Monday, September 21, 2015

Refashion -- Cum am salvat topul meu golf preferat

Amintirile ma duc in urma cu trei ani si ceva, cand in una din sedintele mele de shopping am cumparat un top golf. Imi placea modelul golf si imi doream demult in pulover sau un top golf, doar ca nu aveam timp sa caut prin magazine sau sa scotocesc internetul pentru a gasi unul. Intr-o zi l-am gasit absolut intamplator intr-un magazin din Whitby, si l-am luat fara sa stau pe ganduri. Acel top arata asa.
Si iata una din ocaziile in care l-am purtat, in varianta sa originala.
Cele trei poze de mai sus sunt de acum trei ani, cand am fost in SUA prima oara si am vizitat orasul Buffalo din statul New York si Cascada Niagara, malul american. A fost una din ocaziile in care am purtat acest top, dar l-am purtat si in multe alte ocazii cum ar fi evenimente mondene, petreceri, timp liber, weekenduri, etc. Una din combinatiile in care imi placea sa-l port era cu fusta pencil neagra, topul de-asupra fustei si curea neagra lata pe talie. Unul din evenimentele mondene la care am purtat o asemenea tinuta a fost o prezentare de moda a creatoarei canadiene Roxanne Nikki in primavara lui 2012; iar o alta ocazie, tot cam in aceeasi perioada, a fost un eveniment organizat de cantareata canadiana Anastasia A, un eveniment de audieri muzicale in urma caruia Anastasia isi va fi selectat noua formatie muzicala pe care vroia sa o creeze. Cu acea ocazie, am intervievat-o pe cantareata, iar interviul a fost publicat aici pe blog, iar apoi, un an mai tarziu, in cartea mea Bits of Fashion.

Asa ca as putea sa spun ca acest top golf a fost pe la multe petreceri la viata lui, si uite asa nici nu stiu cum au trecut trei ani de atunci, de cand il am in garderoba. Intre timp nu il mai vad la fel ca la inceput, si parca ma tenta sa-i fac o modificare. Ceea ce nu imi (mai) placea era gulerul turtleneck, caci intre timp mi-am dat seama ca nu imi plac puloverele si bluzele cu gulere pe gat. In continuare era un top care imi placea, dar nu-mi placea si gulerul pe care il avea, asa ca m-am hotarat pur si simplu sa scap de guler. Am taiat gulerul asa.
Dupa care am cusut gulerul de mana la baza gatului, la fel cum am procedat si cu alte pulovere de-ale mele pe care nu le mai vroiam cu gulere turtleneck, si iata ce mi-a iesit.
Am purtat noul meu top golf in timpul vacantei mele recente din luna august. In ultima zi din vacanta noastra eram la Sault Sainte Marie canadian, si am vizitat un muzeu de aviatie din Sault Sainte Marie. Muzeul de aviatie din Sault Sainte Marie a fost ultimul obiectiv turistic pe traseul nostru de vacanta, si dupa aceea am plecat spre Toronto, un drum de circa 10 ore de condus.

Ce parere aveti de noul meu refashion?

Va las cu cateva poze de la muzeul de aviatie din Sault Sainte Marie.
Sa aveti o saptamana cat mai reusita!

Photo credit: Victoria West

8 comments:

  1. Replies
    1. Thanks Fabrizia for stopping by, please come again. :)
      Have a lovely week my dear!

      Delete
  2. Si eu purtam topurile cu maneca scurta si guler mai rar, pe deasupra uneori imi era frig la brate. Incet incet le-am scos din garderoba, nu mi se par practice asa ca imi place rezultatul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu am renuntat la toate gulerele din garderoba mea, ca nu le mai inghiteam de nicio culoare. :)

      Delete
  3. Imi place mai mult varianta de acum...si eu am cateva bluze pe gat pe care le port indoite in interior...nu m-m gandit ca le-as putea chiar taia...foarte buna idee ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur ca iti place. :) De fapt e foarte simplu si usor sa o faci, ca n-ai nevoie de masina, cel mai bine este sa faci aceasta operatiune de mana.
      Pupici,

      Delete
  4. chiar imi place! am si eu ceva caruia nu-i suport gulerul, o sa incerc sa-l scot!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa stii ca e foarte usor sa faci asta, sigur te descurci. :)
      Nici masina de cusut nu-ti trebuie, cel mai bine este sa o faci de mana.

      Delete

Thank you for your comments!