Thursday, September 29, 2016

Instagram – Pozele mele favorite din septembrie

De curand m-am alaturat retelei Instagram, de care m-am indragostit. Am descoperit cateva profiluri absolut superbe si pline de inspiratie pe Instagram, care m-au facut sa ma hotarasc sa-mi creez si eu un cont Instragram si sa devin activa in aceasta retea. Ceea ce am postat pana acum pe Instagram, intr-o luna de cand am creat contul, sunt poze facute de mine si nu pescuite de pe internet. Imi place sa postez pe Instagram fotografii care au focus pe detalii si nu pe scene mari, spre deosebire de pozele pe care le postez de obicei pe Facebook.

Am scris despre inceputul experientei mele pe Instagram in acest articol, unde v-am aratat de asemenea cateva din pozele pe care le-am postat pe profilul meu in primele zile petrecute in retea, din timpul unui weekend cu RV-ul.

Pana acum, in prima mea luna pe Instagram, am postat circa 60 de poze, si astazi as vrea sa fac un colaj cu Top 10 pozele mele preferate de pe Instagram in septembrie, si sa va spun cate o scurta poveste din spatele lentilelor care a acompaniat fiecare din aceste poze.
Dimineata ultimei zile de vara din acest an -- a doua zi a inceput scoala
Imi etalam manicura din acea saptamana. :)
Cateva din smacurile mele
Portretul meu si al lui John, pe peretele din livingul meu. Le-am adus dintr-o vacanta din Paris in 2008. De fapt al meu e portret, iar al lui John e caricatura, ca asa au desenat artistii din Monmartre de la care le avem -- portrete pentru fete si caricaturi pentru baieti.
Poseta mai mare din dreapta este vintage, anii '50, Spania, si am cumparat-o in aceasta vara de la un targ vintage si antichitati din Toronto. Poseta mai mica, din stanga, este de inspiratie vintage, thriftuita de asemenea in aceasta vara. Umerasul este un colt din casa mea, la usa principala a casei.
Turnul CN Tower, vazut de pe Front Street in centrul Toronto-ului; poza este din aceasta vara
Centrul Toronto-ului, o poza pe care am facut-o de la etajul 13 al unei cladiri din Downtown Toronto, septembrie 2016
Ultima iesire cu RV-ul in acest sezon estival, septembrie 2016
Ultima iesire cu RV-ul in acest sezon estival, in care am profitat de vremea buna sa inot la piscina, septembrie 2016
Cea mai draguta poza de piscina pe care o am in albumele mele. :) Ultima iesire cu RV-ul in acest sezon estival, in care am profitat de vremea buna sa ma balacesc la piscina. Septembrie 2016.
Photo credit: Victoria West

14 comments:

  1. Hi Victoria, you have very nice pictures!
    Have a great day!

    saycintya.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Nice post! :)
    What you think about follow each other? Follow me, let me know and I follow you :)
    http://astbakay.blogspot.ru/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Anastasia, welcome to my blog if this is your first time here, and please come again. Yes sure, I would like to, I'll check out your blog.

      Delete
  3. Great post. I love how you have an eye on every detail. <3

    http://makeyourperfectstyle.blogspot.ba/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Amra, appreciate your kind feedback. I loved taking each and every one of these pictures! I'm still perfecting my Instagram photo style, but I'll get there.
      Cheers,

      Delete
  4. Really great photos!!!
    I would be delighted if we could follow each other. Please let me know !

    http://marylyl.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Mary, welcome to my blog if this is your first time here, and thank you for your comment. Yes I would like to, I'll have a look at your blog.
      Please come again!

      Delete
  5. Great post!!! would you like to follow each other's blog dear? Please let me know, I am following you now.thank you :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Carolina, thank you for your support and for following.
      Yes sure, I would like to, I'll check out your blog.
      Please come again!

      Delete

Thank you for your comments!