Friday, December 29, 2017

Ultimele cumparaturi din acest an – Shopping Lately

Am publicat ultimul articol din seria Cumparaturi recente acum doua luni, in octombrie, si pentru astazi mi-am propus sa trec in revista cele mai recente cumparaturi pe care le-am facut de doua luni incoace, care va fi si ultimul articol din aceasta serie pe acest an, acum ca 2017 se va incheia in cateva zile. Am cam exagerat cu shoppingul in ultimele doua luni, si in general anul acesta am facut mai mult shopping decat in anii precedenti 2015 si 2016. Si asta pentru ca cei doi ani de dinainte i-am declarat ani sabatici de shopping, m-am abtinut sa fac prea multe cumparaturi, ca sa-mi domolesc obiceiurile consumeriste. Si pentru ca m-am abtinut timp de doi ani si am practicat un shopping minimalist, doar strictul-strictul necesar, mi s-au adunat multe goluri in garderoba, asa ca le-am acoperit in acest an, revenind la un stil de cumparaturi ceva mai relaxat. Deja prevad ca acest articol va cuprinde multe poze, asa ca inarmati-va cu o ciocolata calda si rabdare acum ca sunteti in fata calculatorului, si savurati acest articol de shopping daca tot mi-ati facut o vizita aici pe blog. 😊

Voi incepe cu articole vestimentare si incaltaminte.
Pantaloni activewear, manusi, Walmart
Pantaloni activewear si un set de doua perechi de manusi simple, de la Walmart. Manusile gri le-am dat lui Alex si le poarta el in aceasta iarna, iar pe cele burgundy le-am pastrat pentru mine. In fiecare iarna imi iau mai multe perechi de manusi din acestea simple, pentru ca se mai pierd si vreau sa ma asigur ca am tot timpul manusi in toate buzunarele de la toate gecile de iarna. Alex acum are 8 ani, si aceste manusi fiind de marime unica, sau universala, ii vin fara probleme, asa ca poarta si el manusi din acestea. Le mai si pierde pe la scoala, de aceea cumpar mai multe perechi din acestea in fiecare an.
Hanurac Victoria's Secret
Hanurac Victoria's Secret
Hanurace Victoria's Secret din colectia Victoria's Secret PINK. Cum sa nu-mi placa Victoria's Secret daca ma numesc Victoria? 😊 Cand am mers in acea zi la Victoria's Secret, aveam in plan sa-mi iau doua hanurace colorate, si le-am ales pe acestea doua, unul roz si unul burgundy. Pai daca faceam cumparaturi la Victoria's Secret PINK, era normal sa aleg un hanurac PINK, nu-i asa? 😍 Sunt foarte confortabile, le port cu drag pe amandoua, materialul e foarte moale si placut la atingere, atat pe fata cat si pe interior. Le-am purtat la greu in ultimele doua luni prin oras (in ocazii casual cand mergeam la supermarket, cand il duceam pe Alex la scoala etc.). Ba chiar sunt suficient de glamoroase incat am putut sa le port la serviciu intr-o tinuta casual cu blugi; culorile acestea intense (mai ales sunt innebunita dupa rozul ala bombon al primului hanurac) le dau un strop de eleganta, spre deosebire de obisnuitele hanurace gri sau negre, sau in alte culori neutre.

O alta vizita pe care am facut-o de curand la Victoria's Secret a fost la departamentul de lenjerie intima -- imi doream o camasa de noapte sexy. Si pentru ca e o piesa de lenjerie, o arat pe jumatate si nu in intregime.
Negligé Victoria's Secret
Victoria's Secret a fost fondata in 1977 si anul acesta a celebrat aniversarea de 40 de ani. De curand am scris un articol despre aniversarile din lumea modei ale anului 2017 pe blog Tango, dar am omis sa includ Victoria's Secret in acel articol, asa ca am sa o fac aici -- la multi ani unuia din brandurile mele preferate! My name's Victoria and I love shopping at Victoria's Secret. 😍

Raman in zona pijamalelor, la propriu -- de curand mi-am luat doua perechi de pantaloni de pijamale. Cei bleu deschis cu pinguini sunt de la Walmart, iar cei gri cu fundite sunt Juicy Couture si i-am luat de la Winners. Si pentru ca sunt pijamale, adica piese de lenjerie, ii voi arata doar pe jumatate intr-un glimpse si nu in intregime.
Pantaloni de pijamale Juicy Couture & Walmart
Haina de iarna Zac Posen
Botine de toamna Payless Shoe Source
Botine de toamna -- le-am luat la inceputul lui noiembrie pentru vreme de toamna, ploioasa. Dar pana cand am apucat sa le fac poze pentru acest articol, deja a venit iarna si a inceput sa ninga afara, de unde si fundalul inzapezit. 😊

