Saturday, October 20, 2012

Colectia de oje OPI Skyfall

Anul acesta franciza cinematografica James Bond 007 implineste 50 de ani, timp in care au fost facute 26 filme de actiune avandu-l pe James Bond ca personaj principal. Cu ocazia acestei aniversari mai multe evenimente de celebrare au avut loc atat in cinema, cat si lumea modei, in decursul acestui an. Bineinteles ca cel mai important eveniment aniversar pentru a marca semi-centenarul francizei este noul film Skyfall, care va aparea pe marile ecrane saptamana viitoare, pe 23 octombrie.

Cei mai remarcabili actori care au jucat rolul lui James Bond in decursul celor 50 de ani de existenta ai francizei sunt fara indoiala Pierce Brosnan si Daniel Craig. Iar in noul film Skyfall din aceasta toamna, rolurile principale sunt jucate de Daniel Craig (James Bond) si actrita franceza Berenice Marlohe (Severine).

Brandul de oje OPI a lansat in aceasta toamna o colectie dedicata aniversarii celor 50 de ani de actiune in stil “James Bond 007”, precum si filmului Skyfall. Colectia contine 12 oje si este disponibila in magazinele de specialitate la pretul de $9.99 fiecare.

Photo credit: PhoenixBeautyLounge.com

Alte evenimente aniversare care au avut (sau vor avea) loc in decursul acestui an pentru celebrarea celor 50 de ani ai lui James Bond sunt o colectie de bijuterii lansata de Swarovski, inspirata de James Bond si filmul Skyfall. Imaginea colectiei este chiar actrita Berenice Marlohe, cea care joaca rolul feminin principal in noul film. De asemenea, la Toronto va avea loc o expozitie dedicata acestei aniversari, intre 26 octobrie 2012 si 20 ianuarie 2013, la TIFF Bell Lightbox – lacasul cultural din centrul Toronto-ului care este gazda anuala a festivalului international de film TIFF.

6 comments:

  1. tareee frumoase nuante...ma buur ca pot intra pe blogul tau iar , nu stiu ce avea , se inchidea pagina !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Coco, ma bucur sa te vad. Chiar ma gandeam ca nu te-am mai vazut demult pe aici, inainte veneai mai des. :) Nu stiu de ce nu puteai vizualiza pagina, probabil a fost vorba de vreo problema tehnica, dar ma bucur ca s-a rezolvat. :)

      Sa ai un weekend minunat!

      Delete
  2. Cel mai mult imi place cea aurie, in alta ordine de idei mie nu prea imi place Daniel Craig, mi se pare cam batran, nu imi spune nimic...dar gusturile nu se discuta...presupun ca are o gramada de fane :)). Week-end placut :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mie imi place cel mai mult aia albastra din randul 2, ador ojele albastre, in orice nuanta. :)

      Cat priveste pe Daniel Craig, chiar am citit de curand un articol in care spunea ca pe masura ce inainteaza in varsta ii este din ce in ce mai greu sa filmeze scene nud. Probabil ca se simte si el batran, si poate ca simte si el ca rolul lui James Bond nu i se mai potriveste. Nu m-ar mira daca acesta va fi ultimul film din seria James Bond in care va juca. :) Pe viitor cred ca vom vedea deja un alt actor in acest rol.

      Un weekend placut si tie!

      Delete
  3. Victoria, da , nu se deschidea blogul tau, nu stiu de ce. mersi tare mult pentru comentariile tale dragute mereu!!!!
    OPI are atatea nuante , ca iti fug ochii pur si simplu in toate directiile,e greu de ales. imi plac toate.imi plac fff mult cele cu sclipici,doar ca se curata greu,dar am invatat un truc si mai merge.puppppppppppppp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Stela, ma bucur sa te vad, si ma bucur mai ales ca poti intra pe blog din nou. Chiar nu stiu ce avea, ca mi-au spus si alte persoane inainte, eum... Dar ma bucur ca nu mai e problema asta. Daca vreodata se mai intampla sa nu poti intra, incearca poate cu un alt browser decat cel pe care il folosesti de obicei.
      Te mai astept cu drag pe aici si sa ai o zi minunata!

      Delete

Thank you for your comments!