Wednesday, June 15, 2016

Un nou magazin Value Village s-a deschis in Pickering, Ontario

Daca cititi blogul meu de mai mult timp, stiti deja ca sunt amatoare de thrift shopping, si ajung frecvent in magazinele Value Village, cel mai mare lant de magazine thrift din Canada. N-am mers la fel de des anul acesta, caci mi-am propus sa o raresc cu shoppingul, chiar si thrift shopping, dar in general ma incanta vanatoarea de comori de la Value Village si am gasit tot felul de nestemate la Value Village de-a lungul anilor, pe care le am si acum in garderoba – posete designer, piese vestimentare de un design deosebit, bijuterii, accesorii vintage etc.

Sunt abonata la newsletterul Value Village, si periodic primesc emailuri cu noutati despre evenimente de reduceri si ce se mai intampla prin curtea Value Village. Magazinul meu obisnuit este cel din Whitby, suburbia toronteza in care locuiesc, dar am mai fost si la magazinele din suburbiile vecine, Ajax la vest de Whitby si Oshawa la est, atunci cand am avut chef sa merg la un magazin nou pentru mine si unde sa testez o scena noua de thrift shopping. De curand am primit un email de la Value Village precum ca se deschide un magazin nou la Pickering, o alta suburbie toronteza, nu departe de casa mea. Mai intai magazinul organiza un fel de avant-premiera, adica zi de shopping pentru membrii clubului Value Village, cei ca mine care sunt abonati la newsletter, iar doua zile mai tarziu avea sa aiba loc si marea deschidere pentru publicul larg. M-am hotarat sa merg la ambele evenimente, “avant-premiera” si marea deschidere.

Avant-premiera a avut loc saptamana trecuta, marti, intre 6 si 9 PM, si am mers acolo cu Alex. Era foarte aglomerat! Ma asteptam sa fie multa lume, dar nu chiar atat de multa. Toata lumea parea foarte incantata de deschiderea noului magazin, vanatori de comori cu experienta he-he. Coada la cabinele de proba era lunga, si m-am hotarat sa nu imi aleg haine, ca sa nu trebuiasca sa stau la coada pentru cabinele de proba, ci sa-mi iau ceva care nu necesita probare. De altfel, de fiecare data cand Value Village anunta un eveniment de acest gen pentru membrii clubului, deschiderea unui nou magazin sau un eveniment de reduceri, vine multa lume si experienta in sine devine stresanta. Tare mi-ar placea sa ma bucur de acele reduceri la Value Village daca n-ar fi atat de aglomerat in timpul acestor evenimente de reduceri. Asa, daca merg la Value Village intr-o zi de reduceri, fiind atat de multa lume si o coada lunga la cabinele de proba, ma orientez spre lucruri care nu necesita probare, cum ar fi genti, posete, bijuterii si alte accesorii, sau unele haine pe care le pot proba undeva la o oglinda prin magazin, dar fara sa am nevoie de o cabina de proba, cum ar fi sacouri, geci, etc.

Si de data aceasta, fiind atat de multa lume la noul magazin Value Village din Pickering, mi-a perit cheful sa caut printre rafturi si sa stau la coada ca sa probez, dar in schimb iata ce comoara am gasit. :)
Fata
Spate
O geanta Coach! La un pret fantastic de $15! Ma bucur foarte mult de gaselnita mea, si deja am purtat-o prin oras. Alex si-a ales niste jucarii atunci, si cu asta mi-am incheiat shoppingul la noul magazin Value Village in acea zi, din cauza aglomeratiei; si cu geanta mea Coach si jucariile lui Alex, m-am pus la coada de la casa (ca si acolo era coada lunga) ca sa platesc si sa plec. Mai am doua genti Coach in colectia mea de genti si posete, prima am luat-o dintr-un magazin vintage acum 3 ani, cam de aceeasi marime, si e foarte buna pentru zile obisnuite, la serviciu etc., cum este si aceasta; iar cealalta e o posetuta wristlet, mov, o am de doi ani si am luat-o de la un magazin de consignatie din Toronto, si o port la evenimente de genul petrecerea de Craciun a firmei.

Doua zile mai tarziu a fost marea deschidere la Value Village din Pickering, si am mers din nou, de data asta singura. Ma asteptam sa fie aglomerat din nou, si chiar asa a fost. Asa ca nici de data aceasta nu m-am apucat sa rasfoiesc printre rafturile cu haine, din cauza cozii de la cabinele de proba, ci am mers la raftul cu carti, si iata ce bunatati am gasit.