Si cateva accesorii -- doua seturi de manusi simple (fiecare din seturi avand o pereche de manusi rosii, si o pereche bleumarin), un portofel Jessica Simpson, accesorii pentru par, bentita pentru par.
Accesorii diverse
Trec la urmatoarea categorie de shopping -- beauty si produse de ingrijire.
Masca de par TRESemmé, servetele umede Kleenex
Masca pentru par TRESemmé si servetele umede Kleenex pentru maini si pentru uz general. Servetelele umede au venit intr-un pachet sigilat, 4 pachetele din astea mici intr-un ambalaj, si am luat mai multe ca sa ma tina mai mult timp si sa nu trebuiasca sa ma uit dupa ele in fiecare saptamana, ca le consum repede. Pentru aceasta poza insa le-am scos din ambalaj, ca aratau mai bine individual.
Lumanari parfumate, sfera efervescenta de baie
Patru lumanari Yankee Candles cu arome de toamna de la Bed Bath & Beyond, si o bomba de baie de la Michaels. In fiecare sezon rece, cum vine toamna, imi place sa cumpar lumanari parfumate pentru casa. Iar bomba de baie a folosit-o Alex. Alex a invatat sa faca dus singur la varsta de 7 ani, adica anul trecut, dar cateodata ii place sa faca baie bubble bath, si e mare fan bombe de baie.
Produse de ingrijire si frumusete diverse
Produse de beauty diverse -- un set de sapunuri Dove pentru piele sensibila, doua sapunuri naturale organice cu lapte de capra Caprina, crema de noapte anti-rid Olay, deodorant-stick organic de la Winners, servetele umede demachiante Boo cu bamboo.

Cateva cuvinte despre aceste produse. Sunt o mare amatoare de sapunuri naturale organice, si este prima oara cand cumpar aceste sapunuri Caprina cu lapte de capra. Iar printre sapunurile solide massmarket, Dove sunt singurele care imi plac, si am luat un set de sapunuri Dove si de data aceasta. Servetelele demachiate Boo cu bamboo sunt de la Winners, si sunt repeat purchase -- am mai avut servetele din acestea vara trecuta, mi-au placut, sunt bune, si le-am luat din nou.
Levantica pentru dulapuri, sfere efervescente de baie
Bombe de baie (sfere efervescente de baie) -- sunt absolut grozave. Sunt 7 bombe de baie in aceasta poza, 4 arome diferite (levantica, cirese, vanilie, cocos). Am cumparat 9 bombe din acestea in total, dar pana am apucat sa le fotografiez pentru acest articol, Alex deja folosise doua bombe la baie, va spuneam mai sus ca e mare fan bombe de baie, asa ca au ajuns doar 7 bombe in aceasta poza. Sfera de vanilie din mijloc este fara ambalaj, am scos ambalajul ca sa va arat cum arata aceste bombe de baie, nu ca nu ati sti cum arata niste bombe de baie. 😊 Intre timp le-am incercat si eu, si mi-au placut foarte mult. Unele dintre ele au ajuns cadouri de Craciun pentru prietene. Acum, cand scriu acest articol, mai am doua bombe din cele 7 din poza. Zilele trecute cand eram la shopping prin oras am vrut sa mai cumpar bombe din acestea, dar nu am mai gasit; se vandusera toate de Craciun, sunt idei grozave de cadouri de Craciun. Asa ca in loc de bombe de baie am cumparat perle de baie (urmatoarea poza), pana data viitoare cand trec sarbatorile si mai pot cumpara sfere efrvescente din acestea.

Cutia din stanga pozei este o cutie cu margele de gel cu aroma de levantica pentru dulapuri. Cumpar des margele din acestea de gel pentru dulapuri, iar aroma mea preferata este cea cu levantica. Aceste margele parfumate se gasesc in diferite arome -- fructate, florale, marine, dar mie imi place sa cumpar tot timpul margele cu levantica, tot asa cum bunicile noastre foloseau traditionala levantica pentru alungarea moliilor din dulapuri, saculete de panza cu flori de levantica.

Si iata cum arata acel set de perle de baie pe care il mentionam mai sus, 16 intr-un set, a se folosi 1-2 perle la o baie, se dizolva in apa.
Perle de baie
Levantica pentru dulapuri, geluri de dus Olay
Margele de gel cu levantica din nou, alte doua cutii (pentru toate dulapurile din acasa), si doua geluri de dus Olay cu unt de shea.
Produse de beauty diverse
Alte cateva produse de ingrijire -- sampon Herbal Essences, sampon Dove, sampon Pantene, 4 mini-deodorante stick Dove cu castravete, dischete demachiante varianta jumbo, 4 pachetele de servetele umede Kleenex pentru maini si pentru uz general. Mi-am luat toate acestea (sampoane, deodorante, servetele umede) in multiple exemplare, pentru ca sunt produse care mi se consuma repede, si vreau sa evit sa merg la supermarket din doua in doua zile pentru produse de ingrijire de baza; toate acestea ar trebui sa ma tina cel putin doua luni. Deodorantele acestea Dove cu aroma de castravete sunt printre preferatele mele, au o aroma foarte proaspata, si le-am cumparat des de-a lungul anilor, sunt repeat purchase.

