Saturday, January 15, 2011

Revista Tango, decembrie 2010 – ianuarie 2011

De curand am cumparat cateva carti din colectia Tango, si coletul pe care l-am primit din Romania continea si ultimul numar al revistei Tango, cel din decembrie 2010 – ianuarie 2011. M-am delectat citind din nou in limba romana, caci am aceasta ocazie destul de rar; iar ultima oara am putut citi revista Tango acum 3 luni, cand un prieten care ne-a vizitat la Toronto mi-a adus din Bucuresti numarul de octombrie al revistei.

La fel cum spune si sloganul revistei, Tango este cu adevarat o revista de citit si iubit, caci nu seamana cu alte reviste glossy din Romania. Este o revista sincera, cu povesti frumoase de dragoste si viata, inspirate din trairile autoarelor articolelor, consacrata echipa Tango – Alice Nastase, Simona Catrina, Alina Grozea, Amalia Nita.

De pe coperta acestui numar al revistei ne privesc Stefan Banica Jr. si Iulia Vantur, gazdele show-ului Dansez pentru tine. Nu obisnuiesc sa urmaresc show-ul, dar din interviul care a insotit pictorialul lui Stefan Banica si Iulia Vantur mi-am dat seama ca este un show destul de apreciat in Romania, iar cei doi ii sunt dedicati cu toata pasiunea si daruirea.

Una din rubricile mele preferate din Tango este Revista presei glossy realizata de Simona Catrina. Este o revista a presei mai altfel decat cele cu care suntem obisnuiti la canalele TV de stiri din Romania, mai “la figurat” decat “la propriu”, “la figurat” insemnand de un umor incisiv si o expunere nemiloasa a tarelor presei glossy romanesti cum nu ati mai intalnit in nici o alta revista a presei din Romania.

Rubrica Superstar din acest numar al revistei ne-a prezentat-o pe Natalie Portman, o tanara actrita up-and-coming, care se bucura de un succes tot mai rasunator la Hollywood. Filmele mele preferate in care a jucat Natalie Portman au fost The Other Boleyn Birl si Brothers.

Alte interviuri din acest numar care mi-au atras atentia au fost cele cu Dinu Patriciu, Maia Morgenstern, Kinga Varga; precum si rubrica Tango d’Amour in care s-a vorbit despre divort si felul cum acesta afecteaza copiii intr-o familie care se destrama.

Si ca de obicei, informatii utile din lumea modei si frumusetii, cu sfaturi, sugestii, cele mai noi trenduri (cum ar fi de exemplu pantofii Mohawk de la Yves Saint Laurent, vedeta necontestabila a acestui sezon, care imi plac foarte mult), propuneri de outfituri, sugestii de cadouri, si multe altele.

4 comments:

  1. Buna Modniza si bine ai venit pe blog. Ma bucur ca ai trecut pe aici, si te mai astept cu drag. :)

    ReplyDelete
  2. Nu am citit Tango de prea multe ori din pacate, dar imi amintesc ca intotdeauna au avut coperte foarte interesant realizate.

    ReplyDelete
  3. Adevarul este ca nici eu nu am avut ocazia sa citesc revista de multe ori -- doar de 2 ori pana acum. Din cate stiu, s-a lansat pe piata media din Romania prin 2005, si eu in 2006 am plecat in Canada... Dar acum mi-am propus sa obtin cate un numar al revistei ori de cate ori am ocazia.

    ReplyDelete

Thank you for your comments!