Sunday, May 15, 2016

Magazinul Saks Fifth Avenue, acum si la Toronto

Cel mai luxos magazin din New York, Saks Fifth Avenue, a deschis de curand o filiala la Toronto, in incinta magazinul The Bay din centru, pe Yonge Street. De luni de zile vedeam afise mari pe peretii exteriori ai magazinului The Bay “Saks Fifth Avenue Coming Soon”, si iata-l in sfarsit, deschis.

Am fost acolo de curand sa arunc o privire, si am vazut exact ce ma asteptam sa vad – branduri de lux despre care stiam ca sunt disponibile la Saks Fifth Avenue in New York, dar si la Holt Renfrew, care este versiunea noastra canadiana a magazinului de lux Saks Fifth Avenue; cu alte cuvinte, Holt Renfrew inseamna pentru torontezi acelasi lucru ca si Saks Fifth Avenue pentru newyorkezi sau Galeriile Lafayette pentru parisieni. Cand am mers acolo la Saks Fifth Avenue in centru saptamana trecuta, m-am simtit ca la New York, e ca si cum o bucatica de Manhattan a fost adusa la Toronto.

La primul etaj se gasesc parfumurile, gentile, bijuteriile si accesoriile, la al doilea pantofii si haine pentru domni, la al treilea lenjerie si haine pentru doamne; timpul insa nu mi-a mai permis sa urc si la etajul patru. Preturile in mii de dolari sunt la ordinea zilei la Saks Fifth Avenue, dar nimic neobisnuit aici, situatia sta la fel si la Holt Renfrew – luxul are pret ridicat, si tocmai de aia e lux, pentru ca nu oricine poate sa si-l permita. Printre brandurile si casele de moda pe care le-am vazut la Saks Fifth Avenue sunt Louis Vuitton, Yves Saint Laurent, Burberry, Hermes, Dolce & Gabbana, Valentino, Prada, Manolo Blahnik, Hanky Panky, Mark Jacobs, Stella McCartney, Jil Sander, si multi altii. Magazinul ofera si servicii de personal shopping.

Iata si cateva poze de la magazinul Saks Fifth Avenue, primul deschis in Toronto si Canada, in februarie a acestui an. Un alt magazine Sask Fifth Avenue a fost deschis in partea de Vest a Toronto-ului, la doua saptamani distanta dupa cel din centru de pe Yonge Street.
Imi place lenjeria Hanky Panky, e foarte comoda si de buna calitate. Cunosc un singur magazin din Toronto care comercializeaza lenjerie Hanky Panky, situat in mid-town, si am fost acolo o data pentru shopping acum 3 ani. Dar pentru ca acel magazin e departe de mine si se afla intr-o zona cu un trafic extrem de ingreunat, n-am mai mers acolo. O alta optiune pentru mine sa cumpar lenjerie Hanky Panky era online. Dar de acum inainte voi putea cumpara lenjerie Hanky Panky si in centru, la Saks Fifth Avenue de pe Yonge Street, ceea ce ma bucura nespus, avand in vedere inconvenienta de a ajunge la acel magazin din mijlocul orasului cu traficul greoi unde am cumparat lenjerie Hanky Panky prima oara.
Photo credit: Victoria West

6 comments:

  1. Arata grozav de bine pana in cele mai mici detalii! :)
    Saptamana excelenta, Victoria. xox

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Mihaela, ma bucur ca iti place. :)
      Sa ai si tu o saptamana excelenta!
      Pupici,

      Delete
  2. Ce minunatii sunt acolo...mi-ai facut pofta de shopping :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Butterfly, ma bucur ca ti-a placut articolul. :)
      Sa ai o saptamana grozava!
      Xoxo,

      Delete
  3. Aoleo dar ce e aici ? :)) O locatie superba si o gramada de produse deosebite...m-as inchide acolo :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Dya, ma bucur sa te vad, te mai astept cu drag.
      O zi frumoasa iti doresc!

      Delete

Thank you for your comments!