Saturday, April 22, 2017

Cele mai recente cumparaturi – Shopping Lately

Weekendul acesta este un weekend linistit pentru mine pe care il petrec acasa impreuna cu familia mea. Azi fiind sambata, am chef sa scriu despre un subiect lejer si frivol, si anume despre cumparaturile pe care le-am facut recent – produse cosmetice si de frumusete, carti, birotica si papetarie fina.

Sa incep cu produsele de frumusete si ingrijire.
Sampon L'Oréal, servetele umede demachiante
Sampon L'Oréal pentru par lung si fin si servetele umede demachiante. In cazul ambelor produse este prima oara cand le folosesc, ambele sunt grozave si mi-au placut foarte mult. Samponul l-am luat din massmarket, servetelele de la Winners.
Sampon si balsam Herbal Essences
Sampon si balsam pentru par Herbal Essences cu ulei de argan -- sunt grozave! Le-am luat de asemenea din massmarket, si le folosesc in prezent. De obicei imi place sa cumpar produse pentru par cu ulei de argan de la Winners/HomeSense/Marshalls, dar se gasesc si in supermarketuri. Cand am luat acest set de sampon si balsam Herbal Essences, ma grabeam, nu aveam timp sa ajung la Winners sau HomeSense, si le-am luat pe acestea de la supermarket cand am facut cumparaturile mele saptamanale. Sunt foarte "spornice", nu trebuie sa folosesc prea mult produs la o utilizare, ci cam jumatate din cantitatea pe care o foloseam in cazul altor sampoane. Parul meu fiind foarte high maintenance, consum produsele pentru par cu nemiluita, un sampon sau un balsam ma tine 1-2 saptamani, si produsele pentru par sunt categoria de produse pe care le cumpar cel mai des, pentru ca le consum cel mai mult.
Gel de dus SoftSoap, detangler pentru par L'Oréal, masca de par L'Oréal
Gel de dus cu miere si levantica SoftSoap, detangler pentru par L'Oréal, masca de par L'Oréal -- si aceste produse sunt din massmarket, dar toate sunt grozave! Gelul de dus are o aroma intensa de miere, il folosesc in prezent, dar il folosesc si pentru Alex cand ii fac baie si ii fac multa spuma in cada.

Detanglerul L'Oréal este deocamdata neinceput. Am mai avut un astfel de detangler in trecut, este foarte bun si mi-a placut mult, asa ca l-am luat a doua oara. Atunci cand l-am luat, sa fie cateva saptamani, inca mai foloseam descalcitorul meu precedent, care era pe terminate, si ma gandeam ca ar trebui sa-mi iau unul nou, sa nu raman cu parul descoperit fara descalcitor, si l-am luat pe acesta L'Oréal de la Shoppers Drug Mart, ca stiam ca e bun din experienta mea precedenta. De fapt, de data asta voiam sa cumpar un alt descalcitor, de la Pantene, ca stiam de existenta acestuia, si ma gandeam ca mi-ar fi placut sa incerc un produs nou. Dar nu am gasit acel descalcitor Pantene pe raft la Shoppers Drug Mart in ziua respectiva, nu era disponibil, si bineinteles ca n-am avut rabdare sa revin sa-l caut intr-o alta zi cand va fi fost pe stoc, asa ca l-am luat pe acesta de la L'Oréal, din nou. Nu cu mult timp in urma i-am facut un mini-review cand am scris cel mai recent articol despre produsele consumate, daca vreti sa stiti mai multe despre acest detangler pentru par L'Oréal. Intre timp am trecut pe la salon pentru o coafura noua, mi-am facut coafura frantuzeasca, am parul mult mai scurt acum si deocamdata parul meu nu are nevoie de descalcitor, ma descurc doar cu celelalte produse pentru par (sampon, balsam, masca). Momentan nu folosesc acest detangler, asa ca il tin in baie si o sa incep sa-l folosesc in cateva luni cand parul meu va creste iar si va deveni din nou high maintenance -- creste foarte repede. Pana si detanglerul meu precedent nu s-a terminat, mai am un pic pe fundul sticlei, l-am parcat in baie si am incetat sa-l folosesc atunci cand mi-am facut noua coafura frantuzeasca, acum doua saptamani. Il voi folosi din nou cand parul meu va mai creste si voi avea nevoie din nou de un descalcitor pentru par.

