Sunday, November 03, 2013

Noua colectie Swarovski, primavara-vara 2014

Swarovski ne pregateste deja noua colectie pentru sezonul care urmeaza primavara-vara 2014. De curand am participat la un eveniment de prezentare a noii colectii la care a fost invitata presa de moda din Toronto. Evenimentul a avut loc saptamana aceasta, miercuri 29 octombrie, la galeria de arta Andrew Richards Design din Toronto, de pe strada 571 Adelaide Street East.

Swarovski a mai organizat si alte evenimente la aceasta galerie in trecut, cum ar fi prezentari de noi colectii in mai 2011, precum si in mai 2012, astfel incat era un loc familiar pentru mine. Pentru a fi prezenta la acest eveniment, am mers acolo in timpul orei mele de pranz la serviciu.

Colectia va fi disponibila online si in magazinele Swarovski incepand cu primele luni ale anului viitor, si va cuprinde bijuterii si accesorii -- coliere, pandative, bratari, inele, cercei, brose, posete, ochelari de soare, bijuterii si accesorii pentru barbati. Iar in prezent, colectia actuala de toamna-iarna 2013-2014 inca este disponibila.

Va arat mai jos noua colectie Swarovski pe care tocmai am vazut-o – pozele au fost realizate la fata locului, in timpul evenimentului. Dar in curand voi reveni si cu poze mai detaliate, cu fiecare din aceste bijuterii care vor face parte din noua colectie.

Sa aveti o saptamana minunata!
























Photo credit: Victoria West

4 comments:

  1. Thanks for stopping by sweety, it would be a dream to own a few of these dazzling pieces! Have a great and productive week ahead dear!

    ReplyDelete
  2. Like this one, I now want to buy a crystaljewelry,swarovski-bangles liked, but I donot know that a goodpick money, you help to the point.

    ReplyDelete

Thank you for your comments!