Sunday, February 10, 2013

Legs Plus and Bra Boutique and other fine stores in Toronto


Va spuneam saptamana trecuta ca in acest weekend mi-am propus sa merg la magazinul de lenjerie Legs Plus and Bra Boutique din Toronto, care se afla in nordul orasului. Desi vineri a fost furtuna de zapada la Toronto din aia care s-a soldat cu aviz si cod meteorologic din partea autoritatilor, sambata vremea a fost destul de buna incat sa-mi permita sa ies in oras la cumparaturi.

Legs Plus and Bra este un butic de specialitate care ofera lenjerie intima, shapewear, costume de baie, ciorapi, si alte accesorii. Dar oferta cea mai importanta a magazinului consta in sutiene, precum si servicii de consultanta vestimentara (bra fitting) asigurate de proprietarele magazinului, Rhonda Finkelstein si Randy Szymkowicz, pe care le-am cunoscut la fata locului. Am stat de vorba mai mult cu Rhonda, m-am prezentat ca fiind blogger de moda si i-am spus ca am auzit atat de multe despre magazinul lor (in special din revista Fashion), incat m-am hotarat sa le fac o vizita. Rhonda a fost flatata, bineinteles. Baiatul meu Alex m-a insotit la aceasta sedinta de cumparaturi, si cand am ajuns acolo, am vazut ca exista si un coltisor pentru copii, asa ca l-am plantat pe un scaun si i-am dat cateva jucarii, astfel incat sa pot vorbi linistita cu Rhonda in timp ce imi aleg cumparaturile, dar si ca Alex s nu deranjeze pe celelalte cliente din magazin. O linie intreaga de branduri de lenjerie intima se regaseste in oferta magazinului, dintre care cele mai cunoscute sunt Calvin Klein, Chantelle, Triumph, Wonderbra.

Ceea ce ma interesa mai mult sa cumpar era o pereche de ciorapi cu model. Magazinul fiind specializat pe lenjerie, mai ales pe sutiene, oferta de ciorapi nu era la fel de bogata, dar totusi am gasit o pereche pe plac. Costau $21, aveau 50% reducere, dar Rhonda m-a lasat sa-i cumpar chiar cu mai putin de atat, incat pana la urma am platit pe ei doar $8. Mi-am mai luat o piesa de shapewear (neagra), pe care am putut sa o cumpar cu reducere de 20% datorita unui cupon pe care l-am gasit in revista Fashion.

Un alt butic din Toronto la care m-am oprit sambata a fost un magazin de consignatie designer (designer consignment) situat in mijlocul orasului, intr-o zona foarte eleganta, Lawrence Village neighborhood. Am aflat despre acest magazin tot din revista Fashion, si mi-a trezit curiozitatea, incat m-am hotarat sa-l vad. Proprietara magazinului este Vanessa Stein, fosta angajata intern la revista Fashion. Magazinul se numeste Hazel Lily (dupa numele celor doua bunici ale Vanessei) si vinde imbracaminte, incaltaminte si accesorii designer in regim de consignatie. Printre marfurile disponibile in magazinul Vanessei am vazut genti Louis Vuitton, Fendi, Burberry, Gucci, Coach; pantofi Christian Loutoutin, Prada, Nine West; ochelari de soare Chanel; si multe altele. Dar preturile nu erau tocmai mici. Imi imaginam ca intr-un magazin de consignatie marfurile ar avea pretrui mai accesibile, comparativ cu oferta magazinelor obisnuite. De exemplu, o geanta Coach pe care am vazut-o la Vanessa pe rafturi era in jur de $180. Ei bine, poti sa gasesti genti Coach la acelasi pret la magazinele The Bay din Toronto si Canada, in perioada reducerilor (ca la pret intreg o geanta Coach este mai scumpa, intr-adevar), si o cumperi noua, nu (usor) uzata.

Am facut si cateva poze in magazin:





    




   















Iar in drumul meu spre acasa m-am oprit la un magazin thrift store din Whitby, si uitati-va ce comoara am gasit!


E o poseta Kate Spade, si am platit doar $40 pe ea – o adevarata gaselnita! Nu mi-am luat nimic de la magazinul de consignatie Hazel Lily din Toronto la preturi in sute de dolari, dar in schimb m-am ales cu aceasta bijuterie. Este perfecta pentru a o purta la Saptamana Modei din Toronto care va avea loc luna viitoare (sper sa reusesc sa merg), dar sunt nerabdatoare sa o port si la alte ocazii, cel mai probabil la urmatoarea petrecere.

Photo credit: Victoria West

2 comments:

  1. E adorabila! La $40, abia iti iei una de musama de la Wal-Mart. Un chilipir extraordinar, felicitari!

    ReplyDelete

Thank you for your comments!