Saturday, July 22, 2017

Cele mai recente cumparaturi – Shopping Lately

Astazi fiind sambata, aveam chef sa scriu despre ceva lejer si frivol, asa ca articolul de astazi va fi din seria Cele mai recente cumparaturi – Shopping Lately, si voi scrie despre cumparaturile pe care le-am facut in ultima perioada -- haine, pantofi, accesorii, produse de frumusete si ingrijire, produse de birotica, etc. 

Voi incepe cu pantofi, haine si accesorii.
Pantofi Vince Camuto
Pantofi cu toc Vince Camuto, i-am luat de la Winners in timpul celei mai recente sedinte de shopping pe care am facut-o la acest magazin. Am un magazin Winners chiar langa jobul meu unde obisnuiesc sa merg cateodata in timpul orei mele de pranz. I-am vazut pe raft, mi-au placut, and the next thing I knew, erau in dulapul meu de pantofi. Mi-au placut mai ales pentru alura sexy pe care o dau piciorului. Inca nu i-am purtat, dar urmeaza sa-i port la urmatoarea petrecere.
Sandale Winners
Aceste sandale de vara le-am luat tot de la Winners, in timpul aceleiasi sedinte de shopping ca si pantofii Vince Camuto din poza de mai sus. Voiam o pereche noua de sandale negre casual, cu toc mic (acestea sunt cu platforma mica, 2 cm), confortabile, pe care sa le port in cele mai casual situatii cum ar fi condus, in timpul calatoriilor, la serviciu, prin oras, etc., si le-am ales pe acestea. Le-am purtat de curand la o petrecere la casa de vacanta a unui prieten, 2 ore distanta de Toronto.
Blugi Gap & blugi New Woman Design
Blugi -- cei din stanga sunt Gap, si cei din dreapta sunt New Woman Design. Ii purtasem deja odata cand am facut aceste poze, asa ca ii prezint doar intr-un glimpse, si nu "desfasurati".
Hanurac Walmart, sapca Walmart
Pantaloni sweatpants Walmart
Costum de training si sapca alba, de la Walmart. Well, in vara asta eu si sotul meu am mai facut o cumparartura importanta -- ne-am luat o casa de vacanta la Minden, un oras turistic situat la o distanta de 2 ore de condus la Nord-Est de Toronto. Am intrat in posesia casei noastre de vacanta la sfarsitul lui iunie, si am petrecut acolo doua weekenduri pana acum. Casa se afla intr-un loc foarte verde, la marginea unei paduri, pe malul unui rau, si nu departe de un lac. Proprietatea este mare, cu multa-multa verdeata si cu o fortareata naturala de pini si brazi de jur-imprejur. Dar exista si un dezavantaj sa ai casa de vacanta intr-un loc impadurit si atat de verde -- tantarii. Nu e o problema nerezolvabila, caci ne protejam de tantari cu spray anti-tantari si alte solutii insect-repellent. Dar si haine deschise la culoare. Motiv pentru care ne-am luat toti trei costume din acestea hanurac cu sweatpants gri-deshis, si sepci albe -- insectele nu te ataca (sau te ataca mai putin) daca porti haine deschise la culoare. In pozele de mai sus va arat doar hainele mele de cottage, dar John si Alex de asemenea au haine din acestea gri-deschis si sepci albe -- ne-am echipat toti trei. Cu putin timp inainte sa incheiem actul de vanzare-cumparare pentru casa noastra de vacanta, am mers la Walmart sa ne luam haine de cottage, si le-am luat pe acestea. Am avut ocazia sa le purtam toti trei weekendul trecut cand am fost la cottage si am avut musafiri, si am purtat hainele noastre de cottage -- aratam toti trei ca niste tripleti imbracati la fel, fani Eminem. 😊

