Tuesday, May 31, 2016

Libraria mea preferata

Acum cateva saptamani eram in centru, si m-am oprit la o librarie Indigo de la intersectia Bloor & Yonge ca sa petrec 10 minute pe care le aveam la dispozitie inainte sa ma indrept spre gara Union ca sa vin acasa. N-am mai fost la acea librarie de cativa ani, si aflandu-ma din nou acolo, mi-a evocat amintiri frumoase, cum ar fi doua lansari de carte la care am fost in 2010, cand scriitoarele de literatura chic Sophie Kinsella si Lauren Weisberger au venit la Toronto in turneu de carte sa-si promoveze noile carti publicate in acel an. Acea vizita la libraria Indigo de la Bloor & Yonge m-a inspirat sa scriu acest articol pe care l-am publicat de curand pe blogul meu Tango.

Tot in acea zi mi-a venit ideea sa scriu si articolul de astazi, doar ca atunci n-am putut sa petrec in librarie mai mult de 10 minute, si mi-am propus sa revin la Indigo, cu o alta ocazie, sa mai fac un set de poze pentru articolul pe care il scriu acum. Si de curand am mers la o alta librarie Indigo din oras, cea de la mall-ul Toronto Eaton Centre din centrul Toronto-ului, care este si libraria mea preferata din tot orasul.

Daca in articolul de pe blog Tango va aratam cum arata raftul cu carti de moda dintr-o librarie Indigo din Canada (cea de pe strada Bloor din Toronto), de data aceasta vreau sa va arat o librarie (preferata mea) in intregime.

Am inceput cu raftul cu carti de moda si lifestyle de la libraria din mall-ul Toronto Eaton Centre (care nu este la fel de cuprinzatoare ca sectia de moda de la cealalata librarie, de pe Bloor Street), si am continuat cu celelalte sectii din librarie – Fictiune, Romance, Mystery, Arte, Biografii, Calatorii, Reviste, Jurnale, Cadouri, etc. Plimbandu-ma printre rafturile de pe ambele etaje ale librariei, m-a facut sa-mi doresc sa vin aici mai des, caci de cand citesc carti ebook, n-am mai venit asa de des la Indigo; dar am sa o fac de-acum inainte.
Raftul cu carti de moda
Doua din cartile de pe acest raft le am si eu :)
Staff Picks este un raft cu carti selectate de angajatii librariei, ca sugestii pentru cititori
Un raft in intregime dedicat cartilor Harry Potter
Quirk Board este un raft cu carti haioase, am cumparat si eu cateva de-a lungul timpului. :)
Heather Reisman este presedinta CEO a lantului de librarii canadiene Indigo. Heather's Picks este un raft cu carti sugerate de Heather pentru cititori.
Raftul cu reviste
OMG, agendele astea sunt absolut adorabile :)
Si jurnalele astea sunt atat de frumoase, incat te fac sa vrei sa scrii un jurnal doar de dragul de a scrie un jurnal ca acesta :)
Jurnale si agende pentru baieti
Photo credit: Victoria West

4 comments:

  1. pai sigur ca ai atatea carti de moda :))

    ReplyDelete
  2. Love all the selection of books and notebooks. The notebooks look really cute....Will you like to follow each other in GFC! Follow me and i’ll follow you back. Have a good day!!

    Emmi - justemzs.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Emmi, thank you for your visit and welcome to my blog if this is your first time here, please come again. :)
      I also find those notebooks really cute, I'm very tempted to go back to the bookstore to get a couple of them. :)
      Yes I would like us to follow each other, I'll check out your blog.
      Have a great week ahead!

      Delete

Thank you for your comments!