Friday, January 12, 2018

Produse terminate – Empties (7)

Astazi voi vorbi despre produsele cosmetice pe care le-am folosit recent, in ultimele trei luni – un articol din seria Produse terminate – Empties. In articolul de astazi va voi prezenta 24 produse, carora le voi face cate un mini-review – produse pentru ingrijirea parului, pentru ingrijirea corpului, parfumuri, produse pentru ingrijirea tenului, produse de machiaj, accesorii cosmetice, mostre.
Geluri de dus, sampoane, detangler pentru par, masca pentru par, sare de baie, servetele umede, deodorante stick, spray-mist, crema de fata, masti pentru fata, parfumuri, bronzer, rujuri, creion iluminator, rimel
Voi incepe cu produsele pentru ingrijirea parului.
Sampon Garnier, sampon L'Oréal, masca de par L'Oréal, sampon Pureology, detangler Pureology
Sampon Garnier Fructis, 650 ml. Este unul din produsele mele preferate pentru ingrijirea parului, este un sampon pentru uz frecvent (ma spal pe cap in fiecare zi). Produsele Garnier pentru par (sampoane si balsamuri) se potrivesc foarte bine parului meu. Dintre produsele pentru par massmarket, acesta este un sampon pe care il cumpar foarte des, deci este aproape mereu constant in baia mea, si il iau des daca nu am avut timp sa-mi iau sampon si balsam cu ulei de argan de la magazinele Winners si HomeSense care sunt preferatele mele (in lanturile de magazine Winners, HomeSense si Marshalls se vand multe game de produse pentru par cu ulei de argan). Dar partea buna este ca si in supermarketuri se vand produse pentru par cu ulei de argan, si atunci cand ma grabesc, cumpar sampoane de la supermarket, iar acest sampon Garnier Fructis are de asemenea ulei de argan marocan in compozitie.

Sampon L'Oréal pentru par fin si subtire, 385 ml. Este un sampon foarte bun, cu un efect de curatare profunda. L-am folosit deja de mai multe ori (daca nu ma insel, este a 3-a oara cand l-am cumparat acum), pentru ca am fost impresionata cand l-am incercat prima oara, incat a devenit unul din produsele mele favorite si am revenit la el iar si iar.

Masca de par L'Oréal, 300 ml. Este un produs grozav care mi-a placut foarte mult si despre care am avut o impresie foarte buna. M-a ajutat cu pieptanarea si descalcirea mai usoara a parului dupa spalare, si mi-a lasat parul matasos si stralucitor. M-a tinut vreo 6 luni (am folosit-o in medie o data pe saptamana), si in mod cert as cumpara-o din nou. Va o recomand in mod sincer, o sa va placa negresit!

Sampon Pureology, 250 ml (fabricat in SUA). E un sampon pe care l-am primit la un eveniment monden anul trecut in septembrie, impreuna cu alte doua produse pentru ingrijirea parului din aceeasi gama -- un balsam pentru par si un descalcitor. Pureology este o gama pentru ingrijirea parului creata de un chimist, care a aplicat formule naturale in crearea acestor produse, si care a stiut ce fel de ingrediente sa NU includa in aceasta gama. 😊 Am folosit si balsamul din aceeasi gama, dar nu am apucat sa pastrez ambalajul pentru scopul acestui articol. Revenind la samponul Pureology din articolul de astazi, as putea sa spun ca nu m-a dat pe spate, imi lasa senzatia de par tern dupa ce ma spalam pe cap, spre deosebire de alte sampoane (chiar si samponul L'Oréal pe care l-am mentionat mai sus) care mi-au dat nu doar aspectul de par stralucitor si vivace, dar si senzatia de par plin de stralucire si de viata.

