Wednesday, March 08, 2017

8 Martie

La multi ani, dragele mele, sper ca ati avut o zi de 8 Martie splendida, cu flori, martisoare, ursuleti de plus, atentie, rasfat, si multa iubire din partea celor dragi!

Am avut o surpriza neasteptata de 8 Martie -- azi dimineata m-a trezit un mesaj din partea unei vechi prietene din perioada facultatii care actualmente locuieste in Italia si cu care nu mai tinusem legatura de vreun an. Mi-a scris un mesaj de la multi ani, si m-am bucurat sa aud de la ea. Am vorbit la telefon in decursul zilei de azi, si ne-am mai spus la multi ani inca o data una alteia, m-am bucurat sa-i aud vocea si sa vorbim, caci a trecut o buna bucata de timp de cad am vorbit ultima oara.

De fapt mi-a luat-o pe dinainte, caci m-am gandit la ea chiar zilele trecute, si ma gandeam ca ar fi bine sa mai reiau legatura cu ea. A facut-o ea pana la urma, zici ca mi-a citit gandurile, de la distanta. A fost un mod placut de a-mi incepe ziua, si ne-am promis sa tinem o legatura mai stransa de-acum incolo, chit ca se intinde un ocean intre noi.

Va doresc tuturor o primavara frumoasa in continuare, cu mult soare, zambete si bucurii.

6 comments:

Thank you for your comments!