Tuesday, February 21, 2012

Ritualuri de frumusete

MaryKay.ca

Tocmai am devenit consultant de frumusete Mary Kay. Daca va aduceti aminte, va spuneam acum cateva saptamani ca am fost invitata de curand la o sedinta de frumusete Mary Kay, si m-am hotarat sa devin consultant Mary Kay. Saptamana trecuta am semnat formularul de inscriere, la inceputul acestei saptamani am primit cardul de consultant Mary Kay, iar in doua zile urmeaza sa primesc kitul de inscriere, acel kit despre care va spuneam ca ii costa pe noii consultanti $125, dar valoarea caruia este de aproximativ $918.

Kitul va contine materiale promotionale, accesororii cosmetice (servetele si dischete demachiante, aplicatoare pentru machiaj, pensule, oglinzi duble, si altele), mostre, o gama intreaga de produse de ingrijire a pielii si de machiaj, cataloage Mary Kay. Vreau sa va marturisesc ca sunt foarte nerabdatoare sa primesc kitul si sa incerc toate aceste produse, pentru a le cunoaste mai bine. Inainte sa merg la acea sedinta de frumusete organizata de 3 consultante Mary Kay din Whitby, nu am avut niciodata ocazia sa folosesc produse cosmetice Mary Kay. Sunt tot timpul incantata sa incerc ceva nou, inclusiv cand e vorba de cosmetice; caci branduri ca L’Oréal, CoverGirl, Revlon sau Maybelline, precum si multe alte firme de cosmetice de pe piata, am tot folosit pana acum, le cunosc, si nu m-as da in laturi sa folosesc produse noi. Iar pentru ca prima mea experienta Mary Kay a fost una buna (cand am testat cateva produse si mi-au placut), sunt convinsa ca nu voi fi dezamagita de calitatatea lor dupa ce voi folosi mai multe dintre ele.

In anticiparea mea de a deveni consultant de frumusete si distribuitor oficial de produse cosmetice Mary Kay, m-am gandit sa scriu un articol despre ritualurile mele de frumusete. Desi sunt nerabdatoare sa folosesc mai multe produse Mary Kay, asta nu inseamna ca voi renunta la acele cosmetice pe care le foloseam pana acum si pe care le am deja in baie. Voi continua sa le folosesc si pe acestea, pana ma hotarasc sa le inlocuiesc definitv cu Mary Kay.

Urmez un anumit ritual de frumusete in fiecare zi, dimienata si seara.

Dimineata

***Gel de spalat pentru fata La Roche Posay;
***Demachiant pentru ochi Avon;
***Demachiant pentru ten L’Oréal;
***Lotiune tonica, produs canadian;
***Crema de zi Pond’s;
***Crema antirid Lancome cu SPF 15, pe care o folosesc in zonele mai sensibile ale tenului, adica zonele predispuse aparitiei ridurilor – zona T, frunte, ochi, zona din jurul gurii;
***Crema contur pentru ochi Lancome;
***Ulei de ricin pentru gene;
***Tratament anti-acneic Clearasil;
***Balsam de buze;
***Lotiune pentru corp si maini Vaseline, un brand canadian de produse de ingrijire a pielii, in special eficienta pentru pielea uscata. Aceasta lotiune imi este de mare ajutor pe timp de iarna, cand pielea mea de pe maini devine mult mai sensibila la temperaturile scazute din timpul sezonului rece;
***Crema de cuticule Lander. O perioada am neglijat acest tip de produs, dar mai nou am inceput sa folosesc o crema de cuticule, care ma ajuta cu pielea uscata din zona cuticulelor;
***Gel abraziv pentru fata Olay, pe care il folosesc de doua ori pe saptamana.

Seara

Pentru demachierea de seara folosesc o parte din produsele descrise mai sus, pe cand altele pe care le folosesc sunt doar pentru ritualul de seara.
***Gel de spalat pentru fata La Roche Posay, mentionat mai sus;
***Demachiant pentru ochi Avon, idem;
***Demachiant pentru ten L’Oréal, idem;
***Lotiune tonica, idem;
***Crema de noapte Nivea;
***Crema antirid Garnier, pe care il folosesc in acelasi mod ca si crema antirid Lancome, descrisa mai sus. Aceasta crema antirid Garnier poate fi folosita atat dimineata cat si seara, motiv pentru care am ales sa folosesc Lancome dimineata, fiind cu SPF, iar Garnier seara, fiind simpla, fara SPF. Daca va intrebati de ce folosesc doua produse antirid in acelasi timp, ei bine, motivul este foarte simplu – in timp ce foloseam deja Garnier, am primit crema Lancome, si le-am pastrat pe ambele; si cum nu am observat niciun conflict intre ele sau vreun impact negativ asupra tenului meu in urma folosirii ambelor, am continuat sa le folosesc in aceeasi formula;
***Crema contur pentru ochi Lancome, mentionata mai sus;
***Ulei de ricin pentru gene, idem;
***Tratament anti-acneic Clearasil, idem;
***Balsam de buze, idem;
***Lotiune pentru corp si maini Vaseline, idem;
***Crema pentru cuticule Lander, idem.