Detangler Pureology, 30 ml (fabricat in SUA). In schimb descalcitorul de par din aceeasi gama Pureology a fost grozav! Ceea ce n-a putut face samponul Pureology pentru parul meu la dus, a facut descalcitorul dupa dus. Nu doar ca imi facea pieptanarea si descalcirea parului mai usoara dupa spalarea pe cap, dar si dadea parului meu acea stralucire pe care mi-o doream de la produsele mele pentru ingrijirea parului, pe care nu putea sa mi-o confere samponul Pureology. Asa ca din cele 3 produse pentru par Pureology pe care le-am folosit de curand, si anume sampon, balsam si descalcitor, doua dintre ele au fost grozave (balsamul si descalcitorul), iar unul a fost asa si asa (samponul), pe care nu l-as mai cumpara din nou. Nu spun neaparat ca este un sampon prost, spun doar ca nu mi s-a potrivit mie si parului meu.

Continuu cu produse pentru baie si produse pentru ingrijirea corpului.
Spuma de baie cu bumbac, gel de dus Dove, sare de baie, deodorante stick Dove
Spuma de baie cu bumbac, 930 ml. A fost o spuma faina, care face multa spuma in cada si care lasa pielea catifelata dupa baie; am folosit-o atat eu cat si Alex.

Gel de dus exfoliant Dove, 354 ml. L-am folosit doar eu, nu si Alex, avand in vedere ca e un gel exfoliant, si ar fi fost prea agresiv pentru pielea mult mai delicata a lui Alex care are acum 8 ani. Mie in schimb mi-a placut si mi-a priit bine efectul exfoliant al acestui gel de dus. Imi plac foarte mult gelurile de dus Dove, si am folosit pana acum diferite arome.

Sare de baie Epsom Salt cu levantica, 454 g. Iubesc sarurile de baie, sunt un rasfat accesibil tuturor, pacat ca nu am timp sa le folosesc prea des, pentru ca de cele mai multe ori fac dus, ca e mai rapid, si nu baie. Sarurile de baie cu levantica sunt preferatele mele, datorita efectului calmant al levanticai. Aceasta sare m-a tinut un an intreg, ca mi-aduc aminte ca am luat-o anul trecut in ianuarie, si mi s-a terminat acum de curand in decembrie -- m-a tinut un an.

Deodorante stick Dove. Apreciez foarte mult produsele de ingrijire Dove, inclusiv deodorantele, si am folosit pana acum diferite arome. Am consumat 3 deodorante Dove in ultimele 3 luni, doua dintre ele fiind marime standard (45 g), si un deodorant mini (14 g). Primul deodorant este Advanced Care | Clear Tone, al doilea Advanced Care cu unt de shea, si al treilea mini este Go Fresh cu aroma de castravete. Deodorantul cu castravete este un prieten vechi de-al meu, are o aroma proaspata de castravete, imi place foarte mult, l-am folosit de multe ori in trecut, l-am mai luat o data, si il voi mai lua pe viitor cu siguranta.

Urmeaza parfumurile.
Parfum Hugo Boss Hugo Woman, mini-parfum Chloé by Chloé, parfum Lancome La Vie Est Belle
Parfum Huho Boss Hugo Woman, 50 ml (fabricat in Marea Britanie) -- m-a tinut un an si noua luni. Am primit de la John un set de mostre de parfumuri de Craciun in 2015, si am avut posibilitatea sa testez 10 parfumuri cu acel set de mostre, sa ma hotarasc care dintre ele imi place cel mai mult, si pe urma sa-mi aleg parfumul preferat la magazinul de frumusete de unde a fost cumparat setul de testere, in varianta standard de 50 ml. Mi-am acordat cateva luni sa testez cele 10 parfumuri, m-am decis ca cel mai mult imi place Hugo Boss Hugo Woman, si in martie 2016 (la 3 luni de cand am primit setul de testere) mi l-am luat de la magazin (in pretul inclus in setul de testere) in varianta standard 50 ml. De aceea spun ca m-a tinut un an si 9 luni -- din martie 2016 cand am inceput sa-l folosesc, pana in decembrie 2017 cand s-a terminat. L-as descrie ca un parfum modern, pentru femei active. Nu este nici foarte discret, nici foarte puternic, ci are o intensitate medie. L-am purtat destul de des pentru ocazii de zi, in special la serviciu. M-a tinut atat de mult timp pentru ca nu l-am folosit in fiecare zi, avand in vedere ca am avut mai multe parfumuri pe masuta mea vanity pe care le-am folosit concomitent; in fiecare zi un alt parfum dupa cum imi era dispozitia (nu ca as fi singura femeie care procedeaza asa. 😊) Am scris mai multe despre parfumul Hugo Boss Hugo Woman in aceste doua articole -- aici si aici

