Sunday, October 10, 2010

Blog Tango

Am deosebita placere sa va invit pe noul meu Blog Tango, pe care am inceput sa-l scriu de curand, gratie sprijinului lui Alice Nastase, editor in chief al Revistei Tango din Romania. Am fost foarte incantata cand Alice m-a primit in echipa Tango si mi-a gazduit noul blog, si ma bucur foarte mult ca am ocazia sa incep aceasta colaborare cu Revista Tango. Blogul a intrat live pe 23 septembrie si este visibil pe prima pagina a revistei.

De asemenea, profit de ocazie sa ii multumesc lui Alice pentru increderea pe care mi-a acordat-o, precum si caldura cu care m-a primit in familia Tango. O admir pe Alice de mult timp, si o consider mentorul meu. Ii citesc cu regularitate cele doua bloguri, Coffechat si Tango. Ii admir sinceritatea cu care scrie, si de multe ori m-a inpsirat.

Sper sa va simtiti la fel de bine pe noul meu Blog Tango cum v-ati simtit si aici. Subiectele pe care le voi dezbate pe Blogul Tango vor continua traditia blogului de fata, subiecte care m-au consacrat (imi place sa cred) ca freelance writer – moda, frumusete, stil, tendinte, precum si alte subiecte legate de acestea. Ca de obicei, parerile si comentariile sunt binevenite. Va astept cu drag!

http://victoria.revistatango.ro/

http://www.revistatango.ro/

Bloguri noi, iubiri vechi de Alice Nastase

4 comments:

Thank you for your comments!