Tuesday, February 28, 2012

La Femme iti aduce primavara in suflet si in garderoba

Anotimpul prospetimii şi al reinvierii placerii pentru culori, materiale diafane, accesorii chic se apropie. Intrucat toate reflectoarele sunt indreptate, în mod deosebit, catre femeie, designerii specialişti propun pentru primăvara 2012 o nouă gamă de accesorii glamour, menita sa puna in valoare feminitatea şi frumusetea, atu-uri care iti vor aduce din plin admiratie şi complimente incantatoare pentru suflet.

Accesoriile, originalitate si stil

Completeaza-ti tinuta cu accesorii si vei obtine un look plin de originalitate si stil. Principalele tendinte specifice sezonului cald 2012 sunt culorile vii si joviale ale primaverii, elementele florale, nuantele pastel şi animal print. Pentru Ziua Femeii, iti propunem sa cumperi cadouri coliere, esarfe si curele, toate destinate unui look cuceritor si o dispozitie primavaratica pentru orice femeie.

Accesorii La Femme

Esarfele, un plus de eleganta si rafinament

Esarfele nu au varsta, ele sunt si vor ramane mereu la moda. In acest sezon se poarta modelele din materiale diafane, satinate sau din matase, in culori aprinse, pentru un plus de eleganta si rafinament. Esarfele sunt potrivite multor tinute şi pot fi o accesorizare inspirata si salvatoare pentru multe ocazii. Este cadoul ideal de 8 Martie pentru orice femeie, indiferent de varsta.

Esarfa animal print

Curelele, un adevarat atu pentru silueta

Cureaua este un alt accesoriu de efect, care nu ar trebui sa lipseasca din arsenalul unei femei. Un adevarat atu pentru silueta şi stilul tau, cureaua infrumuseteaza orice tinuta, conferindu-i un aer sofisticat şi romantic. Alege o curea medie, din piele sau cu elastic, si bucura-te din plin de statutul de femeie in luna Martie.

Curea cu floare

Colierele, un efect sexy şi glamour

Colierele sunt apreciate de toate femeile. In vogă sunt colierele lungi şi suprapuse, intens colorate sau multicolore, din lemn sau margele, cu un efect sexy şi glamour. Accesorizează-te cu un colier colorat si vei obtine un look de primavara greu de trecut cu vederea pentru petrecerea de 8 Martie.

Colier cu blanita

Colectia de accesorii La Femme se adreseaza tuturor femeilor, iubitoare de soare, moda şi culoare. Prin varietatea modelelor pe care le propune, colectia de primavara 2012 multumeste pana si cele mai pretentioase gusturi.

Comunicat de presa oferit de: Web Connect
Sursa poze: Web Connect

8 comments:

Thank you for your comments!