Sunday, May 08, 2011

Ziua Mamei, 8 mai 2011


PENTRU MAMA

Astazi in Canada este Ziua Mamei. In ultimii 2 ani, de cand sunt si eu mama a unui copilas splendid, am resimtit si m-am bucurat de frumusetea acestei zile mai mult decat in anii trecuti, inainte de a se naste Alex.

Azi dimineata sotul meu John mi-a facut cea mai frumoasa surpriza de Ziua Mamei. Cand m-am trezit inainte de 9am, eram doar eu cu Alex in dormitor, nici urma de John. L-am strigat crezand ca poate e in living, dar nu era acasa. Ma gandeam oare unde a putut pleca, deoarece duminica la 8 dimineata nu este nimic deschis in oras. In scurt timp a aparut – avea in mana un buchet superb de trandafiri rosii, o cutie mare de gogosi de la Tim Hortons, si o felicitare pe care Alex, copilul meu de un an si 8 luni, a facut-o vineri la gradinita pentru mine, ajutat de educatoare.

Alex si ceilalti copii de la gradinita pe care o frecventeaza fac desene si confectioneaza felicitari pentru parinti cu ocazia fiecarei sarbatori, ajutati de educatoare. Chiar ma gandeam sa va arat odata felicitarile si desenele pe care le-a facut pana acum; le-am pastrat pe toate. Ultima oara am primit de la Alex felicitarea de Paste, acum 2 saptamani. Au mai fost felicitari de Halloween, Craciun, Sfantul Valentin. Vinerea aceasta John l-a luat pe Alex de la gradinita. Desi stiam ca urmeaza Ziua Mamei in 2 zile, uitasem ca probabil Alex a facut o felicitare la gradinita. John a pastrat felicitarea, nu mi-a aratat-o vineri sau sambata, si mi-a dat-o azi dimineata, impreuna cu trandafirii si gogosile. Fara sa vreau, ochii mi s-au umplut de lacrimi. Oh Dumnezeule, ma gandeam, ce frumoasa e felicitarea!

Le doresc tuturor mamelor o zi superba, sa fiti iubite si apreciate nu doar de Ziua Mamei, dar si in fiecare zi! Mama, la multi ani!


4 comments:

  1. Ce dragut! Ce manute mici! Esti o mama foarte norocoasa, Victoria, felicitari!

    ReplyDelete
  2. Cum spunea si Cat: "esti foarte norocoasa"! Sa te bucuri de fiecare clipa alaturi de baietelul tau, sa ai parte de toata dragostea lui si sa-l intelegi.
    Happy mothers day!

    ReplyDelete
  3. Alexa bine ai venit pe blog, si multumesc pentru cuvintele calde.

    ReplyDelete

Thank you for your comments!