Wednesday, February 29, 2012

Oje Essie si produse de ingrijire Lavilin

Sunt contactata in mod frecvent de specialisti din domeniul Relatii Publice, ai caror clienti sunt personalitati din lumea modei, frumusetii, show-biz-ului, si de multe ori sunt rugata fie sa particip la evenimente mondene din Toronto despre care sa scriu ulterior, fie sa public comunicate de presa ale brandurilor respective.

De curand am fost contactata de reprezentantii Relatii Publice a doua branduri de frumusete – Essie si Lavilin. Essie este un brand de oje si produse pentru manichiura din America, iar Lavilin este un brand de produse cosmetice din Israel. Am primit de la ei comunicate de presa, si m-au rugat sa le public pe Examiner.com, unde scriu o rubrica de moda. Ceea ce am si facut, si daca vreti sa cititi acele articole ale mele, le puteti vedea aici:

Essie Nail Lacquer at Mercedes Benz New York Fashion Week

Lavilin Deodorants from Dr. Hlavin and Hersko Are Now Available in Canada

Lavilin Deodorants – Product Description

About Hersko Therapeutic Natural Skin Care

Ambii reprezentanti PR au fost atat de draguti, incat mi-au trimit cate un set din aceste produse. Cei de la Essie mi-au trimit un set de 6 oje, in nuante excentrice si superbe – alb, gri metalizat, grena, maro, albastru inchis, negru. Am mai folosit oje in asemenea nuante in trecut, dar este prima oara cand am ocazia sa folosesc oje Essie, si prima pe care am incercat-o a fost cea albastra. Pe cea maro am “maritat-o” deja – am facut-o cadou unei prietene.







Lavilin este o linie de produse de ingrijire din Israel create de Dr. Hlavin, o linie de produse care a intrat recent pe piata canadiana, importatorul careia este compania Hersko (Hersko.ca). Oferta principala a acestui brand consta in produse antiperspirante – deodorante roll-on, deodorante stick, creme antiperspirante, produse pentru picioare; dar si alte produse de ingrijire cum ar fi lotiuni si creme de corp, geluri de dus, sampoane, balsamuri, produse pentru ten, produse antiacneice, produse anticelulita, etc.

Coletul Lavilin pe care l-am primit continea acest deo roll-on si aceasta crema antiperspiranta pentru axila, insotite de un set de mostre ale mai multor produse ale brandului, toate fiind incluse intr-o trusa draguta de cosmetice personalizata cu numele creatorului acestor produse Dr. Hlavin, respectiv intr-o punga de plastic Lavilin (nu cutie). Mi-au mai trimis si comunicate de presa Lavilin cu mai multe informatii despre aceste produse.



Pana acum am apucat sa incerc deodorantul roll-on Lavilin, si prima impresie despre acest produs este una buna, se pare ca este foarte eficient. Daca va spun si cu ce se lauda acest produs… nu stiu in ce masura o sa ma credeti, pentru ca in ce ma priveste pe mine, nu am auzit pana acum (sau cel putin nu imi aduc aminte sa fi auzit) de produse antiperspirante atat de eficiente.

Highlight-ul deodorantelor Lavilin este ca efectul lor dureaza minim 72 ore si maxim 7 zile. Va spun sincer, nu am mai auzit de asa ceva; pana acum eram bucuroasa sa folosesc un produs antiperspirant care sa-si mentina eficienta macar timp de 12-24 ore – ultima perioada foloseam deo-stick Dove.

Conform descrierii produsului, Lavilin Deodorant roll-on isi mentine puterea antiperspiranta tinmp de 72 ore. Contine 0% alcohol, 0% aluminiu, 0% parabeni. Iata cum suna descrierea produsului:

Lavilin roll-on deodorant
Up to 72 hours
Made in Israel, imported to Canada by Hersko Inc.

Developed by Dr. Hlavin Laboratories – an international breakthrough – neutralizes perspiration odor up to 72 hours.
Outstanding benefits: a single application – effective up to 72 hours; aluminum, alcohol and paraben free; water resistant and economical.

Produsul mai contine si o imformatie importanta pentru cei care il folosesc pentru prima oara:

Adaptation period of Hlavin deodorant
If you are a new user to Lavilin or other natural deodorants manufactured by Hlavin, it is most probable that you used previously anti-perspirants or other deodorants which might contain harsh chemicals. In this case your body is probably undergoing an adaptation period.
It takes 5-7 applications of a Hlavin deodorant, until the body drains itself of the toxins and chemicals accumulated near the perspiration glands, as a result of the body not being able to excrete perspiration fluids. Moreover, during this adaptation period odor may intensify. After this period, the body synchronizes itself with the product and its effectiveness will increase from one application to the next.
Meantime, please do not hesitate to apply the product, as soon as the odor re-appears, as often as necessary. Odor will immediately be neutralized.

Iata si descrierea pentru crema deodorant Lavilin:

Lavilin Bio Balance underarm deodorant cream;
Lavilin – the “single application” revolution;
A single application – eliminates perspiration odor up to 7 days;
Small amount of cream – long-lasting odor protection;
For maximum effectiveness – recommended for use at night, before bedtime;
Lavilin – alcohol free, aluminum free, paraben free;
Lavilin – water resistant! Sports, swimming and strenuous physical activities do not interfere with Lavilin’s effectiveness. Recommended for athletes!
Gentle – herbal extracts moisture, soothe and protect.

Adaptation period
In the transition to a “healthy deodorant”, you may need 5-7 applications to attain maximal individual effectiveness. “Deo to go” – if perspiration odor reappears during the day, a single application of Lavilin, no need to wash, and the problem disappears immediately.

Sursa poze: Essie.com, Hersko.ca

4 comments:

  1. Arata foarte bine ojele si am auzit/citit numai lucruri bune despre Essie. Produsele Lavilin m-au facut tare curioasa, iar cu deodorantul acela m-ai dat gata. Ai idee daca si pe unde se comercializeaza in Europa? Multumesc pentru toate informatiile, sunt foarte utile.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Macnetize, am verificat site-ul Hersko.ca (importatorul oficial al produselor Lavilin in Canada), si se pare ca fac shipping international, inclusiv in Europa si Romania - poti sa vezi etapele de plata cand selectezi orice produs. Sper ca am putut sa te ajut. :)

      Studiaza si Lavilin.com, site-ul lor original.

      Delete
  2. Buna, spune-mi te rog ceva mai multe despre roll-on, pentru ca am observat ca au si deo-stick.
    Este cremos? intra rapid in piele?
    pentru ca eu nu prea agreez roll-onurile deoarece trebuie sa stau dupa ele sa intre in piele, iar deo-stickurile pateaza de obicei ..
    Astept cu nerabdare raspunsul
    Multumesc!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna, scuze ca iti raspund atat de tarziu, dar de-abia azi am vazut comentariul tau. Am folosit aceste produse Lavilin acum aproape 3 ani, iar de atunci nu am mai folosit alte produse Lavilin, si sincera sa fiu memoria nu imi mai este atat de proaspata. In schimb tin minte ca atunci mi-au placut, mi-au lasat o impresie buna. Daca vrei sa afli mai multe detalii, uita-te pe Hersco.ca, unde produsele sunt descrise mai detaliat.

      Delete

Thank you for your comments!