Sunday, August 23, 2015

Antichitati, din nou

Da, imi plac antichitatile si vintage. V-am povestit despre o vizita recenta a mea la magazinul de antichitati si artizanat Primitive Designs din Cobourg, iar azi vreau sa va povestesc despre un alt magazin de antichitati unde am fost de curand, si anume un magazin din Port Perry (jumatate de ora de condus de la mine de acasa), numele caruia imi scapa, dar cred ca se numeste simplu "Antiques". 

Stiam de mult timp de acest magazin de antichitati, si intamplarea face ca merg des pe la Port Perry. Treceam pe langa acest magazin de fiecare data cand mergeam la Port Perry, asa ca aveam in plan sa ma opresc odata sa il vad. In sfarsit mi-am facut timp sa ma opresc acolo si sa-l vad. De afara, magazinul arata ca un hambar, dar cand intri inauntru, totul se schimba, zici ca ai intrat intr-o alta lume! Am vazut acolo bijuterii, mobila, decor, tablouri, vesela, carti, postere, si multe altele. Dar mai bine sa va arat, sa vedeti cu ochii vostri cum arata acest loc, care mie mi s-a parut magic.
Bineinteles ca n-am rezistat tentatiei, ca doar am mers la un magazin, nu la un muzeu, si mi-am cumparat cateva piese -- patru casete de bijuterii si o brosa vintage.
Iar cand am ajuns acasa, le-am si pus in functiune, si mi-am aranjat bijuteriile in ele.
Sa aveti o saptamana cat mai reusita!

Photo credit: Victoria West

12 comments:

  1. Un exemplu de nimic nu se arunca totul se transforma, unele isi asteapta randul la reconditionare sau doar sa fie luate si iubite. Sotului meu nu-i plac "vechiturile" care necesita reparatii, deja reparata e ok. Am pastrat din mobilierul vechilor proprietari si astept momentul cand apartamentul nostru va fi gata renovat. Abia atunci sa iau piesa cu piesa si sa le dau o nou fata: slefuit, vopsit, retapitat, unde e nevoie. :)

    ReplyDelete
  2. Cool post! Thanks for sharing :) have a nice day :)

    Welcome to my blog
    www.blotterlife.com :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Lucy, than you for your visit and welcome to my blog as well. :)
      I'll check out your blog.
      Have a nice day too!

      Delete
  3. si mie imi plac! casc gura de cate ori am ocazia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mersi Coco pentru vizita si comentraiu.
      Sa ai o zi frumoasa!

      Delete
  4. Hi Mlle Coconath, welcome to my blog if this is your first time here, thanks for stopping by and for your comment.
    Please come again!

    ReplyDelete
  5. Ce lucrusoare nice ti-ai achizitionat, si mie imi plac casetele pentru bijuterii, chiar de curand am primit una foarte sic. Am ajuns sa-mi tin bijuteriile raspandite pe tot biroul, nu mai am loc de nimic din cauza lor. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Nice, ma bucur sa te vad. Si eu aveam bijuteriile cam in dezordine, si m-am gandit ca imi for folosi cateva casete sa le organizez mai bine. Pana acum le tineam in doua cutii mari, toate impreuna, si se mai incalceau intre ele, dar daca le tin in mai multe casete mici, se pastreaza mai bine.
      Te mai astept cu drag! :)

      Delete

Thank you for your comments!