Friday, December 31, 2010

La multi ani!

Iata ca a mai trecut un an din viata noastra. Ne uitam in urma si ne intrebam, cand dumnezeu au trecut 12 luni asa de repede, ca parca mai ieri ciocneam cupele de sampanie de Revelionul trecut.

Cum-necum, suntem iarasi fata in fata cu un an nou. Ca de obicei, dar si cu toata sinceritatea, ne dorim si va dorim un an nou cat mai bun, mai bun decat cel care tocmai a trecut, un an care sa ne aduca si sa va aduca prosperitate, fericire (orice n-ar insemna fericirea pentru fiecare dintre noi), bucurii in suflet si in case, si tot ce ne-am dorit pana acum dar inca nu am realizat.

Si daca tot urmeaza noaptea de Revelion, cum procedam? Eu si clanul meu vom merge la o petrecere pentru noaptea dintre ani aici la mine in cartier, la prietenii si vecinii mei, cu care ma simt aproape ca in familie. La fel am facut si de Craciun. Si pentru ca suntem ca in familie, acest sezon de sarbatori l-am cam petrecut in blugi, dar in schimb am compensat cu restul tinutei in registru elegant – bluze, bolerouri, cizme stilettos, accesorii, etc. Pentru seara aceasta ma gandeam sa procedez la fel, adica sa recurg la comozii blugi combinati cu ceva frumos, desi mai am timp sa ma razgandesc in favoarea unei rochii.

Anul trecut am petrecut noaptea de Revelion acasa, cu familia mea si cativa prieteni. In timp ce faceam pregatirile de rigoare pentru petrecerea casnica, mi-am dat seama ca nu mai facusem Revelionul acasa in familie de 10 ani. De 10 ori la rand mi-am petrecut noaptea dintre ani la petreceri gazduite de alti prieteni, la munte sau la restaurante, si Revelionul de anul trecut a fost primul dupa un deceniu in care am ciocnit cupa de sampanie la mine in casa. Era si firesc, cu un bebelus de numai trei luni.

Va doresc distractie placuta deseara si sa ne auzim cu bine. La multi ani!

6 comments:

  1. La multi ani! Multa fericire, sanatate si iubire in 2011. Si sa reusim sa pornim ce ne-am propus ;)

    Eu am renuntat la rochia planuita initial, pentru ca a fost o petrecere intima cu putini prieteni. Am ales jeansii si topul maroniu cu pietre aplicate, plus bijuterii mai speciale. Cred ca puteam sa ma imbrac si mai comod de atat, ca bineinteles am fost cea mai eleganta. Nu reusesc sa inteleg oamenii astia - pentru unii nicio zi din an nu e motiv sa se aranjeze si sa poarte o tinuta mai deosebita.... Mi-e cam greu sa ma adaptez la stilul lor, dar nici n-as vrea sa renunt la al meu.

    Asa ca in 2011 imi doresc sa ma pot bucura de pasiunea mea pentru moda si sa cunosc oameni care impartasesc aceleasi lucruri :)

    Pupici

    ReplyDelete
  2. La multi ani iubita mea! :) Sa dea domnul sa reusim ce ne-am propus! :)

    Eu pana la urma m-am hotarat in favoarea rochiei si am lasat blugii acasa. :)

    Fie ca noul an sa iti aduca ceea ce iti doresti -- sa te bucuri de pasiunea ta si sa ai cu cine o impartasi. Iar pana atunci, noi fetele din blogosfera suntem mereu aici, impartasind aceeasi pasiune ca tine, eu fiind prima pe lista bineinteles. :)

    Pupici multi si dulci!

    ReplyDelete
  3. Ahh, de cand n-am mai purtat o rochie! Aici totul e atat de casual! La multi ani, Victoria, si sper ca te-ai distrat bine de Rev!

    ReplyDelete
  4. La multi ani Catintherain! Iti doresc un an nou cat mai bun! Da, m-am distrat de revelion, a fost o petrecere frumoasa, intre prieteni. :)

    ReplyDelete
  5. Hey I gave you the stylish blogger award come and accept it :)
    XOXO Lidia
    www.thegirlbehindthefashionmask.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Hi Lidia, thank you so much, it's really sweet. :)
    Have a happy new year!

    ReplyDelete

Thank you for your comments!