Tuesday, December 20, 2011

International Giveaway – Best Fashion Magazines of North America

My dear friends, the New Year is coming at a fast pace, each of us is thinking of new resolutions for the next year, and surely one of them is to look and feel better in the year to come. I’m sure you’ll agree with me that fashion magazines are a great source of style; and not just any fashion magazines, but the best ones out there. So I thought of a special giveaway with a New Year theme – a collection of the best fashion magazines from North America: the issues of Vogue US, January 2012; Harper’s Bazaar US, December 2011-January 2012; Flare Canada, January 2012; Fashion Canada, Winter 2012; and a bonus – this year’s Vogue US Special Edition, the guide to ultimate style.

Here are the rules of the giveaway:
1. Become a follower of this blog.
2. Become a follower of the blog’s FaceBook page (like).
3. Leave a comment to this post and tell me in English and/or Romanian what is your favorite fashion magazine. Tell me your name, your city and your country and leave a link to your own blog if you have one.

As the title of this post suggests, this is an international giveaway, which means it is open to everybody, everywhere in the world! The giveaway is open for 10 days, and will close on December 30th, 11.59pm East Standard Time (the blog is set on EST). Once the contest is over, I will choose the winner randomly, by using Random.org. Then, when I notify the winner, I will ask her to contact me with the mail address, so that I can send her the magazine collection by mail.

Good luck!
Yours truly, Victoria West.

********************

Dragele mele prietene, Noul An se apropie cu pasi repezi, si cu siguranta unul din lucrurile pe care ni le dorim cu totii in noul an este sa aratam si sa ne simtim mai bine. Sunt convinsa ca veti fi de acord cu mine cand spun ca revistele de moda sunt o sursa foarte buna de stil si frumusete; si nu orice reviste, ci cele mai bune din lume. Pentru Noul An care ne bate la usa, m-am gandit sa organizez un giveaway international, premiul caruia consta intr-o colectie formata din cele mai bune si de incredere reviste de moda din America de Nord – editiile Vogue US, ianuarie 2012; Harper’s Bazaar US, decembrie 2011-ianuarie 2012; Flare Canada, ianuarie 2012; Fashion Canada, iarna 2012; si un bonus – editia speciala a acestui an Vogue US, un ghid al stilului suprem.

Conditiile concursului sunt urmatoarele:
1. Urmareste acest blog la sectiunea Followers.
2. Urmareste pagina FaceBook a blogului (like).
3. Lasa un comentariu la acest articol cu raspunsul la intrebarea care este revista ta de moda preferata, in romana si/sau engleza. Spune-ti numele, precum si orasul si tara in care locuiesti; lasa un link catre blogul tau, daca ai unul.

Dupa cum sugereaza si titlul articolului, acesta este un giveaway international, la care se poate inscrie oricine, de oriunde, din intreaga lume. Concursul va fi deschis pentru 10 zile, pana pe data de 30 Decembrie inclusiv, ora 11.59pm, ora East Standard Time (ora Toronto-ului, ora la care este setat si blogul). Dupa incheierea concursului voi alege castigatoarea in mod aleatoriu, prin intermediul Random.org. Odata castigatoarea giveaway-ului desemnata, o voi ruga sa ma contacteze pentru a-mi da adresa unde sa trimit premiul prin posta.

Bafta!
A voastra, Victoria West.

Vogue US, January 2012

Harper's Bazaar US, December 2011-January 2012

Flare Canada, January 2012

Fashion Canada, Winter 2012

Vogue US, Special Edition

24 comments:

  1. Vogue (editia din Marea Britanie) si Marie Claire (editia din Franta) :)

    ReplyDelete
  2. p.s. OFZ alias Monica Radulescu (Bucuresti, Romania)

    ReplyDelete
  3. Multumesc Monica pentru participare, intrarea ta este prima eligibila in concurs. :)

    Mai sunt 9 zile. :)

    ReplyDelete
  4. Revista mea preferate de moda este Elle.
    Oana , Botosani , Romania
    http://oanna-w.blogspot.com/

    Te urmaresc cu numele Its Friday Somewhere si ti-am dat like cu acelasi nume . Succes tuturor!!

    ReplyDelete
  5. Victoria, eu citesc mereu ce scrii pe blogurile Tango; aici vin mai rar...
    Este minunata initiativa ta, dar sincer, sant reviste pe care nici n-am avut ocazia sa le ating, darmite sa-mi dau cu parerea despre ele.
    Oricum, Meryl Streep este actrita mea preferata iar pe Madonna o admir mai ales pentru efortul pe care il face pentru a arata atat de bine la varsta ei .

    ReplyDelete
  6. Bine ai venit Oana, multumesc pentru participare, si multa bafta!