Masca de par L'Oréal -- un alt produs grozav pentru ingrijirea parului, care imi place foarte mult, o folosesc o data pe saptamana.
Sampoane Dove, deodorant stick Dove, rimel Rimmel London, gel de dus Ivory
Doua sampoane Dove pentru volum, deodorant stick cu castravete Dove, rimel Rimmel London, gel de dus Ivory cu nuferi. Sampoane Dove pentru volum -- in general imi plac sampoanele Dove, sunt de buna calitate, le-am folosit de multe ori, diferite arome. Mi-am luat doua de data aceasta, ca sa nu trebuiasca sa ma gandesc la sampon pentru urmatoarele cateva saptamani, avand in vedere ca ma spal pe cap in fiecare zi si consum sampoanele atat de repede. Inca n-am inceput sa folosesc nici unul din ele, momentan ma spal cu samponul Herbal Essences cu ulei de argan despre care spuneam mai sus.

Deodorant stick Dove cu castravete -- este un prieten vechi de-al meu, are o aroma proaspata de castravete, l-am folosit de multe ori in trecut, l-am mai luat o data.

Rimel Rimmel London -- il folosesc in prezent, e destul de ok.

Gel de dus Ivory cu nuferi -- Ivory este o gama de produse de ingrijire pe care o folosesc des, imi plac mai ales gelurile lor de dus. Am folosit pana acum diverse arome, de data aceasta am ales-o pe cea cu nuferi. Inca n-am inceput sa-l folosesc, avand in vedere ca mai am in baie gelul de dus SoftSoap cu miere despre care spuneam mai sus. Nu-mi place sa folosesc doua geluri de dus in acelasi timp, ca sa nu aglomerez baia, ci prefer sa il termin pe cel curent dupa care sa trec la urmatorul.
Cute stationery...
Carnete, agende si jurnale -- am o slabiciune pentru produsele de papetarie fina, cum ar fi aceste carnete si agende colorate, pe care le-am luat de Winners si HomeSense. Unele dintre ele le folosesc in prezent si am inceput sa le scriu, altele inca sunt noi. I'm obsessed with cute stationery. 😊 Primele doua, cele cu ananas pe coperta, sunt cele mai groase jurnale pe care le-am gasit vreodata in magazine, si de aceea le-am ales de pe raft, pentru ca stiam ca o sa ma tina mult timp. Primul, cel verde cu un ananas, are 192 file (dublu fata de marimea standard pentru jurnale); iar cel de-al doilea, roz, cu multi ananasi, are 224 file (mai mult decat dublu fata de marimea standard). Sa nu credeti ca am numarat filele -- nope 😊 (ar fi o nebunie, nu-i asa?), ci am eu o formula prin care sa calculez numarul filelor unei agende sau unui carnet, daca numarul filelor nu este indicat pe coperta. Cand cumpar astfel de carnete si agende, unele din ele au numarul filelor indicat pe coperta, altele nu, si stiu eu cum sa-l calculez daca vreau sa stiu cat de voluminos este carnetul.
"Parisian Chic" by Ines de la Fressange
Si in sfarst, ultimul item din articolul de astazi, o carte de tip coffee table book cu care mi-am imbogatit biblioteca mea de moda -- Parisian Chic de Ines de la Fressange, am gasit-o intr-un anticariat. Cartea e scrisa sub forma unui bullet journal, si contine idei si sfaturi despre cum sa duci o viata chic la Paris (obviously...).

