Saturday, February 19, 2011

Revista Flare Canada, martie 2011

Se apropie luna martie, si Flare ne incanta cu un nou numar al revistei. De cand citesc revista Flare, am indragit-o foarte mult, si la inceputul fiecarei luni o astept cu nerabdare. Ca de obicei, revista ne aduce noutati din lumea modei, frumusetii, tendintelor, evenimentelor glamoroase, celebritatilor, si multe altele.

Una din rubricile revistei se numeste Fashion Look, in care propune diferite tendinte si stiluri si cum le putem aborda, precum si magazinele si casele de moda unde acestea pot fi cumparate. De exemplu, numarul de martie al revistei Flare ne propune mai multe fashion look-uri, printre care ballerina look. Daca va plac tutu-rile, acelea pe care le purta Carrie Bradshaw de exemplu, acum este momentul sa le purtati. Rochas, Chloe, BCBG MaxAzria, Gap si alte case de moda ne propun tinute de inspiratie “ballerina”. Am intrat de curand intr-un butic BCBG din Toronto, si am vazut mai multe modele de fuste tutu, foarte dragute si elegante de altfel. Si nu uitati, filmul Black Swan cu Natalie Portman in rolul principal, cel de balerina, a fost unul din filmele de succes ai ultimului an; de unde si influenta asupra noului stil ballerina din acest sezon.

Natalie Portman in Blak Swan

























Ballerina look

Un alt fashion look propus de revista Flare din aceasta luna este look-ul de inspiratie japoneza. Louis Vuitton, Vera Wang, Nicholas Kirkwood si alti designeri ne propun kimonouri, rochii, costume (bluza si fusta), veste, incaltaminte, accesorii care ne amintesc de era gheiselor. Pentru fanii stilului nipon, acest look este o ocazie perfecta pentru a iesi din anonimat.

Japanese dress by Vera Wang, SS 2011
























Japanese look

Si nu in ultimul rand, British Royalty fashion look. Celebrele veste si pulovere in carouri pe care le poarta jucatorii de golf, cel mai nobil sport, fac parte din trendul numit British Royalty. Aceste tinute sunt inspirate de garderobele purtate de Regina Elizabeta II si Printesa Margareta. Pantofi Victor & Rolf, manusi de piele Nina Richi, fular de blana de vulpe Prada, cardigan Gap, precum si alte accesorii, sunt doar o parte din piesele cu ajutorul carora poate fi completat un look in stilul British Royalty.

Golf cardigan

























British Royalty look

Pe coperta acestui numar al revistei Flare o vedem pe Heather Marks, una din cele mai proeminente si stralucitoare modele canadiene. Are 22 de ani, este nascuta in Calgary si face modeling de la varsta de 12 ani. A colaborat cu nume sonore din moda cum ar fi Dolce & Gabbana, Calvin Klein, Louis Vuitton, Moschino, Burberry, Victoria’s Secret, Bloomingdales, Saks Fifth Avenue, Neiman Marcus, Bergdorf Goodman, Holt Renfrew, Max Mara, si altii.

Flare, March 2011






















Revista ne ofera si multe noutati din lumea frumusetii. Tendintele de machiaj din acest sezon sunt inspirate din anii ’20 (epoca jazzului), anii ’40 (epoca de aur a Hollywoodului), anii ’60 si ’70 (perioada disco). Nivea implineste 100 de ani! Din 1911 si pana astazi, celebrul brand german are grija de pielea noastra. Cred ca nu exista nici o femeie care sa nu fi folosit vreodata produse Nivea. Eu una sunt fana Nivea, si preferatele mele sunt lotiunile si cremele de corp, cremele de maini, cremele de noapte, si alte produse. De asemenea, in fiecare numar al revistei gasim diverse concursuri cu premii in valoare de $250 sau in jurul acestei sume. Am intrat si eu pana acum in cateva concursuri, dar deocamdata n-a castigat nimic. Poate o sa am mai mult noroc in urmatoarele editii. :)

Surse media: Google, Flare.com

2 comments:

  1. Primele 2 stiluri sunt exact pe gustul meu. De cand sunt aici tot vanez tutu-uri, insa deocamdata n-am gasit nimic marimea mea si la un pret decent. Fetele de la Chotronette (din Iasi parca sunt) fac astfel de fuste si rochii... absolut superbe. Cam greu insa de la distanta.

    Revista Mireasa a avut acum cativa ani un numar cu rochii de mireasa stil balerina. Mi-au placut enorm absolut toate!

    Si rochiile stil kimono imi plac, dar aici chiar ca n-am gasit niciodata pe marimea mea. Poate se gandesc astia sa faca o linie si pentru adolescenti :))

    Imi place culoarea bluzei de pe coperta. Mi-ar placea o rochie culoarea asta.

    Si eu sunt fana Nivea. Inclusiv cremele acelea ieftine in cutie metalica mi se par excelente. Ca sa nu mai zic ca nu contin parabeni.

    Iar apropo de concursuri. De cand sunt aici, tot castig diverse chestii mai mici si mai mari. De la revista Allure am castigat un blush Smashbox si de curand am fost anuntata ca am castigat de la revista Lucky o periuta de dinti electrica Philips parca. Deci mai incerc si in continuare :)

    ReplyDelete
  2. Sunt tutu-uri la BCBG, incearca acolo, eu am vazut la un magazin din Toronto. Mie imi plac toate 3 stilurile, dar ballerina cel mai mult. :) Si chiar am fost tentata sa port tutu, dar n-am probat niciodata. Daca mi-ar sta bine, as purta, ar trebui sa incerc.

    ReplyDelete

Thank you for your comments!