Ah da, spuneam ca mi-am luat casa de vacanta? Cea mai importanta cumparatura pe care am facut-o in ultimii 5 ani. Iata si casa. Totul e atat de verde acolo, incat casa in sine de-abia se vede printre copaci. Iar spatiul e atat de mare, incat am loc suficient in curte sa-mi tin si jucariile, cum ar fi RV-ul, Jeepul, platforma de carat Jeepul, RZR-ul, etc.
Casa mea de vacanta din Minden, provincia Ontario, Canada
Si o palarie de vara, un alt accesoriu util la o casa de vacanta.
Palarie de soare
Alte accesorii -- umbrele, sosete.
Umbrele Walmart, sosete
Umbrelele -- le-am luat de la Walmart la o tura obisnuita de cumparaturi. Tin minte ca ploua in ziua aia, si angajatii supermarketului au pus standul cu umbrele (diferite modele & marimi) fix la intrare chiar in fata usii, astfel incat cumparatorii sa dea cu nasul in umbrele cum intrau in supermarket de afara cu ploaia peste ei, si sa cumpere umbrele. O tactica de marketing excelenta, a functionat perfect asupra mea. Aveam acasa vreo patru umbrele, dar toate erau deja stricate si cu spitele rupte, si trebuia sa le inlocuiesc demult, asa ca aceasta s-a dovedit a fi o ocazie perfecta sa cumpar umbrele noi si sa renunt la cele vechi. Am luat una rosie si una albastra, allegedly una pentru mine si una pentru John (Alex are o umbrela cu Spiderman), dar pot sa le port pe amandoua fara nicio problema. Nu va spun ca in seara aia cand am ajuns acasa dupa cumparaturi la supermarket, primul lucru pe care l-am facut a fost sa arunc la gunoi cele patru umbrele defecte.

Sosetele -- am o mica obsesie cu sosetele, si tot imi cumpar. De cand le-am luat pe acestea din poza, mi-am luat mai multe perechi, impreuna cu alte piese de lenjerie, dar pentru ca deja facusem aceste poze si pentru ca celelalte sosete sunt la fel ca acestea, am inclus doar aceasta poza in articolul meu de azi despre cumparaturi ca sa nu repet pozele.
Umeras pentru esarfe
Umeras pentru esarfe -- un accesoriu foarte util pentru garderoba. Imi plac esarfele si am un numar mare de esarfe (diferite stiluri, culori, marimi, branduri), si pana acum le tineam pe toate pe un umeras obisnuit de haine. Dar acum am acest umeras pentru esarfe, si fiecare petala gazduieste cate o esarfa (sau doua, ca am mai multe esarfe decat numarul petalelor acestei flori-umeras).

Continuu cu produse de frumusete si ingrijire. Produse pentru ingrijirea parului...
Sampoane L'Oréal
Sampoane l'Oréal -- sunt grozave! Am mai folosit sampoane din acestea, am scris despre ele in unul din articolele mele din seria Produse terminate -- Empties, si am luat din nou din acestea, pentru ca au intrat pe lista favoritelor mele. Parul meu este high maintenance si necesita o ingrijire intensa, asa ca de multe ori cumpar doua sampoane odata si nu doar unul, ca saptamana urmatoare sa nu fac iar un drum la raionul de frumusete din supermarket sa-mi iau produse pentru ingrijirea parului din nou.
Sampon Garnier
Un alt produs favorit de-al meu pe care il cumpar des -- samponul Garnier cu ulei de argan.
Balsamuri de par Garnier cu ulei de argan
Cand imi iau produse pentru ingrijirea parului, balsamul de par vine la pachet cu samponul, de aceea si aceste doua balsamuri de par Garnier pe care de obicei le cumpar impreuna cu samponul Garnier de mai sus. Este un balsam pe care il folosesc des, este unul din preferatele mele.