Haine nu mi-am cumparat deocamdata in acest an, ca ma aflu intr-un shopping dry spell si nu cumpar haine, avand in vedere ca deja am dulapul burdusit cu haine, mai astept pana imi vine cheful sau inspiratia sa merg la mall din nou.

Voi ce cumparaturi ati mai facut in ultimul timp? 😊

Sa aveti un weekend frumos!

Photo credit: Victoria West

29 comments:

  1. Hi dear! You have a fantastic blog:) I really like it!
    Do you want to follow each other? Let me know!
    HAPPY WEEKEND
    xoxo
    http://stylishpatterns.blogspot.com.es

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Alejandra, welcome to my blog if this is your first time here, please come again. Yes of course, I'll check out your blog.

      Delete
  2. Great product. I like Dove cosmetics.
    Have a good week ;*

    ReplyDelete
  3. Cute product ^_^ I love Dove cosmetics :*

    New post on my blog https://adrianafashionpuzzle.blogspot.rs/

    ReplyDelete

  4. Amazing post, dear! Looks wonderful :)
    Hugs ♥
    LIANA LAURIE

    ReplyDelete
  5. I m using some of those products too. I am following you and I hope you follow back 😊
    deryaninsporgunlugu.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Derya, welcome to my blog if this is your first time here, and thank you for your support and for following. Yes sure, I'll check out your blog.
      Have a great Sunday and hope to see you back soon!

      Delete
  6. Hi thanks for following. I m following your social media accounts too 😊. I will follow you with my other blog too. Have a nice week.
    deryaninsporgunlugu.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Derya, appreciate it.
      Have a nice week too!

      Delete
  7. Hi this is derya from deryaninsporgunlugu.com this is my other blog I am following you from this account too and i will follow you social media accounts. Have a nice week 😊
    deriasworld.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. I loved the L'Oreal total repair hair mask. Herbal essential shampoo and conditioner didn't worked for me, they made my hair feeling like straw. Same goes for Rimmel, I love their nail polishes, but I've yet to find a rimmel mascara that will do the trick for me. I always end up looking like a panda, lol. Happy Sunday, my dear Victoria.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Lenya, thanks for stopping by, great seeing you. I once had a disappointing experience with a Rimmel mascara, Scandalicious, some 4 years ago, and I didn't touch another Rimmel mascara ever since, up until now. So this time, since it's been all these years, I've decided to give it a try with another Rimmel mascara, so I chose this one, which turned out to be better than that Scandalicious that disappointed me.

      The L'Oréal hair mask is really great, I also love it! And with Herbal Essences haircare, I have generally had good experiences. I liked this set with argan oil, and I also loved a couple others, another favorite of mine is the one with honey, called "Honey I'm strong".

      Have a great week ahead!
      Xoxo,

      Delete
  9. Cute shopping finds. I love these pretty notebooks. It's always great to have one to jot down new ideas.
    Have a beautiful day!

    www.fashionradi.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Radi, thank you for visiting. I'm really fond of good stationery! 😊
      Have a nice day as well!

      Delete
  10. Thank you Anya, I'm glad you like it. Have a great week too!

    ReplyDelete
  11. ce de carnetele simpatice! tocmai am primit si eu una roz, desi nu prea umblu cu carnetele, imi notez totul in telefon!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Coco, ma bucur sa te vad. Si eu folosesc foarte mult telefonul pentru notite, astfel incat folosesc ambele in egala masura, atat telefonul, cat si un carnet sau agenda. Cand nu am agenda la dispozitie, telefonul ma salveaza, mai ales cand imi vine cate o idee pentru blog si nu vreau sa o pierd, o notez imediat pe telefon, dupa aia o transcriu pe hartie/calculator. :)

      Delete
  12. Nice sharing :) This is one of my favorite posts that you've done.

    How to do Reverse Image Search

    ReplyDelete

Thank you for your comments!