Monday, May 23, 2016

Liliacul mamei

Astazi e ziua mamei. Este prima zi de nastere a mamei de cand ne-a parasit. Liliacul din gradina mea a inflorit, asa cum infloreste in fiecare an in preajma zilei mamei. In fecare an aveam flori de liliac in casa de ziua mamei, si anul acesta se intampla la fel. Saptamana trecuta am fost intr-o vacanta. Cand am plecat miercuri seara, liliacul inca nu inflorise, dar cand am ajuns acasa aseara, era inflorit in gradina.

Facebook mi-a trimis azi un reminder ca e ziua mamei, si m-a invitat sa scriu o urare pe peretele mamei. Nu ca aveam nevoie de un reminder ca azi e ziua mamei. In ultimul an mama nu mai fusese activa pe Facebook. M-am uitat pe pagina ei, si ultima postare pe peretele ei era o urare de la multi ani pentru ziua ei de anul trecut, din partea cuiva de pe lista ei. M-a durut sa ma uit pe peretele ei. Nu a fost nicioata o utilizatare foarte activa pe Facebook, iar pagina ei pare acum goala si lipsita de viata. What a pun, intended or unintended.

In schimb l-am sunat pe tata si am vorbit despre mama, despre ziua mamei. I-am spus ca am flori de liliac in casa, si ca liliacul meu infloreste in fiecare an de ziua mamei, si de aceea ii spun liliacul mamei.

Astazi as fi spus "La multi ani mama".
Photo credit: Victoria West

7 comments:

  1. frumos liliacul la miros..imi pare foarte rau pentru pierderea ei..multa putere pentru a merge mai departe

    ReplyDelete
  2. anul asta inca nu am avut liliac in casa,parca mi-a venit si mirosul acum.pup, saptamana frumoasa sa ai!

    ReplyDelete
  3. Ce trist...e greu de inteles pierderea celor dragi

    ReplyDelete
  4. Hi Alice, thank you for stopping by and leaving a comment.
    Enjoy your day!
    Xoxo,

    ReplyDelete

Thank you for your comments!