteza Karma Brown si noua sa carte "In This Moment"
Tinuta si geanta create de Annie Thompson, creatoare de moda din Toronto
Produse pentru ingrijirea parului Pureology
Bijuterii Sudio1098
Bijuterii Studio1098
Cadourile participante la Bask-It-Style 2017
Cateva din cadourile participante la evenimentul Bask-It-Style 2017 pe care le-am primit in geanta mea de cadouri.
Produse de ingrijire Barefoot Venus, un brand de frumusete canadian din Vancouver -- ulei de argan lichid, crema de maini, doua uleiuri de argan uscate pentru corp, balsam de buze, balsam de picioare. Produsele au venit impachetate in aceasta trusa eleganta de cosmetice.
Produse de frumusete Helen + Hildegard -- un ceai, un ulei de corp, o cutie de saruri de baie
Produse pentru ingrijirea parului Pureology -- un sampon, un balsam de par, un detangler; precum si un parfum Yardley English Rose
Ceaiuri David's Tea
Ceaiuri David's Tea, si o cana pentru ceai
Gustari si bauturi -- sucuri de alune, chips-uri cu cocos, apa minerala, bere
Cartea-album "Birds of Canada" de la editra DK Publishing
Romanul "In This Moment" de Karma Brown si cartea pentru copii "The Explorers" de Adrienne Kress
Photo credit: Victoria West

2 comments:

Thank you for your comments!