Friday, January 06, 2012

In curand: Marni for H&M


Nici nu s-au evaporat bine impresiile lasate de cea mai recenta colectie designer H&M in colaborare cu Donatella Versace care a fost lansata in magazinele H&M din lumea intreaga in octombrie 2011, ca brandul suedez a anuntat deja o noua colaborare designer, de data aceasta cu casa de moda italiana Marni. Anuntul oficial al lansarii noii colectii a fost facut in noiembrie 2011, la saptamani dupa vanzarea colectiei Versace for H&M. Noua colectie Marni for H&M urmeaza sa apara in magazine pe 8 martie 2012. O data foarte potrivita pentru o astfel de colectie, Ziua Femeii, mai ales pentru femeile din Europa unde 8 Martie este o sarbatoare apreciata, daca nu si pentru americance pentru care aceasta zi nu are chiar aceeasi importanta. Doamnelor si domnisoarelor, marcati-va aceasta zi in calendar, caci nu va fi doar ziua in care femeile vor primi flori si cadouri de la barbatii iubiti, dar vor merge si la shopping pentru noua colectie designer de la H&M! Sau poate, in cazul celor mai norocoase, vor primi cadou de 8 Martie de la barbatii iubiti o piesa (sau mai multe) din noua colectie Marni for H&M!

Marni este un brand de moda din Italia, fondat de Consuelo Castiglioni in 1994. Colectiile Marni din present se extind la imbracaminte ready-to-wear, genti, bijuterii, ochelari. Marni este un business de familie, condus de fondatoarea Consuelo Castiglioni; sotul ei Gianni, CEO al companiei; precum si fiica lor Carolina, directoarea magazinului online Marni. Magazinul online functioneaza din 2006. Brandul Marni se vinde in 16 tari, cu buticuri in metropole ale lumii precum New York, Los Angeles, Beijing, Shanghai, Sydney, Moscova, Kuwait, Tokyo. Se estimeaza ca noua colectie Marni for H&M se va vinde in 260 magazine H&M din lumea intreaga, precum si online. Colectia va include atat linia pentru femei cat si linia pentru barbati, dar si accesorii.

Ultimele doua colectii H&M in colaborare cu designeri, adica Lanvin din 2010 si Versace din 2011, s-au vandut atat de repede, incat nici n-am apucat sa ajung la magazin sa cumpar macar o piesa. Poate de data aceasta voi avea mai mult noroc.








9 comments:

  1. An exciting collaboration, love the prints and colour palette

    ReplyDelete
  2. Hi Sam, thank you for stopping by and leaving a comment.
    Have a lovely weekend!

    ReplyDelete
  3. nu am vazut prea multe piese din prima colectie , s-au epuizat repede in magazinele noastre, poate in viitoarea voi vedea mai multe !

    ReplyDelete
  4. Si in Canada s-a intamplat la fel Coco! Poate de data asta va fi diferit, desi... s-a creat deja acest sablon, ca se vand imediat. :))))

    ReplyDelete
  5. I cant wait for this collection!!!

    M.
    xo
    www.stylesocietyincblog.com

    ReplyDelete
  6. Same here Melissa. :)
    Glad to see you here, thank you for coming.
    Have a great weekend!

    ReplyDelete
  7. La multi ani tututor celor care isi sarbatoresc ziua numelui! Petrecere frumoasa si va doresc un weekend minunat!

    ReplyDelete
  8. Yes! I am so excited about Marni for H&M. AND Jason Wu for Target.

    ReplyDelete
  9. Hi Fashionista, thank you for stopping by and your comment. Please come again! :)

    ReplyDelete

Thank you for your comments!