Friday, February 10, 2012

L’Oréal Professionnel lanseaza DIALIGHT, primul tratament gloss in colorarea profesionala


L’Oréal Professionnel lanseaza DIALIGHT, un produs professional de colorare, ce beneficiaza de un concept inovator: este primul produs pentru colorarea ton-pe-ton de la L’Oréal Professionnel bazat pe o tehnologie acida, ce garanteaza rezultate deosebite in uniformizarea si personalizarea culorii parului.

DIALIGHT revolutioneaza tehnicile serviciilor de colorare, folosite in saloanele de coafura. Intregul process devine simplu si rapid, iar rezultatele sunt uluitoare: o stralucire fara precedent, uniformitate exceptionala a culorii, chiar si pentru parul sensibilizat. Aolicarea dureaza in medie 20 de minute, actionand cu eficienta si precizie pentru rezultate impecabile.

Tehnologia acida de care beneficiaza noul produs este o inovatie in domeniu. PH-ul acid, apropiat ca valoare PH-ului firului de par, actioneaza ca un tratament gloss asupra cuticulei, sigiland-o si asigurand o stralucire nemaiintalnita. Spre deosebire de o tehnologie alcalina ton-pe-ton care are o putere de deschidere de pana la un ton si jumatate, DIALIGHT are zero putere deschidere, colorand fara sa suprasensibilizeze firul de par deja deteriorat. Produsul est eideal pentru colorarea parului sensibilizat, datorita efectului de refacere a suprafetei fibrei capilare. In acelasi timp, este perfect si pentru femeile care doresc doar un plus de stralucire si luminozitate pentrru parul lor, fara modificarea culorii naturale.

Produsul este destinat exclusiv utilizarii in saloanele de coafura, fiind un instrument de mare precizie chiar si pentru cele mai complexe servicii tehnice de colorare.

DIALIGHT nu contine amoniac si ofera o paleta variata de nuante prêt-à-porter, pentru cele mai diverse preferinte. DIALIGHT este portivita pentru individualizarea suvitelor (serviciul Suvite nuantate), pentru realizarea unei colorari de improspatare intre doua colorari permanente (serviciul Reimprospatarea culorii) si, nu in ultimul rand, unui serviciu gloss atat pentru parul natural, cat si pentru cel deja colorat (serviciul Stralucire de durata).

“Suntem incantati sa lansam in Romania acest nou produs L’Oréal Professionnel ce va contribui la imbogatirea si diversificarea ofertei saloanelor de coafura. DIALIGHT este o solutie unica, ce ajuta parul sa se revigoreze si chiar sa se reinventeze, print-o culoare vibranta si impecabila. Luciul parului, principalul beneficiu al DIALIGHT, va deveni cu siguranta trendul anului in materie de colorare”, a declarat Jérome Gaultier, General Manager L’Oréal Professionnel.

DIALIGHT este solutia ideala pentru femeile care doresc un pus de frumsuete, ramanand, in acelasi timp, ele insele: 100% EU. 100% MAI FRUMOASA.




Comunicat de presa oferit de: PR GolinHarris Bucharest
Sursa poze: PR GolinHarris Bucharest

11 comments:

  1. Adoro!!

    im following u now if u want visit me and follow back dear!
    kiss from Rome

    NEw post:http://thecoffeedress.blogspot.com/2012/02/trend-alert-2-asos-or-margiela.html?spref=fb

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Benedetta, welcome to my blog and thank you for your visit. Yes of course I would like us to keep in touch. I'm looking forward to checking out your blog.

      Have a great weekend!

      Delete
  2. I have never tried it!!! seems good!!! Have a great weekend Victoria!!!! xoxo

    www.rockandfrock.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Valeria, thank you for coming by. I've never tried it neither, it's a newly launched L'Oreal hair product in Romania, but I'm not sure if it's been out there for a while elsewhere and just newly launched in Romania. Anyway it's sounds good.

      Have a great weekend too!

      Delete
  3. Replies
    1. Hi Francesca, I'm glad to see you again. Enjoy your weekend!

      Delete
  4. Hi Antonella, thank you for your visit. Same to you dear, enjoy your weekend!

    ReplyDelete
  5. Suna tare bine! Acum sa vedem cand va aparea si aici... Oricum ma tenteaza mult pentru ca e fara amoniac.Te pup! :*

    ReplyDelete

Thank you for your comments!