Oferta cartilor anticariat consta in “cumpara 4 si primesti a 5-ea gratis”, iar cele pe care le-am platit au fost $4.99 fiecare. Va spuneam intr-un articol anterior ca imi plac cartile de moda si am o colectie impresionanta de carti de moda, pe care tocmai am imbogatit-o cu aceste 5 volume.
Prima carte, Fabulous at Every Age publicata de Harper’s Bazaar, e o carte cu sugestii si sfaturi de stil si tinute, inspirate de vedete. Cartea este structurata in 10 capitole – sfaturi cum sa mentii o garderoba perfecta pentru orice varsta de la 20 la 70 de ani; smart shopping; cum sa porti diferite categorii de haine cum ar fi topuri si bluze, fuste, sacouri si geci, pantaloni, rochii, tinute de seara; cum sa-ti alegi garderoba de plaja. Iar printre vedetele pe care le vad in carte ca modele de inspiratie sunt Michelle Williams, Beyonce, Kirsten Dunst, Michelle Pfeiffer, Diane Keaton si multe altele. 

Treasure Yourself de Miranda Kerr – habar n-aveam ca Miranda Kerr a scris o carte, dar uite ca am aflat cu ocazia aceasta. In cazul in care nu stiati, Miranda Kerr este una din modelele Victoria’s Secret, si in fiecare an face parte din show-ul de moda Victoria’s Secret; de cativa ani este si ambasadoarea Swarovski. La prezentat lenjerie de lux stiu ca e buna, sa vad cat de buna e si la scris carti.

Not That Kind of Girl de Lena Dunham – tot am auzit de cartea asta si tot am vazut-o prin librarii si Amazon, si oarecum eram tentata sa mi-o cumpar; iata ca mi s-a ivit ocazia sa o cumpar, si la pret mai ieftin. Lena Dunham este producer al serialului Girls.

O supa de pui – o carte din seria Chicken Soup for the Soul, Just Us Girls, o colectie de povesti despre prietenia dintre femei de toate varstele. Imi place seria Chicken Soup for the Soul, si am mai multe carti din aceasta serie in biblioteca – pentru femei, pentru mirese, pentru mame si fiice, pentru surori, pentru prietene, pentru iubitoarele de shopping, pentru persoanele single.

Is Everyone Hanging out Without Me? de Mindy Kaling – o alta carte de care stiam de pe rafturile librariilor si pe care am vazut-o prezentata prin revistele de moda; Mindy Kaling e o actrita americana pe care o stim din serialele The Mindy Project si The Office. E una din cartile quirky pe care mi-ar fi placut sa o citesc, si iata ca acum o am in biblioteca personala.

Iar in afara de aceste 5 carti pentru mine, am selectat si 5 carti pentru Alex, doua in limba engleza si trei in limba franceza (Alex merge la o scoala catolica franceza din Whitby), si am avut parte de aceeasi reducere de 4+1.

Vreau sa mai merg o data la Value Village din Pickering, intr-o zi cand nu este niciun eveniment special, ca sa nu fie aglomerat si sa ma bucur de vanatoarea mea de comori in liniste si fara sa fiu presata de timp sau aglomeratie, si sa pot intra la cabina de proba daca gasesc ceva fain pe rafturi.

Voi ce comori ati mai gasit la thriftuit?

Sa aveti in continuare o saptamana excelenta!

Photo credit: Victoria West

10 comments:

  1. Replies
    1. Buna Coco, mersi pentru vizita, ma bucur ca iti place.

      Delete
  2. Replies
    1. Thank you Beba, great seeing you, please come again. :)
      Enjoy the rest of you week!
      Xoxo,

      Delete
  3. Replies
    1. Buna Rita, bine ai venit pe blog daca este prima ta vizita aici, si multumesc pentru comentariu. Ma bucur ca iti place geanta, si eu sunt foarte incantata de ea. :)
      Te mai astept cu drag si sa ai in continuare o saptamana frumoasa!
      Pupici,

      Delete
  4. Love the Coach shopper, it's beautiful. Wish I had more time to read. Enjoy your readings.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Lenya, thanks for stopping by, great seeing you!
      I most certainly will enjoy all these books, I love reading about fashion. :)
      Have a great weekend my dear and please come again!
      Xoxo,

      Delete
  5. Replies
    1. Hi Suvarna, thank you for your visit and for leaving a comment, glad to see you. :)
      Have a lovey day too!

      Delete

Thank you for your comments!