Tuesday, February 07, 2012

Coco Rocha, mandria modei canadiene

Flare Canada, February 2012, Model Coco Rocha

Notorietatea modelului canadian Coco Rocha a depasit demult granitele Tarii Artarului, facand-o pe diva canadiana una dintre cele mai respectate si apreciate personalitati din industria modei. O poti vedea nu doar pe celebrele podiumuri de moda din cele mai mari capitale ale modei din lume, dar si s-a implicat in actiuni caritabile de mare amploare si a capatat o voce sonora care se aude dincolo de lumea modei, nu doar printre colege modele, designeri, fotografi, jurnalisti si critici de moda; cum ar fi de exemplu implicarea ei in actiuni de ajutorare in Haiti dupa cutremurul devastator din ianuarie 2010 care a ingenuncheat acest colt de paradis transformandu-l intr-un infern. De asemenea, este una din putinele modele din lume care a exprimat o opinie sonora impotriva anorexiei in lumea modei.

Coco Rocha, in varsta de 23 de ani, s-a nascut la Toronto si a crescut in provincia canadiana British Columbia. Prima “intalnire” cu lumea modei a avut-o in 2002, dar si-a inceput cariera de modeling in 2004. In anii ce au urmat a fost model pentru cei mai de vaza creatori de moda din lume, cum ar fi Marc Jacobs, Stella McCartney, Christian Lacroix, Emanuel Ungaro, Louis Vuitton, Jean Paul Gaultier, Versace, Balenciaga, Chanel, Dolce & Gabbana, Christian Dior, Gap, Tommy Hilfiger, Yves Saint Laurent, Lanvin, Liz Claiborne, Calvin Klein, Zac Posen, Rimmel, si multi altii.

A aparut pe copertele si in editorialele celor mai citite reviste de moda din lume, in tari precum America, Mexic, Italia, Japonia, Brazilia, Korea de Sud, Franta, Rusia, Spania, Marea Britanie, Canada, Cehia. A aparut in numeroase editii internationale ale revistelor Vogue, Harper’s Bazaar, Elle; iar dintre revistele de moda canadiene, a avut un numar mare de aparitii in Flare si Fashion.

S-a casatorit cu James Conran in 2010, iar rochia sa de mireasa a fost creata de designerul Zac Posen.

In aceasta luna o vedem pe Coco Rocha pe coperta revistei canadiene de moda Flare, editia de februarie 2012 (poza dreapta sus). In poza de pe coperta Coco Rocha poarta o vesta Ashley Rowe, o fusta Joe Fresh (un brand canadian low-priced), colier si pantofi Louis Vuitton, bratari de Alan Anderson si Erickson Beamon de la ME Jewellery.

De asemenea, Flare prezinta un pictorial al modelului realizat de fotograful Chris Nicholls.









Coco Rocha a fost imaginea brandului canadian de imbracaminte Jacob pentru campania sezonului de toamna/iarna 2011-2012, in care a modelat FARA photoshop si FARA retusari digitale.

Coco Rocha for Jacob, Fall/Winter 2011-2012

20 comments:

  1. She looks gorgeous!!! I love these pictures!

    ReplyDelete
  2. Love the fashion here. Lovely blog, if you want visit my blog and let me know if you want to follow and I will follow back.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Glam Fashionista, welcome on my blog and thank you for your nice comment. I'm looking forward to check out your blog. Of course I would like us to keep in touch.

      Cheers!

      Delete
  3. Gosh, this girl can contortion herself into the most amazing poses, star model, Coco Rocha is!

    ReplyDelete
  4. love it!

    www.aroundlucia.com
    www.aroundlucia.com

    ReplyDelete
  5. Love her. She`s an amazing model! one of my favourites.xx

    http://www.theprovocativecouture.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Alina, thank you for stopping by. She IS an amazing model, I agree. Most importantly, she CARES.
      Enjoy your day!

      Delete
  6. Gorgeous pics!!!

    http://stylewithoutlimits.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Lucie, thank you for visiting, and welcome to my blog. Please come again!

      Delete
  7. Love this editorial!!!! xoxo from Rome

    www.rockandfrock.com

    ReplyDelete
  8. I love her- she has so much attitude plus she's so versatile!
    M.
    xo

    ReplyDelete
  9. imi place si mi-a placut mereu; e atat de calda si de expresiva.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Stilistele, ma bucur sa te vad. Si mie imi place de ea si o apreciez, mai ales ca nu este doar un model care defileaza si se fataie pe podium, ci chiar a adus o contributie importanta in lumea modei.

      Delete

Thank you for your comments!