Mini-parfum Chloé by Chloé, 5 ml (fabricat in Franta). Acest mini-parfum face parte dintr-un alt set de mostre de parfumuri pe care l-am primit de la John, de data aceasta de Craciun in 2016. Am scris mai multe despre acest sampler de parfumuri in acest articol.

Iata si descrierea parfumului Chloé by Chloé din prezentarea setului meu de testere de parfumuri.
Style: The scent takes the classic rose and ingenuously translates it into a vibrant perfume -- in turns translucent and warm, elegant, and seductive.
Tones: Chloé eau de parfum is a combination of floral powdery notes, light hints of peony and lychee, and the embelishment of springtime freesia.
The Woman: Natural and youthful yet seductive and modern. Chloé's signature scent captures the confident individuality of the Chloé woman.

Parfum Lancome La Vie Est Belle, 50 ml (fabricat in Franta) -- l-am primit cadou de la John de Craciun in 2014, si m-a tinut exact trei ani, pana in decembrie 2017. M-a tinut atat de mult pentru ca nu l-am folsoit in fiecare zi, avand in vedere ca aveam si alte parfumuri in acelasi timp. John stie ca imi plac parfumurile, si imi ia tot timpul de sarbatori, cum ar fi de ziua mea sau de Craciun. E un parfum de seara, elegant si sofisticat. Imaginea acestui parfum este Julia Roberts, cu zambetul ei mare care o face atat de atractiva.

Voi trece acum la produse de makeup si produse pentru ingrijirea tenului.
Mascara Rimmel London, creion iluminator, ruj Katy Perry for CoverGirl, ruj Rimmel London, bronzer, crema de fata, masti de fata mostre The Body Shop
Mascara Rimmel London Lash Accelerator, nuanta 001 Black (fabricat in Anglia) -- un rimel ca multe altele din massmarket, nu este neaparat un rimel spectaculos, a fost ok. Acum 5 ani am folosit un rimel Rimmel London Scandalicious care m-a dezamagit la vremea respectiva, nici pe departe nu facea ce promitea sa faca, si mult timp dupa aceea nu m-am mai atins de rimeluri de la Rimmel London. Dupa un numar de ani insa mi-am facut curajul sa mai incerc si alte rimeluri Rimmel London, si l-am luat pe acesta acum cateva luni. S-a dovedit a fi mai bun decat acel Scandalicious care m-a dezamagit acum cativa ani, dar nu este neaparat cel mai bun rimel pe care l-am folosit vreodata. Nu l-as lua neaparat a doua oara, ci as incerca alte rimeluri.

Creion iluminator The Beauty Crop | Glamazon Stick (fabricat in Italia) -- l-am primit in cutia mea lunara de frumusete Topbox. L-am folosit sub ochi inainte de aplicarea fondului de ten sau cremei BB, a fost destul de ok, nu mi-a displacut.