Voi ce trucuri de frumusete preferate aveti? Daca va place ideea, preluati acest subiect, cine doreste, sub forma de leapsa/tag. In special, vreau sa le sugerez fetelor care scriu bloguri de frumusete sa preia acest subiect - Andreea de la Bazar de impresii, Macnetize, Mona de la From Mona with Gloss, Butterfly, Fashion Doctor, Pixxie, si oricine altcineva ar vrea sa preia acest subiect. Poate ca ati mai scris despre asta si in trecut, avand in vedere ca blogurile voastre au un continut de beauty mai mare decat al meu care este mai mult un blog de moda; iar daca nu, feel free to take over the tag!

Sa aveti o zi minunata!

18 comments:

  1. Multumesc scumpo de tag! O sa il fac maine,mai ales ca atat tu cat si o alta bloggerita m-a rugat sa il fac.Plus ca tag-ul mi se pare tare interesant.Te pup si iti doresc in continuare o saptamana cat mai placuta!Ah ce dor imi e de crema de zi Pond’s!!! :*

    ReplyDelete
  2. Si felicitari ca esti consultat Mary Kay :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc foarte mult Andreea, de-abia astept sa citesc postarea ta de maine. Pupici si sa ai si tu o saptamana superba!

      Delete
  3. Multumesc frumos pentru invitatie, imi plac la nebunie tagurile. Cat despre Mary Kay, abia astept sa-ti citesc parerile despre si iti urez mult succes. Kisses :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mersi Macnetize, o sa revin cu alte articole despre Mary Kay, de-abia astept si eu. :)
      Si ma bucur ca vrei sa preiei tagul, de-abia astept sa-l vad. :))
      Pupic!

      Delete
  4. Sunt atat de multe produse cosmetice incat e greu sa alegi si sa te stabilizezi la unele anume. De regula cumpar ce-mi face cu ochiul si incerc sa le schimb cat mai des. De altfel, nici nu folosesc prea multe.. o crema de fata de zi si un demachiant. Imi plac produsele Vichy si cele de la Body Shop.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu multi ani am fost la fel, imi placea diversitatea si imi cumparam cosmetice de la diferite branduri. Dar am fost si la polul ops -- o perioada am fost reprezentant Avon si Oriflame, si majoritatea cosmeticelor (nu neaparat toate) imi luam de la Avon si Oriflame; si asta nu pentru ca nu-mi placeau alte produse, bineinteles ca nu, ci pentru ca imi era mai la indemana: cand faceam comenzi pentru clientele mele, faceam si pentru mine, si in felul acesta economiseam timp pe care altfel l-as fi petrecut prin magazine sa aleg alte produse.

      Acum, daca am intrat la Mary Kay, probabil voi folosi produse din ambele tabere -- si MK, si produse din comert.

      Delete
  5. ce de produse cosmeticeee...eu incerc sa elimin din ele folosind unul pentru mai multe intrebuintari...sper sa reusesc !

    ReplyDelete
  6. Never tried these, now I'm curious! xoxo

    www.rockandfrock.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Valeria, thank you for stopping by. I've tried a few Mary Kay cosmetics recently during a beauty party I was invited to, and I liked them, so from now on I'm going to use more of them. :)
      Have a great weekend!

      Delete
  7. Felicitari Victoria pentru alegerea ta de a deveni consultant de frumusete Mary Kay.
    Ma adresez fetelor din Romania,celor care vor sa descopere lumea roz Mary Kay produsele minunate si oportunitatile de afacere.Pentru mai multe detaliiscrieti la adresa mail:cosmeticemarykay@gmail.com.
    Sa aveti o zi frumoasa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna, multumesc pentru comentraiu, imi cer scuze ca nu ti-am raspuns imediat, dar am fost ocupata in ultimele zile.
      Te mai astept cu drag pe blog si iti doresc un weekend minunat!

      Delete
  8. voi incerca si eu ritualurile tale,:*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna din nou, si multumesc pentru comentariu. :)
      Sa ai un sfarsit de saptamana minunat!

      Delete
  9. Buna seara,

    Felicitari celor care au devenit consultant de frumusete Mary Kay.
    Va stau la dispozitie cu detalii despre produse si despre cum poti deveni consultant!!
    Haide cu noi in fascinanta lume a ingrijirii, a culorilor si a parfumurilor!
    marykaycosmetice@yahoo.ro

    ReplyDelete

Thank you for your comments!