    Camellia, multumesc pentru mesaj. Daca vrei totusi sa participi la giveaway, cu mare placere. Acum ai ocazia sa citesti aceste reviste, chiar daca n-ai avut ocazia niciodata, trebuie doar sa indeplinesti conditiile concursului, ca sa fie fair pentru toata lumea. :) Intrebarea cu revista preferata se refera la orice revista, inclusiv cele din Romania, nu trebuie sa fie neaparat o revista straina. Bafta daca te hotarasti sa participi!

    ReplyDelete
  7. Buna!

    Revistele mele preferate sunt Shopping Report si Elle.

    Luiza Olteanu, Constanta, Romania. (GFC - Luiza O)
    http://luo89.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Luiza, bine ai venit. Am intrat pe blogul tau, si am observat ca este nou, l-ai inceput luna aceasta, felicitari si succes!

    Bafta la giveaway. :)

    ReplyDelete
  9. Follow you
    GFC : YulyaShenka
    Facebook : Lucky-Angel And-Giveaways

    I like Vogue
    City : Sevastopol
    country: Ukraine
    blog : http://luckyangelandgiveaways.blogspot.com
    juletchka78(at)hotmail(dot)com

    ReplyDelete
  10. Welcome Yulya, and thank you for entering the contest. Good luck!

    8 more days. :)
    Mai sunt 8 zile. :)

    ReplyDelete
  11. Revista de moda preferata este Marie Claire(a mea si a fiicei mele, sau mai ales a ei ...)
    Camelia Ignat, jud Iasi, ROMANIA

    ReplyDelete
  12. Multumesc Camellia pentru participare. :) Bafta!

    Sarbatori fericite tuturor!

    ReplyDelete
  13. Like your blog design and your lovely posts. Follow my GIVEAWAY about posting your blog on my site on

    www.moldiva.com

    ReplyDelete
  14. Hi MolDiva,
    Thank you for stopping by, I'll check it out. :)
    Cheers!

    ReplyDelete
  15. Cred ca este al doilea (daca nu primul) giveaway la care particip, din toata experienta mea cu blogurile... M-ai uns la inima cu premiul, o sa-i zic si lui Mos Craciun sau Mama Omida sa dea acolo in cafea, in bobi sau ceva, sa castig:))
    Anyway...
    Te urmaresc cu numele Andreea pe GFC, linkul blogului e asta: http://thrilloftheheel.blogspot.com/ si ma cheama Andreea Balaban din Romania, Bucuresti cica:D

    :*

    ReplyDelete
  16. Buna Andreea, ma bucur mult sa te vad, si multumesc pentru participare. Sunt flatata ca giveaway-ul meu este printre primele la care participi, :) si chiar ma bucur sa vad ca am ales un premiu care sa placa participantelor. Bafta!

    Mai sunt 7 zile. :)
    Still 7 more days.

    ReplyDelete
  17. Revista mea preferata de moda este Elle, pentru ca din pacate nu am avut ocazia sa rasfoiesc reviste atat de faimoase precum Vogue sau Flare :)
    Te urmaresc cu numele de Pixxie pe blog, iar pe FB sub numele de Iulia T.

    ReplyDelete
  18. Buna Pixxie, mersi pentru participare. Multa bafta si sarbatori fericite!

    ReplyDelete
  19. Buna Victoria, din cate vad am uitat sa precizez ca Vogue UK e revista preferata:) (Daca incurca cu ceva comentariul meu la numaratoarea participantilor, il poti sterge; am vrut doar sa fiu sigura ca am urmat toti pasii si nu ma descalific singura:D )

    Craciun fericit!

    ReplyDelete
  20. Multumesc Andreea pentru precizare. Cat priveste numaratoarea participantilor, oricum o sa fac o lista la sfarsit ca sa fie cat mai transparent, deci e ok. :)

    Craciun fericit si tie!

    Mai sunt 5 zile. :)
    Still 7 more days. :)

    ReplyDelete
  21. So sorry about the mistake, in my comment right above I meant "still more 5 days", not 7 - I just noticed (as a reminder, the giveaway closes on December 30th).

    Merry Christmas everyone!

    Scuze pentru greseala de mai sus, in comentariul meu precendent am scris in romana 5 zile si in engleza 7 zile, de fapt mai sunt 5 zile.

    ReplyDelete
  22. Revista preferata: Elle
    Pe blog am numele irrena iar pe fb irrina magdalena biv
    Un an nou fericit !

    ReplyDelete
  23. Buna Irina, multumesc pentru participare.
    Un an nou fericit si tie!

    Maine 30 Decembrie se incheie giveaway-ul, mai este 1 zi, pana la 11.59 pm.:)

    1 more day, until tomorrow 11.59 pm.

    ReplyDelete
  24. Dragele mele prietene, va multumesc tuturor pentru participare. Giveaway-ului este inchis acum, si voi reveni in curand cu un nou articol cu detaliile referitoare la extragere.

    La multi ani si petrecere frumoasa deseara!

    My dear friends, thank you all for entering the contest, the giveaway is now closed. I will come back in a couple of days with another posting and details pertaining the results.

    Happy New Year everybody!

    ReplyDelete

Thank you for your comments!