Ruj mat Katy Perry for CoverGirl Katty Kat Matte, nuanta Magenta Minx. Am avut doua rujuri din aceasta gama creata de Katy Perry in colaborare cu CoverGirl; primul ruj l-am consumat in decursul lui 2017, si acum a venit randul celui de-al doilea. In general apreciez rujurile mate mai mult ca pe cele lucioase sau sidefate, pentru ca ma astept ca un ruj mat sa reziste mai mult pe buze decat alte tipuri de rujuri sau lipglossuri. Impresiile mele despre acest ruj mat Katy Kat Matte pe care tocmai l-am consumat? Nu este suta la suta rezistent la transfer asa cum il lauda reclama, in continuare lasa urme pe ceasca de cafea, dar este o idee mai rezistent decat alte rujuri de pe piata. Un alt lucru care mi-a placut la acest ruj este textura cremoasa foarte delicata, lasand o senzatie delicata pe buze, precum si pigmentul mat intens. Intr-un cuvant, l-as mai lua pe viitor. Chiar consideram vara trecuta sa-mi mai iau rujuri din aceasta colectie, dar deocamdata stau bine la capitolul rujuri, si in urmatoarele cateva luni nu voi avea nevoie de rujuri noi. Eventual m-as gandi sa cumpar acest ruj din nou anul viitor poate, daca aceasta colectie va mai fi disponibila in magazine.

Ruj Rimmel London, nuanta 036 Kiss. A fost rujul meu semnatura timp de cativa ani, my signature lipstick. Mi-a placut cand l-am descoperit la raionul de cosmetice, sa fie acum 3-4 ani, si de atunci l-am folosit constant si l-am cumparat mereu. Cateodata cumparam mai mult de unul, ca sa le am la indemana tot timpul. Ceea ce mi-a placut la acest ruj este culoarea, pigmentul foarte intens, si faptul ca se aplica usor. Sunt o femeie foarte ocupata, always on the go, cu job full-time, copil de crescut, casa de ingrijit, petrec 3 ore zilnic in trafic, si de obicei caut metode de machiaj si ingrijire cele mai eficiente si care imi iau cel mai putin timp. Acest ruj se incadra perfect in rutina mea foarte ocupata si mereu grabita, incat a devenit rujul meu semnatura. Un alt lucru care mi-a placut la acest ruj este ca atunci cand mergeam la farmacie/drugstore/supermarket sa-mi iau un ruj nou, nu trebuia sa petrec mult timp sa-mi aleg rujul, ci il inhatam pe acesta de pe raft, pentru ca ii stiam numele si codul, ceea ce iarasi imi salva timp, eterna mea problema de locuitoare in America de Nord unde totul se misca de o suta de ori mai repede decat in restul lumii si trebuie sa tinem pasul cu aceasta miscare a lucrurilor atat de rapida, altfel ramanem pe dinafara. Un singur downside are acest ruj, nu este rezistent, si trebuia sa-l aplic des. Dar nu m-a deranjat, l-am apreciat pentru celelalte calitati ale sale. Ultima oara mi-am luat trei rujuri din acestea, ca sa le am la indemana peste tot -- la oglinda din baie, in masina, la birou. Rujul care mi s-a terminat acum si care face parte din povestea de azi este ultimul pe care l-am folosit, pe celelalte doua le-am consumat deja anul trecut. Dar dupa patru ani in care l-am folosit zilnic m-am plictisit de el, acum prefer alte rujuri, nu neaparat un ruj care sa devina "semnatura mea", ci prefer sa explorez acum alte rujuri, alte branduri, alte nuante.

Bronzer Mannakadar, l-am primit in cutia mea lunara de frumusete Topbox, si l-am folosit ca blush, a fost foarte fain, mi-a placut textura, pigmentul; mi-a placut cum se aplica pe ten; rezista pe ten cateva ore.

Crema pentru fata Belif, 10 ml (fabricata in Korea de Sud) -- un alt produs pe care l-am primit in cutia mea lunara de frumusete Topbox. Am folosit-o ca si crema de noapte, si a fost grozava -- usoara, se absoarbe imediat in piele, nu lasa senzatia de gras pe ten, o calitate pe care o apreciez foarte mult la cremele de fata, atat cele de zi, cat si cele de noapte.