Trec la urmatoara categorie de shopping, si ultima dn acest articol -- stationery, birotica si papetarie fina.
Jurnal Eccolo Dayna Lee Collection
Dayna Lee este o creatoare de birotica fina din Toronto care colaboareaza cu brandul de birotica si stationery Eccolo. Am descoperit-o pe Dayna Lee pe Instagram acum cateva luni si m-am indragostit de jurnalele superbe create de ea in colaborare cu Eccolo, iar colectia ei cu Eccolo se numeste Dayna Lee Collection. Pagina ei de Instagram este plina de inspiratie, si la inceput cand am descoperit-o, imi placea sa-i rasfoiesc pozele seara inainte de somn si sa-i admir creatiie. V-am spus mai multe despre aceasta creatoare de jurnale si birotica in articolul meu precedent din seria Cumparaturi recente; atunci va aratam primul meu jurnal Dayna Lee Collection for Eccolo, sau prescurtat DLC, pe care l-am cumparat de la Winners in septembrie. In octombrie curent Dayna Lee a avut un pop-up shop la un mall din Vestul Toronto-ului, unde a vandut jurnale, agende si alte obiecte de birotica pe care le creeaza (carnete spiralate, cani de cafea, perne de sufragerie, obiecte de decor etc.), si am mers la acel mall sa o cunosc. Cu aceasta ocazie mi-am luat si acest jurnal superb Coffee Mascara Hustle pe care Dayna Lee l-a creat in colectia ei DLC pentru Eccolo.

Iar ultima oara cand am fost la Winners (ieri adica), am mai gasit si aceste doua jurnale Dayla Lee Collection, pe care le-am pus in cos fara sa ezit.
Jurnale Eccolo Dayna Lee Collection
Sunt de marime standard, si erau cate doua pe raft din fiecare din aceste stiluri, si am luat cate unul din fiecare, ca sa nu iau dubluri. Pe cel bleu scrie All I need is coffee and a cute notebook (that's so me LOL), iar pe cel auriu scrie Look out world, here she comes.

Alte jurnale si carnete.
Papetarie fina
Jurnalul din dreapta, Moments of Joy, este un jurnal Eccolo pe care l-am luat de la Winners, un jurnal pentru momentul favorit al zilei, pe care il scriu in prezent. Practic positive journaling, si acest jurnal este unul din felurile in care scriu positive journaling. In fiecare zi scriu 3 momente preferate ale mele, ceea ce ma ajuta sa pastrez o atitudine pozitiva si imi da mai multa putere sa trec prin greutati atunci cand le intampin.

Jurnalul din dreapta mai mic este de la Hallmark. L-am vazut pe raft, se numeste Victoria's Journals, numele meu este scris pe el, n-am putut sa-i rezist si l-am luat. Trebuia sa fie al meu, si acum e al meu. 😍 Deocamdata este sigilat, inca n-am inceput sa-l folosesc pentru niciun proiect de scris de-al meu.
Am gasit aceste doua frumuseti la Marshalls -- jurnale Eccolo
Carnete din nou...
Carnetul din stanga este de la Victoria's Secret. N-am putut sa rezist farmecului acestui carnet si l-am luat. 😊 Cel maro din dreapta este mai simplu si mai putin fancy, de la Dollar Tree.

Si ultima serie de carnete si jurnale -- de la Dollarama.
I've got a serious stationery addition LOL
Am fost de curand la Dollarama si am facut pillage de carnete -- am cumparat toate stilurile de carnete pe care le-am gasit, noi pentru mine, pe care nu le-am mai folosit in trecut. Si le-am gasit pe acestea sase.

I am seriously addicted to stationery. I'm a stationery addict. I should go to SAA -- Stationery Addicts Anonymous.

Si daca va gandeati cumva ca am terminat-o cu birotica si stationery pe anul acesta, nu, nu am terminat -- mai urmeaza. 😊 Sunt scriitoare, si scrisul este un exercitiu constant pentru mine, atat online cat si offline. Pentru mine scrisul e ca si aerul.

Pana acum v-am aratat papetarie fina, iar acum urmeaza materiale de scris.

Pixuri.
Pixuri de la librariile Indigo, le-am luat la reducere
Incarcator pentru iPhone, pixuri
Pixuri din nou. Cel din dreapta, cu model in zigzag colorat, e de la Michaels.
Pixuri simple negre si albastre
Voi ce cumparaturi ati mai facut ultimul timp?

Sa aveti in continuare sarbatori fericite!

Photo credit: Victoria West

13 comments:

  1. Happy New Year dear! I hope you had great holidays :)

    ReplyDelete
  2. guau cuantas cosas, que pasada, me encantan esas velas

    ReplyDelete
  3. Happy New Year 2018!! <3
    Keep in touch
    kisses!
    https://stargazershia.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Loving the VS Pink hoodies and the pretty journals.
    Have the best 2018! <3

    www.fashionradi.com

    ReplyDelete
  5. Yes sure I would love to, I'll check out your blog. Thanks for stopping by.

    ReplyDelete
  6. I like the excellent post I follow you if you want to follow me zvrki997.blogspot.com/2018/01/5-frizura-za-praznicne-dane.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Mila, welcome to my blog if this is your first time here, thank you for stopping by and for leaving a comment, please come again. :) Yes I would like to, I'll check out your blog as well.

      Delete

Thank you for your comments!