Alte produse de frumusete si ingrijire.
Servetele umede pentru maini si uz general Cottonelle, deodorante Dove, balsam de par Winners
Margele parfumate pentru dulapuri cu aroma de zmeura, spuma de baie
Sfera efervescenta de baie Winners, servetele umede pentru maini si uz general Walmart
Pentru sfarsit am lasat produsele de birotica -- obsesia mea declarata pentru agende, jurnale, carnete, materiale pentru scris, the paper works. Luna aceasta se pare ca am exagerat cu produsele de birotica si papetarie. Am I a stationery addict or what??? 😍
Jurnale Indigo
Jurnale, carnete diverse
Jurnale, carnete, agende, un set de felicitari Hallmark pentru diverse ocazii (thank you notes etc.)
Produse diverse de birotica
Produse de birotica -- etichete albe (rotunde), corector lichid, pixuri. De cand am facut aceste poze, mi-am luat mai multe produse din aceasta categorie, dar am inclus o singura poza in articol pentru a nu le repeta. Cand merg la shopping, trec pe la raftul cu stationery, birotica si papetarie cel putin o data pe saptamana, pentru "office supplies". 😊

Si in sfarsit, ultimul item din acest articol -- selfie stick cu bluetooth.
Selfie stick
Voi ce cumparaturi ati mai facut ultimul timp?

Sa aveti un weekend frumos!

Photo credit: Victoria West

31 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Nice stuff! The shampoos look great! Thanks for sharing!

    http://violettedaily.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Violette, welcome to my blog if this is your first time here, thank you for stopping by and for leaving a comment.
      Enjoy the rest of your weekend!

      Delete
  3. Nice!! :)
    https://dreamerworldfototravel.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. the notebooks are so lovely :)

    hugs from germany

    Hippie OOTD- NEW POST

    Check out my ♥Instagram ,Bloglovin

    Stay Gold

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Suvarna, great seeing you again, thanks for visiting.
      Have a great Sunday!

      Delete
  5. Good post, I love it :) Check out my blog

    https://kapinalliset.blogspot.rs/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi there, thank you for your comment, I'm glad you liked the story.
      I'll have a look at your blog, thanks for sharing it.

      Delete
  6. faine sandale! eu nu mai iau sandale ca tot in adidasi aproape zilnic si dulapul plin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Stela, ma bucur sa te vad. Eu din contra, prefer sandalele, prefer toata vara numai sandale, porti adidasi cand plec la casa de vacanta sau cand fac sport.
      Sa ai o saptamana frumoasa!

      Delete
  7. Great haul. The hat and the notebooks are my favorites! *_*

    Kathy's Delight

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Katarina, thank you for your comment. I'm a declared stationary addict :)))

      Delete
  8. Very interesting post! Thanks for sharing!
    😘😘😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank yo Carolina for your visit and for leaving a comment, I'm glad you liked the story.

      Delete
  9. Great post dear!😘😘😘

    http://marylyl.blogspot.ru

    ReplyDelete
  10. I love the Garnier Shampoo! It does wonders on my hair! :)

    Angelie // Gem in Nueva Ecija: Minalungao National Park

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Bernadette. I agree, it's a really great shampoo, and I also use it frequently, it's a regular in my bathroom :)

      Delete
  11. What a beautiful things!
    Wow!
    I'm a new follower, can you follow back on my blog? :)
    https://amoriemeraviglie.blogspot.it/
    Grazie Thanks <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello there, thank you for your support and for following.
      I'll check out your blog as well.

      Delete
  12. Really interesting and great review!
    www.recklessdiary.ru

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Anya, great seeing you, tanks for stopping by. :)

      Delete
  13. Things is so beautiful!
    Can you follow back on my blog?
    http://laurevoir.blogspot.rs/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Milica, thank you for your visit and for leaving a comment.
      I'll check out your blog.
      Have a great day!

      Delete
  14. Hey! I am new at your blog (: I am following you now(;
    I hope you can visit mine and follow me back (; Have a good day!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi there, thank you for your support and for following my blog.
      Yes sure, I will check out your blog.
      Have a good day as well!

      Delete
  15. Imi plac sandalele casual negre dar trebuie sa recunosc ca imi place mai mult casa de vacanta!!! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Trenda. :) Sa ai o saptamana frumoasa si te mai astept cu drag!

      Delete

Thank you for your comments!