Tuesday, March 20, 2012

Pantofi Dana Davis

DanaDavis.com

De curand am scris pe Examiner.com, unde mentin o rubrica de moda, doua articole despre creatoarea de moda Dana Davis din Statele Unite si pantofii pe care ii creeaza. Am fost contactata de reprezentanta sa Relatii Publice, cu rugamintea sa scriu despre aceasta creatoare de moda, ceea ce am si facut cu placere. Daca vreti sa cititi cele doua articole, le puteti vedea aici.

Dana Davis, a high fashion revolution in footwear

About footwear designer Dana Davis

Odata articolele publicate pe coloana mea Examiner, i-am trimis cele doua linkuri reprezentantei Relatii Publice, cum de altfel fac de obicei atunci cand public comunicate de presa. Dansa mi-a raspuns printr-un alt email, mi-a multumit pentru cele doua articole publicate, si mi-a spus ca Dana (n.m. creatoarea de moda Dana Davis) va fi foarte incantata cand le va vedea. Ma bucur ca v-am facut o placere atat de mare si ca sunteti ambele incantate, ma gandeam in timp ce parcurgeam acel email. Insa data urmatoare cand am mai primit un email de la ea, a fost randul meu sa fiu surprinsa si incantata, caci mi-a spus ca ar vrea sa-mi trimita o pereche de pantofi Dana Davis ca sa-i incerc si eu. Wow, asta da surpriza. Pantofii Dana Davis sunt cunoscuti prin faptul ca sunt foarte comozi, inclusiv cei cu toc foarte inalt, datorita unei tehnici inovatoare pe care Dana Davis o foloseste in crearea modelelor de pantofi. Reprezentanta PR m-a intrebat ce fel de stil prefer, cu toc inalt sau cu toc mai mic? Si i-am spus ca mi-ar placea sa-i incerc pe cei cu toc inalt, caci in pozele de pe site chiar arata foarte comozi, datorita platformei si tocului, care sunt mai groase si confera mai multa comoditate. I-am spus si marimea mea, si dupa aceea, bineinteles, eram foarte nerabdatoare sa primesc pantofii si sa-i incerc, si sa ma conving de calitatea lor.

Asta se intampla acum doua saptamani. Ieri dimineata mi-am adus aminte de pantofii Dana Davis pe care trebuia sa-i primesc prin posta, si ma gandeam oare cand vor ajunge? Cateva ore mai tarziu am auzit bataie la usa. Cand nu astept musafiri, si imi bate cineva la usa, si mai ales cand stiu ca ar trebui sa imi ajunga vreun colet prin posta, imi dau seama imediat ca este postasul sa-mi aduca pachetul asteptat. La fel a fost si de data asta. Avand in vedere ca nu asteptam musafiri, mi-am dat seama ca cel care bate la usa mi-a adus pantofii Dana Davis. “Yupiii, mi-au ajuns pantofii!”, ma gandeam in timp ce ma grabeam spre usa sa deschid. Si cand am deschis, am vazut in fata casei o masina FedEx, iar tipul era deja inapoi in masina. Ne-am facut semn cu mana, adica “multumesc, receptionat”, iar el mi-a aratat spre usa unde imi lasase coletul.

Am adus coletul in casa, si foarte incantata, l-am desfacut si am scos pantofii. “Sunt superbi!”, a fost primul meu gand cand i-am vazut. I-am pus in picioare, m-am plimbat cu ei prin casa, si m-am convins “cu picioarele mele” ca intr-adevar sunt foarte comozi. Sunt cei mai buni pantofi pe care i-am purtat vreodata! Deja ma gandeam ca de-abia astept primul eveniment sau petrecere la care voi merge, sa-i port si sa-i etalez. Sunt grozavi si foarte comozi, in ciuda faptului ca au tocul de 12 cm.




Creatoarea Dana Davis mi-a lasat si un biletel in cutie, in care imi multumea pentru articole si pentru sustinere (You’re very very welcome dear Dana!).


Cand am intrat prima oara pe site-ul creatoarei de moda DanaDavis.com, am vazut acesti pantofi pe site si mi-au atras atentia. Iar atunci cand reprezentanta PR mi-a spus ca vrea sa-mi trimita o pereche, nu stiu cum, dar parca am stiut ca mi-i va trimite pe acestia, si intuitia nu m-a inselat.

Aseara i-am aratat pantofii si lui John, impreuna cu biletelul de la Dana Davis, punga si cutia, si a fost la fel de impresionat ca mine. Pe DanaDavis.com acest model de pantofi se vand cu $550, deci va dati seama cat de impresionata sunt de acest gest mai mult decat dragut al creatoarei de moda.

