Monday, January 21, 2013

Deschiderea noului magazin Vans in Toronto

Unul din evenimentele mondene din Toronto la care am fost invitata de curand a fost o peterecere pentru deschiderea unui nou magazin Vans in centrul Toronto-ului. Vans este un brand de haine si accesorii pentru barbati si femei din California care de curand s-a mutat in Canada si a deschis primul magazin in Toronto.

Petrecerea a fost deschisa publicului, si oricine dorea putea sa intre in magazin in timpul evenimentului pentru a cumpara haine din noua colectie Vans sau pur si simplu pentru a gusta atmosfera de petrecere din timpul acestui eveniment. Oferta brandului Vans este una casual – blugi, camasi, pulovere, hanurace, geci, sepci, rucsace, etc. Organizatorii evenimentului au pus la dispozitie gustari si bauturi racoritoare pentru oaspeti, DJ-ul John Cardiel (care este si skater) a animat atmosfera, iar artistul Greg “Pnut” Galinsky a pictat si personalizat sepci Vans pentru primii 100 oaspeti ai evenimentului.

Am fost la petrecerea de deschidere a magazinului impreuna cu baiatul meu Alex. Cand am intrat in incinta, personalul din magazin a venit imediat in jurul nostru: “He’s such a cutie!” Este o reactie pe care Alex o starneste cam peste tot pe unde merge. Stiu ca orice cioara isi lauda puiul, dar este adevarat. L-am luat cu mine si la alte petreceri mondene pana acum, si de fiecare data cei prezenti la evenimentele respective mi-au spus ca e un copil foarte dragalas. Evenimentul Vans a fost unul deschis publicului, deci oricum nu a fost nicio problema sa vin acolo cu copilul. Dar l-am luat pe Alex si la alte evenimente mondene, unde, nu spun neaparat ca n-ar fi trebuit sa vin cu copilul, ci pur si simplu nimeni nu se astepta sa fie prezenti si copii, cum ar fi un festival de film sau o petrecere Swarovski la care am fost anul trecut.

Mamicile in aceeasi situatie ca mine stiu – cand ai un copil mic, libertatea de miscare iti este limitata. Nu poti sa pleci in oras oriunde si oricand, fara sa faci aranjamente pentru copilul tau – fie il iei cu tine, fie il lasi in grija cuiva (tata, bunica, bona, etc). Acesta si este motivul pentru care il iau pe Alex cu mine la evenimentele mondene din Toronto, atunci cand acest lucru este posibil. Sunt unele evenimente la care prezenta copiilor este acceptabila, si la altele nu. De exemplu n-as putea sa-l iau pe Alex cu mine la un eveniment care are loc intr-un club, din cauza faptului ca se consuma alcool in incinta. Un alt eveniment la care copiii nu pot fi prezenti este Saptamana Modei din Toronto, care impune limita de varsta de 19 ani. Cand primesc o invitatie la un eveniment de moda, incerc sa “miros” daca este acceptabil sa vin si cu Alex, si daca da, il iau cu mine. A fost si cazul petrecerii de la magazinul Vans, avand in vedere ca evenimentul a fost adresat publicului, nu doar presei, astfel incat am putut sa-l iau pe Alex cu mine. Si in afara de aceasta, de fiecare data cand l-am luat cu Alex cu mine la vreo petrecere mondena, chiar daca a fost vorba de evenimente mai simandicoase, faptul ca lumea reactioneaza pozitiv la prezenta lui Alex (“He’s such a cute boy!” etc.), ma ajuta “sa scap basma curata” pentru faptul ca am carat copilul dupa mine, si nimeni nu se uita urat la mine si nu imi reproseaza ca am venit cu un minor la respectivul eveniment, chiar daca nimeni nu se astepta sa fie si copii prezenti acolo. Call it sheer luck, but I get away with it every single time.

Revenind la petrecerea de la Vans, vroiam sa mai mentionez un fapt care mi s-a parut amuzant. Spuneam mai sus despre implicarea in organizarea acestui eveniment a skaterului si DJ-ului John Cardiel si artistului Greg “Pnut” Galinsky, ambii din California, de unde provine si brandul de haine Vans. Cand am primit invitatia la eveniment din partea reprezentatei PR a magazinului Vans, dansa ii mentiona si pe cei doi ca vor fi prezenti la petrecere, atribuindu-le adjectivele “legendary” si “famous”. Si in timp ce citeam invitatia, ma gandeam cu un zambet in coltul buzelor: “Bine-bine, unde sunteti voi asa de “legendary” si “famous”, ca n-am auzit niciodata de voi? Poate ca pe strada voastra acolo in California printre alti amatori de skating sunteti legendary si famous, dar de aici si pana la a fi vedete internationale e cale lunga.” Bineinteles ca un PR-ist ar spune orice despre clientii sai indiferent cat de vestiti sunt in realitate, dar totusi hai sa fim seriosi, una este sa fii vestit la tine in cartier si cu totul altceva este sa fii celebru pe tot continentul, ca sa nu mai zic de lumea intreaga. Nu va spun cate comunicate de presa am primit pana acum de la PR-isti ai caror clienti sunt cei mai cei - cei mai vedete, cei mai celebri, cei mai legendari, cei mai faimosi, si de fapt publicul larg nu a auzit niciodata de ei. Esti celebru nu atunci cand un cerc restrans de oameni din domeniul tau a auzit de tine, ci atunci cand te cunoaste toata lumea. Iar cand ai o notorietate locala si nu te cunoaste nici macar presa ca sa nu mai spun de cei care o citesc, ce fel de celebritate mai e si asta?

Noul magazin Vans din Toronto este situat pe adresa 245 Yonge Street, intersectia Yonge & Dundas, vizavi de mallul Toronto Eaton Centre.

Cateva poze de la eveniment.


Photo credit: Victoria West

4 comments:

  1. Ce tare! Vans a fost prima mea obsesie vestimentara! Evident, acum nu ma mai pasioneaza absolut deloc, insa mi-ar fi placut sa fiu prezenta la eveniment.
    Da, Alex este "a cutie"!

    ReplyDelete
  2. chiar sunteti simpatici :)
    un barbat adevarat !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Coco!
      Iti doresc de asemenea o saptamana cat mai reusita!

      Delete

Thank you for your comments!