Saturday, August 14, 2010

Sase luni


Acum sase luni, pe 14 februarie 2010, am inceput sa scriu acest blog si am publicat primul meu articol, Efect 30 sau Totul despre sex de pe meleagurile mioritice. Ziua de azi, in care se implinesc cele 6 luni, ar fi trecut aproape ca pe neobservate pentru mine, daca n-as fi publicat articolul meu de astazi Victoria’s Secret si daca dupa publicare nu as fi observat ca astazi este 14 august 2010.

Daca e sa fac un bilant al celor 6 luni de cand am inceput sa scriu, trebuie sa admit ca s-au intamplat chiar mai multe lucruri (bune toate) decat ma asteptam. In 6 luni am publicat 60 de articole pe blog, 90 la suta dintre ele fiind comentate de cititorii mei. Blogul meu este urmarit de 10 persoane pana acum, ceea ce ma bucura foarte mult. Numarul comentariilor la articolele mele este de asemenea in crestere, unele dintre articolele mele avand si cate 10 comentarii. La doua luni de la infiintarea blogului am inceput sa scriu si in limba engleza, si am publicat pana acum pe blog 10 articole in engleza. Este doar o coincidenta, si nu ceva intentionat, dar se pare ca 10 este un numar norocos pentru blogul meu, si sper ca pe viitor acest numar sa creasca.

Dar nu scriu numai pe blog, ci si pentru o intreaga serie de publicatii online americane. Am inceput sa-mi extind portofoliul de scriitoare in luna mai 2010, cand am fost acceptata ca Freelance Writer de catre una din aceste publicatii, Examiner.com. Numarul lor a crescut de atunci, ceea ce ma bucura nespus. Mai mult de atat, sunt Featured Writer pentru doua din aceste publicatii – Examiner.com si AssociatedContent.com.

M-am alaturat comunitatii online a scriitoarei americane Candace Bushnell (autoarea cartii Sex and the City), la CandaceBushnell.ning.com, pe care, dupa cum scriam intr-un articol precedent de-al meu, o consider prietena mea. Am inceput sa-mi extind lista de prieteni pe pagina mea Facebook, si sunt foarte incantata sa le am printre prietenele mele de pe Facebook pe 3 scriitoare americane – Candace Bushnell, Jane Green si Stephanie Appel Lessing. Am avut foarte placuta surpriza ca Stephanie Appel Lessing sa-mi lanseze invitatia de prietenie pe Facebook (si nu vice-versa). Este autoarea a doua carti – Miss Understanding si She’s Got Issues, pe care de-abia astept sa le citesc.

Multumesc tuturor cititorilor mei pentru ca imi sunteti alaturi, caci fara voi nu as putea sa ma numesc scriitoare. Va multumesc pentru fidelitatea cu care imi urmariti articolele, atat cele in romana, cat si cele in engleza; atat cele de pe blog, cat si articolele de pe celelalte pagini ale mele unde scriu. Va multumesc ca intrati aici in fiecare zi, ca imi impartasiti gandurile si impresiile, ca imi comentati articolele. Va multumesc pentru sustinerea si prietenia voastra, si sper sa imi fiti alaturi si de acum incolo.

A voastra, Victoria West.

10 comments:

  1. Felicitari!
    Iti urez in continuare sa ai succes cu blogul tau ;)

    ReplyDelete
  2. Felicitari si la mai mare! Sa scrii cat mai multe articole delectante, ca si pana acum!

    ReplyDelete
  3. Mersi Catintherain. Ma bucur foarte mult ca va plac articolele mele. :)

    ReplyDelete
  4. La mai multe inainte! Sorry ca nu am mai luat legatura cam de mult, dar am fost cam ocupata cu bebele, dar si cu viitoarea nunta! te pup! Domnul Nastase iti transmite salutari

    ReplyDelete
  5. Roxy salut, ce mult ma bucur sa te vad din nou. Sper ca bebele e sanatos, si sunteti cu totii ok. :) Mersi si pentru salutari, te rog transmite-i de asemenea. Te pup si te mai astept aici! Sper sa poti intra mai des. :)

    ReplyDelete
  6. Amandoua am debutat in februarie cu blogul. Tocmai am implinit si eu 6 luni. Iti doresc sa ajungi cat mai departe si cum am mai spus, sa faci cariera din asta. Sper sa ai timp sa scrii cat mai des si dupa ce incepi serviciul. Eu una astept cu nerabdare fiecare articol.

    ReplyDelete
  7. Mersi Americanca pentru comentariul tau si pentru incurajari.

    ReplyDelete
  8. Buna Serena, ma bucur sa te vad din nou. :) Multumesc pentru mesaj si pentru felicitari. :)

    ReplyDelete

Thank you for your comments!