Dar azi nu am mai avut rabdare sa astept urmatorul eveniment sau petrecere ca sa port noii mei pantofi Dana Davis, si m-am hotarat sa-i port mai devreme. I-am incercat azi, cand am iesit cu Alex la plimbare. Bineinteles ca de obicei femeile prin aceste locuri nu poarta pantofi de lux ziua in amiaza mare, mai ales cu o ocazie atat de mundane cum ar fi o plimbare cu copilul; dar nu-mi pasa ce vor crede cei din jur, vroiam sa port pantofii mei noi. Si ca sa nu par prea eleganta pe strazile suburbiei unde locuiesc, mi-am rezumat tinuta eleganta doar la pantofi, iar in rest am adoptat un outfit mai simplu – pantaloni drepti si un golf sweater cu maneci scurte si guler pe gat, accesorizat cu o centura neagra lata – o tinuta pe care as purta-o si la birou de exemplu. Azi a fost o zi superba la Toronto, 23 grade (e aproape vara aici). Mi-am luat si o gecuta de piele cu mine; dar cand am iesit din casa, am dat-o jos si am pus-o in carutul copilului, caci era destul de cald si nu simteam nevoia sa port si geaca.

Am mers in oras, si ne-am oprit la un restaurant japonez nu departe de casa mea, unde ne-am servit cu sushi – atat eu cat si Alex suntem fani sushi. Nu stiam de acest restaurant pana acum. Locuim in aceasta suburbie de putin timp (cateva luni) si inca n-am descoperit toate localurile de interes din oras cum ar fi restaurante, puburi, magazine etc. M-am bucurat sa descopar acest restaurant japonez, si chiar m-am gandit sa mai mergem acolo si pe viitor. La ora la care am mers restaurantul era destul de liber, nu era multa lume acolo, si ne-am savurat meniul in liniste. Dupa ce am plecat de la restaurant am mai facut cateva cumparaturi, si pe urma am venit acasa.

Azi am purtat pantofi Dana Davis cu toc inalt de 12 cm, pe jos prin oras, fara sa obosesc in ei sau sa ma incomodeze, si m-am simtit excelent. Dar in continuare de-abia astept sa-i port si sa-i etalez la urmatorul eveniment sau petrecere. :)

Va doresc sa aveti o zi la fel de minunata cum am avut si eu!

Sursa poze: Victoria West (cu exceptia pozei DanaDavis.com)

14 comments:

  1. Foarte fain arata pantofii, iar daca mai sunt si comozi... Acum zbor catre Toronto :P Sa-i porti cu drag si cu multa placere! Nu vrei sa stii cate perechi frumoase de pantofi am si le ocolesc pentru ca-s incomode dupa un sfert de ora de purtat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Macnetize. :) Si eu am cateva perechi de pantofi pe care ii evit, pentru ca sunt foarte inalti si nu mai sunt comoda in ei.
      Vii la Toronto, ce fain! Vii in vizita, business sau te muti aici? Sa ai zbor lin! O sa-ti placa la Toronto, e un oras superb. Faci schimbare in Europa, sau ai zbor direct?
      Te pup si sedere placuta la Toronto!

      Delete
  2. Ce frumosi sunt! Sa ii porti cu placere, ce povestioara draguta, nici eu cred ca nu as mai fi avut rabdare si i-as fi purtat oriunde :)). Foarte dragut din partea lor ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Butterfly pentru comentariul tau dragut. Te pup si sa ai o zi minunata!

      Delete
  3. Ce gest dragut !! :) Ma bucur pentru tine . Sa ii porti cu placere ! Te pup :*

    ReplyDelete
  4. Great classic pump that will freshen any look :)

    ReplyDelete
  5. foarte frumosi; pantofii care nu se demodeaza niciodata; si foarte frumos din partea Danei ;) sa-i porti cu mandrie :)

    ReplyDelete
  6. Wow, sunt tare frumosi! Sa-i porti cu placere!
    Par intr-adevar si foarte comozi. Am si eu o pereche asemanatoare (ca model), tot cu platforma si toc mare si sunt destul de comozi insa greseala a fost ca i-am cumparat dupa ce i-am probat cu ciorapi 100 den, iar dupa cateva zile mi-am dat seama ca sunt un pic mari. Adica cu ciorapi subtire aproape ca imi cad din picioare...Solutia mea? Bag vata in varf sau niste hartiute. :)

    ReplyDelete

Thank you for your comments!