Saturday, February 02, 2013

Lenjerie Stella McCartney

Stella McCartney este o creatoare de moda inovatoare as spune eu, careia nu ii este frica de provocari. Pe langa colectiile de imbracaminte pe care le creaza in fiecare an si pe care le prezinta la Saptamana Modei din Londra din fiecare sezon, se implica si in alte proiecte formidabile care nu fac decat sa-i scoata in evidenta talentul de designer. Una din provocarile careia i-a facut fata cu brio anul trecut a fost colectia de tinute sportive pentru atletii britanici pentru Jocurile Olimpice de Vara din Londra 2012.

Iar de curand Stella McCartney a lansat o colectie de lenjerie de lux – sutiene, bikini, negligee-uri. Prima oara am aflat despre aceasta colectie din revista canadiana de moda Flare, dupa care m-am gandit sa o caut pe internet, sa o vad in detaliu. Sexy, nu? Preturile acestor piese sunt cuprinse intre $28 si $325, iar colectia este disponibila pe Net-a-porter, Shopbop si alte magazine online.


Photo credit: Journelle.com, Net-a-porter.com

6 comments:

  1. Replies
    1. Buna Coco, mersi pentru vizita si pentru comentariu. :)
      Sa ai o saptamana minunata!

      Delete
  2. Replies
    1. Hi Francesca, thanks for stopping by. I like it too. :)
      Have a great week ahead!

      Delete
  3. Hi dear, how are you? I had no idea Stella McCartney was doing a lingerie range, some of these pieces are really beautiful.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Sam, good to see you here, thanks for visiting!
      I believe it's her first time doing lingerie, but probably she will continue doing it in the next seasons as well.

      Delete

Thank you for your comments!