Wednesday, September 12, 2012

Swarovski si TIFF la Toronto

In fiecare an in luna septembrie la Toronto se desfasoara TIFF, festivalul international de film din Toronto, sau Toronto International Film Festival. Este cel mai important eveniment cinematografic al anului din Canada, iar anul acesta TIFF se afla la cea de-a 37-a editie. Festivalul a inceput joia trecuta, pe 6 septembrie, si se va incheia duminica, pe 16 septembrie. TIFF inseamna nu doar film, dar si moda, glamour, vedete, si o atmosfera fabuloasa de sarbatoare si distractie la Toronto timp de 11 zile.

In fiecare an zeci de vedete de la Hollywood vin la Toronto pentru festivalul TIFF, si anul acesta nu este o exceptie. Scena sociala din Toronto devine hectica in timpul festivalului si un numar foarte mare de evenimente mondene sunt organizate cu aceasta ocazie. In cadrul fiecarei editii a festivalului TIFF Swarovski organizeaza un show-room de moda unde le invita pe vedete pentru a inchiria sau cumpara bijuterii si accesorii spre a fi purtate pe Covorul Rosu in timpul evenimentelor TIFF, dar si pentru alte evenimente glamoroase.

Show-room-ul Swarovski din cadrul festivalului de film TIFF din acest an s-a aflat la cea de-a 7-a editie. Daca pana anul trecut evenimentul a fost organizat la hotelul Four Seasons din Toronto, in acest an Swarovski a organizat acest eveniment plin de glam la noul hotel Shangri La din centrul Toronto-ului (188 University Avenue), iar pentru mine este cel de-al treilea an consecutiv cand vizitez show-room-ul Swarovski deschis in timpul zilelor TIFF la Toronto.

Evenimentul a durat 6 zile, in perioada 6-11 septembrie. Am vizitat show-room-ul chiar in ziua cand s-a deschis, pe 6 septembrie, impreuna cu o prietena. In timpul acestei expozitii au fost prezentate bijuterii si accesorii din noua colectie de toamna-iarna 2012-2013 “Kingdom of Jewels” care a fost lansata in magazine de curand (luna trecuta); dar si o colectie unicat denumita “Catwalk Collection”, o colectie care si-a facut aparitia pentru prima si singura data in Canada, exclusiv in timpul zilelor TIFF. Colectia “Catwalk” nu va fi disponibila in magazine. De asemenea, show-room-ul Swarovski de la hotelul Shangri La a prezentat o colectie de bijuterii si accesorii dedicata aniversarii de 50 de ani a francizei James Bond, o colectie care a fost creata in colaborare cu designerul de bijuterii Stephen Webster, si care se numeste "Skyfall Bond 007".

Iata si cateva poze de la acest fabulos eveniment.

Colectia "Catwalk"Colectia "Kingdom of Jewels" (sezonul toamna-iarna 2012-2013) si colectia "Skyfall Bond 007"


Sursa poze: Victoria West

No comments:

Post a Comment

Thank you for your comments!