Monday, January 09, 2012

Statistici Blogger

Acum un an am scris un articol pe blog intitulat Statistici Blogger, unde am facut o analiza a cuvintelor cheie folosite de userii care mi-au vizitat blogul; si in felul acesta am avut ocazia sa-mi dau seama ce fel de informatie cauta cititorii cand vin la mine pe blog, si cat de mult ii ajuta ceea ce gasesc aici. De atunci cuvintele cheie de pe statisticile mele, si prin urmare preferintele cititorilor mei, s-au mai schimbat, iar acum statisticile mele arata diferit fata de acum un an.

Cuvintele cheie descrise mai jos redau ortografia exacta a utilizatorilor care le-au folost si cu ajutorul carora au ajuns pe blogul meu (cu exceptia majusculelor de rigoare).

Swarovski maus Swing Sing Shine, Swarovski colectia 2012 – un articol recent de-al meu (noiembrie 2011) a fost dedicat noii colectii Swarovski de primavara-vara 2012, care se numeste Swing, Sing and Shine. Ma amuza “maus” din primul grup de cuvinte cheie, probabil utilizatorul se referea la Mickey Mouse si/sau la Minnie Mouse (Swarosvki are si cateva bijuterii cu cele doua personaje Disney), dar ma bucur ca in ciuda acestei greseli utilizatorul a gasit acest articol la mine pe blog.

Accesorii Hello Kitty, geanta de mers la nunta cu Hello Kitty, Kitty glamour – cele 3 combinatii de cuvinte cheie i-au adus pe cititorii mei la un articol recent de-al meu (decembrie 2011) dedicat liniei Hello Kitty din noua colectie Swarovski pentru sezonul de primavara-vara 2012. Articolul prezinta pe larg accesoriile Hello Kitty din aceasta colectie, si exista si o geanta (poseta) printre aceste accesorii.

Fashion style, fashion blog – Denumirea blogului meu Fashion, Style, Beauty and More contine cele doua cuvinte cheie “fashion” si “style”. In acelasi timp, ambele cuvinte, “fashion” si “style”, precum si grupul de cuvinte cheie “fashion blog”, sunt de obicei termeni foarte generali cand e vorba de a cauta ceva be Google cu ajutorul acestor cuvinte cheie. Cand cauti “fashion style” sau “fashion blog” pe Google, primesti o lista extrem de lunga de rezultate din lumea intreaga. Daca blogul meu apare pe o lista atat de lunga si utilizatorii Google au reusit sa ajunga pe blogul meu folosind aceste cuvinte cheie, e de bine.

Little Black Dress, black dress, black dress Audrey Hepburn – in martie 2011 am scris un articol in enlgeza dedicat clasicei rochii negre, Little Black Dress, un articol in care am mentionat-o si pe Audrey Hepburn.

Cascada Niagara – am scris un articol despre acest obiectiv turistic in mai 2010.

Centrul Parisului – am scris un articol despre Paris in martie 2010.

Dovlecei de Halloween
– in noiembrie 2010 am scris un articol despre Halloween si despre stilul petrecerilor de Halloween din grupul meu de prieteni din Toronto. In 2011 am scris si alte articole despre Halloween, in engleza; dar cel mai probabil articolul in romana din 2010 a fost ceea ce utilizatorii au gasit la mine pe blog cand au folosit aceste cuvinte cheie.

Michael Kors
– nu am scris in mod extensiv despre acest designer la mine pe blog, dar l-am mentionat in doua dintre articolele mele, unul dintre ele fiind chiar articolul precedent despre aniversarile din moda si frumusete ale anului 2011.

Newton pendant – pandativul Newton este o bijuterie pentru barbati din colectia de toamna-iarna 2011/2012 de la Swarovski. Am scris despre aceasta colectie in noiembrie 2011.

Bazin de inot – vara trecuta va povesteam despre timpul liber pe care l-am petrecut la piscina.

Jil Sander dress floral – rochiile inflorate au fost in tendinte vara trecuta, si Jil Sander a fost unul din designerii care le propunea. Am mentionat acest trend intr-un articol din mai 2011.

Liberty Grand fashion show – este vorba despre un eveniment monden care a avut loc anul trecut la care am fost invitata (un show de moda organizat la sediul Liberty Grand din Toronto), si despre care am scris intr-un articol publicat in mai 2011.

In schimb, statisticile imi spun ca utilizatorii mai sunt interesati de unele informatii pe care le cautau si anul trecut la mine pe blog, cum ar fi cea mai scumpa cafea din lume, rochii de domnisoara de onoare, Le Chateau dresses, Lipstick Jungle, Janey Wilcox.

10 comments:

  1. Love Michael Kors and Jill Sanders!

    xoxo
    Stella

    ReplyDelete
  2. Hi Stella, thank you for your visit. Please come again!

    ReplyDelete
  3. La mine ieri a ajuns cineva pe blog tastand " vodka pret" :)) :-??

    ReplyDelete
  4. frumoase cautari...la mine am gasit cateva de tot rasul :)))

    ReplyDelete
  5. Buna dimineata Oana si Coco :) (la Toronto e dimienata).

    "Vodca pret" - funny. :))))

    Coco, poate scrii si tu un articol despre statisticile tale, si daca zici ca-s de tot rasul, ne amuzam un pic. :)

    Sa aveti o zi minunata!

    ReplyDelete
  6. Hi dear, thanks for stopping by. Do you perhaps have an English Translator that I may have missed?

    ReplyDelete
  7. Hi Sam,
    No, sorry, I haven't installed a translator (I guess I should), but I also post in English, you can see my English articles under English label or under Categories in English, left side of the screen. I hope you enjoy them. :)

    Cheers!

    ReplyDelete
  8. pfff....si eu ar trebui sa urmaesc activ detaliile astea, dar sunt asa de lenesa! noroc ca le mai face Dan pentru mine :)
    Si noi ne amuzam frecvent de cuvintele folosite in cautari :))

    ReplyDelete
  9. Hi Antonella, thank you for your visit and for your nice comment. Yes I would be happy to follow you. Hope to see you soon!

    ReplyDelete
  10. Ioana, cateodata statistice sunt foarte haioase. :))

    ReplyDelete

Thank you for your comments!