Masti pentru fata The Body Shop, doua mostre, 5 ml fiecare, o utilizare pentru fecare mostra. Una dintre ele este cu carbune de Himalaya, si cealalta cu ceai japonez. Sunt grozave ambele, mi-au placut foarte mult! Daca vedeti aceste masti la The Body Shop in varianta standard si sunteti in cautare de o masca buna pentru ten, vi le recomand cu drag pe oricare dintre aceste doua, lasa tenul proaspat, energizat si invigorat. Thumbs up for The Body Shop! Am primit aceste doua mostre de masti in cutia mea lunara de frumusete Topbox.

Si ultima categorie de produse pentru astazi, produse diverse.
Servetele umede Cottonelle, spray-mist cu levantica Olistica
Servetele umede pentru maini si pentru uz general Cottonelle, 10 bucati – am tot timpul servetele din acestea la dispozitie, la birou, in poseta, acasa, in baie, in dormitor, imi sunt indispensabile si sunt foarte utile in tot felul de situatii.

Spray-mist cu levantica Olistica, un produs natural aromaterapeuric pe care l-am primit de la un specialist in reflexologie din Toronto, pe care l-am cunoscut acum doi ani. Am scris mai multe despre intalnirea cu acest reflexologist de la salonul Olistica din Toronto in acest articol din decembrie 2015. Este un mist care poate fi folosit in multe feluri -- sa sprayezi in casa, in birou, sa improspatezi lenjeria de pat, sau sa-l folosesti ca un spray refresher pentru ten si corp (dupa baie, dus), levantica avand proprietati calmante exceptionale. Eu am folosit acest spray-mist mai mult pentru lenjeria de pat in dormitorul meu de acasa. M-a tinut doi ani, din decembrie 2015 pana in decembrie 2017, si asta pentru ca nu l-am folosit in fiecare zi; l-am neglijat in unele perioade, uitat acolo pe dulap in dormitorul meu. Dar in ultimele luni mi-a atras atentia din nou, si m-am hotarat sa-l folosesc constant pana il termin, si iata ca l-am terminat. Mi-a placut foarte mult si imi pare rau ca nu mai am mist din acesta; nu este un produs mainstream pe care poti sa-l cumperi de la supermarket. N-am mai tinut legatura cu reflexologistul Filippo de la salonul spa Olistica din Toronto; ar fi trebuit sa merg din nou la salonul lui din Toronto daca mai vreau un mist din acesta. Iar cat priveste sticluta, m-am hotarat sa o pastrez, pentru ca poate fi refolosita pentru produse care se aplica mai bine pe corp cu pulverizator; am un ulei de parfum The Body Shop cu mosc alb, White Musk, sticluta caruia nu are pulverizator, si ma gandesc sa mut acel ulei de parfum White Musk by The Body Shop in aceasta sticluta cu pulverizator pe care tocmai am golit-o, pentru o aplicare mai eficienta a acelui ulei de parfum.

Atat pentru povestea Empties de azi. Voi ce produse ati mai folosit si consumat de curand? 😊

Sa aveti un weekend frumos!

Photo credit: Victoria West

16 comments:

  1. Me encantan los perfumes! Feliz año! ♥️♥️♥️

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Carolina for stopping by. :) Have a great weekend!

      Delete
  2. Great post!
    I love your blog. :) ♥

    http://alexanic.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Wow, lots of interesting products.
    thank you for visiting my blog and follow you (#312)
    Kisses )))

    https://elenabienvenido.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello Elena, welcome to my blog if this is your first time here, thank you for following and for your support. Please come again!

      Delete
  4. you really had a great stuff there. Dove products are my favorite.

    IT’S A GIRL THING
    INSTAGRAM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Julie Ann, great seeing you, thank you for stopping by and for leaving a comment. Have a great day!

      Delete
  5. Great products ! Love this post :-) xx

    NEW POST
    http://katycolorfulfreak.blogspot.com/2018/01/happy-holidays.html

    ReplyDelete
  6. Hello Victoria, you have such great products. Thanks for sharing.

    ReplyDelete
  7. Great posts.

    www.paginasempreto.blogspot.com.br

    ReplyDelete
  8. Love these products, especially the Hugo Boss perfume and the dove body care!

    ReplyDelete

Thank you for your comments!